prima zi
Mamicilor de fosti bobocei, vom avea si noi anul asta un bobocel de clasa I, si nu va povestesc cate emotii si cati fluturasi am eu un stomac (desi el e super incantat). Ce vreau sa va intreb este urmatorul lucru: cum se desfasoara prima zi de scoala? Adica prima - prima, aia cu careu, copii multi si parinti si mai multi... La ce trebuie sa ma astept?
Raspunsuri
ni-na spune:
La multe emotii tu si multa curiozitate puiul.Careu sau sala de sport(dupa cum face Sf Ilie ploile)aceiasi cuvantare a directorului,aceiasi rumoare a celor mari si neatentie a celor mici(ba ii strange cravata,ba ii jeneaza pantofii noi,ba ii deranjeaza florile ce cu mare grija le-am cumparat noi parintii.
Noi parintii de bobocei exilati intr-un colt stam cu nodu-n gat,doamnele ii aduna ca niste closti in jurul danselor.Se termina serbarea,merg in clase,gasesc abecedarul si matematica pe pupitru si in functie de invatatoare si o mica surpriza pentru copii(al meu a gasit un porumbel realizat din carton si tul,pe care scria 1A(clasa unde era).
Nu uita acasa aparatul foto!!!!!!!!!!!!
Tisina spune:
Multumesc, ni-na! 
Dar ei raman acolo? Ca intr-o zi normala "de lucru"? Sau ii asteptam sa isi vada clasa, sa isi ia cartile, sa stea nitel de vorba cu doamna si ii luam acasa? Eu mai am si una bucata "bobocica de gradinita", si ma framanta si daca pe ea o pot duce tot din prima zi, sau lasam pe a doua (cred ca mai degraba asa voi face)
ni-na spune:
Raman acolo doar sa se cunoasca putin.Dupa ce ne-au expediat pe noi parintii din clasa,au primit daruri de la un supermarket (fleacuri,un orar,un pix si o sticla de suc)si de primarie(un penar echipat,un stilou,niste caiete)doamna a facut prezenta,le-a vorbit putin si dupa 30 min le-a dat drumul acasa.Noua oricum ne spusese ca atat dureaza.
violeta69 spune:
bafta scolareluilui
si la noi a fost cam la fel...
adunarea in curtea scolii,o multime de copii,parinti 
cauti clasa la care a fost copilul reprtizat,apoi discursurile
...la noi a fost si un preot...
copii de clasa I au trecut pe sub flori tinute de copii de clasa a IV-a..
pe urma la clasa doar cu doamna,nu pt mult timp, ci cat sa se cunoasca si sa cunosca clasa,colegii...
au avut pe banca cartile de data asta noi(ca pe urma nu mai vezi carti noi
) parca nu toate ,abecedarul,matematica si religia,restul le-am cumparat 
pe langa toate astea doamna le-a luat si cate o ciocolatica ![]()
noi ,parintii am asteptat afara cat au discutat ei in clasa...si gata,asta e...
emotiile abia incep...dar sunt emotii constructive![]()
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!