Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
babymom, babytza, laureta, merci. gata, il iau pe sot de o aripa si ne punem pe treaba.![]()
si merci si pt aprecieri. Ne-am simtit super bine ieri la picnic.
Lidia, spor la dieta, te sustin moral! Si eu ar trebui sa mai slabesc dar nu am chef de diete... as vrea asa sa se intimple peste noapte, sa ma trezesc cu vreo 3 kile mai putin. vrabia malai viseaza
pupici si noapte buna!
Mamica fericita de bebelina Elsa
babymom75 spune:
Lidia, superdieta asta nu influenteaza negativ lactatia? M-as alatura si eu voua, ca e mai usor in grup, adica cu sorti de izbanda mai mari, dar n-as risca sa ramana Dragoselu fara lapticul lui cel de toate zilele.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Lidia, superdieta asta nu influenteaza negativ lactatia? M-as alatura si eu voua, ca e mai usor in grup, adica cu sorti de izbanda mai mari, dar n-as risca sa ramana Dragoselu fara lapticul lui cel de toate zilele. Mama lui Dragos si a lui Victor |
e cam la risc....eu voi suplimenta si cu SPIRULINA...daca printzesa va trage in continuare de tzitzi...vom supravietui superdietei...daca nu ..probabil ca voi pati ca si cu Stefan ...va da de gustul biberonului ..si ii va fi lene sa se mai oboseasca cu tzitzi..si atunci voi inchide si laptaria..
oricum...cred ca maxim septembrie mai rezist eu ...ca Izabella nu da nici un semn..
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica babymom, babytza, laureta, merci. gata, il iau pe sot de o aripa si ne punem pe treaba. si merci si pt aprecieri. Ne-am simtit super bine ieri la picnic. Lidia, spor la dieta, te sustin moral! Si eu ar trebui sa mai slabesc dar nu am chef de diete... as vrea asa sa se intimple peste noapte, sa ma trezesc cu vreo 3 kile mai putin. vrabia malai viseaza pupici si noapte buna! Mamica fericita de bebelina Elsa |

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
bitza2008 spune:
Neatzaa!
Dau eu
pt toata lumea
Am vazut poze Cu frumoasa Mussette si puiul Luca care-i seamana leit.
Maa bag sa vad si hunii.
O zi superba!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Luminita superbe poze,pretiosi protagonisti.

Piolica sunteti o familie super...iti doresc sa apara repede bb2!
Daca ai ceva kg
in plus nu se vad.
Ankussa eu am luat Avene 40,sper ca e destul!
Dyanira OAUUU Masele deja?Felicitari!!
Eu ma duc sa fac ultimele pregatiri,inclusiv bagajele!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anca81 spune:
'neata! Am nevoie de cafeaaaaaaaaaa de la voi, am ramas fara filtre
Am avut o noapte de noapte
, cu vreo 10 treziri dar macar a adormit repede inapoi. Sunt aproape sigura ca din cauza dintisorilor face asa. In rest toate bune, mancanca foarte bine (Doamne ajuta sa se mentina tot asa), raceala a trecut de tot. Sta singura in picioare, fara sustinere, incearca sa faca pasi singurica insa nu e inca sigura pe ea si ma cauta din priviri sa o sustin.
tuturor.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
neata![]()
bitza, esti chiar nesuferita azi....cu bagajele tale, cu tot.
ma duc sa-l votez pe bighideanu ...
lala77 spune:
Neata!
Xor, sper ca sunteti mai bine!
sa treaca repede!
Lumi, ai niste baieti f frumosi! Ma bucur ca v-ati distrat.
Dya, oauuu, masele?! Mamaaa, si noi abia avem 2 dinti mici si amarati!
Bifam iar copil marait; a fost totusi ceva mai bine in ultimele 2 nopti pt ca i-am dat seara Nurofen. Ziua a fost tot cosmar. Problema e ca eu nu ma prind care dinti trebuie sa iasa. In mod normal ar trebui sa fie incisivii insa pe gingie nu se vede nimic. Si sigur e ciufuta de la dinti ca roade tot, api plange c-o doare cand roade suzeta invers. Offff, m-am saturat de dinti.
Nushulica, felicitari pt primii pasi!
Nocom spune:
Neata
Sper sa aveti o zi superba!!
bitza spor la treaba si...... drum bun!!!!!
babytza bafta cu soricelul la dr!
piolica cum reteta de facut bb o sti sigur..... nu mai ramane decat sa .......
spor la treaba!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA