Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*
Raspunsuri - Pagina 4
columbiana spune:
Daiopri
sora-mea se simte bine, dar am dus-o la Village d<Antan si n-am impresionat-o prea tare , acum stiu cam ce vrea sa vada si ma reorientez; pe 1 iulie sper sa tina vremea sa dam o fuga la 1000 de insule s-o dau in barca ;
Ontario, cu parere de rau ca nu sunt mai aproape de voi;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
CriPOD spune:
Donia, poate vezi mesajul... Unde-i Welland asta? Stiu ca-i prin zona ta, dar nu-mi dau seama dupa harta daca e aproape sau departe, accesibil or ba de la Niagara... Si sa ma duc pana acolo oare sau sa stau pe kuru meu sa nu ma risc sa nasc prin St Catharines? Gasit-am neshte thuja de cumparat si m-ar tenta de ziua Canadei...
pitilache spune:
Simo,
La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii!
Sa ai parte de o nastere usoara si o bebitza cuminte si mancacioasa!!!
inacanada2005 spune:
Simona, La multi ani!!!! Sa fii fericita alaturi de ai tai, iar bebita mica sa-ti aduca numai bucurie si impliniri!!!
maru spune:
La multi ani Simona! Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa sa le traiesti din plin!
Daiopri, esti atat de departe de noi...Eu zic ca te descurci excelent, si te admir din tot sufletul Curaj, ca trec toate!
raportam parinti care ne alinta, intelegatori si sper sa ii tina tot asa Andrei e super fericit, asa ca nu am nici un regret ca i-am invitat. (Laura o sa ma infulece la sf verii, ca acu ii alinta si pe ai ei)
Donia spune:
Simonna, La multi ani fericiti, sa ai parte de multa sanatate ca sa te bucuri de toate!
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Donia, poate vezi mesajul... Unde-i Welland asta? Stiu ca-i prin zona ta, dar nu-mi dau seama dupa harta daca e aproape sau departe, accesibil or ba de la Niagara... Si sa ma duc pana acolo oare sau sa stau pe kuru meu sa nu ma risc sa nasc prin St Catharines? Gasit-am neshte thuja de cumparat si m-ar tenta de ziua Canadei... Common sense is not so common...[Voltaire] |
Dumnealui lucreaza in Welland, e la vreo 20-30 de minute de St. Catharines. Cred ca din QEW te scapi pe 406 daca nu ma insel, o sa scriu vreo cateva trasee peste vreo 3 ore, e ok?
La cat se da tuia pe acolo?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cge spune:
Simonna, La multi ani fericiti, sa ai parte numai de bucurii !!
Daiopri, ma bucur ca ne-ai mai scris.
Va descurcati f. bine toata familia
Ce mai fac copiii vostri in vacanta ?
Unde mai plecati cu ei ?
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Denisam spune:
Simona- LA MULTI ANI CU SANATATE,FERIICRE ALTURI DE FAMILAI FRUMAOSA SI O FETITA CUMINTE SI MINCACIOASA!
Sa ai o zi minunata!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Denisam spune:
Daiopri-cum ziceam si dincolo, sa fii la fel de puternica in continuare, esti o SUPER MAMA SI FEMEIE si dc ai nevoie de orice ,noi suntem aici,just shoot
Maru- ce bine de voi, va invidiez cu asa parinti si copil mare
mQQm-ce se da acolo de ziua Canadei,ca eu nu stiu terminologia,sorry
CGE- pai pe linga diverse parcuri de distractii, copii ar mai putea merge la circ, plaja, diverse tabere de cate 1 sapt, activitati la community centre,pool,sa se intalneasca cu prietenii si sa aiba fun o zi intreaga,sa mai zic?
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani