Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Vroiam sa va spun ON- ca sunteti bestiale, de la organizare(Try saru'mina ca m-ai semnat pe felicitare) si pina la modul cum v-ati distrat,mie mi-au dat lacrimile uitindu-ma la poze(ce frumos ati radiat,ami ales buriticile si proapspetele mamici, si se vede ca v-atisimtit bine)-ce copii minunati, ce doamne zimbarete si voioase.
mQQm-imi pare rau ca nu am reusit sa vin,m-a emotionat mesajul tau rau(mai ales ca azi de dimi am vb cu fii-mea in sfarsit a vrut si m-a terminat cu "I love you mommy" and I promise I won't cry")-te pup dulce, sper sa reusesc in august sa ajung in zona ta si sa ne vedem si cu copilasii tai si ai romanitzei
Pe restul va pup si imbratisez, multumesc pt poze,sper sa reeditam undeva in august. O saptamina buna sa aveti.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Agata La multi ani

Nelia sa-tzi creasca mare si frumoasa, desteapta, sanatoasa si .....toate cele printesei tale...ii sta tare bine costumul, de unde i l-ai luat?
astept accept e messenger

Ontario sa va fie de bine intalneala, copiilor frumosi si mamicilor frumoase si inimoase. Toata lumea radiaza de fericire, bravo, se vede ca v-atzi simtit bine
Buburuza lu' Magdone m-a dat pe spate scumpa foc, iar Sofia de Olga e o minune
Felicitari felor pt initiativa si organizare
Burticutelor

Mqqm vad ca Rex a fost la inaltime, si noi am fost ieri la iarba verde si mici, iar Toto a fost tras si zapacit de copii

Eu am cules un virusache, tusesc si ma doare in gat, am facut si febra sambata seara....uf ca nu-mi place

revin

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'neata intre doua drumuri, am dus copila mica la gradinita, unde am lasat-o si pe cea mare, la munca! Sa o vedeti ce s-a pregatit cu carticele, cu foi, cica sa le faca activitati cu copiii! Ma duc sa o iau la 12.30 si o duc la patinaj, de astazi incepe pregatirea serioasa pentru anul viitor, va face de patri ori pe saptamine, cite doua ore, de luni pina joi. Campioana o face mama!

Multumesc mult pentru urari! Am vazut ca ati intrebat de costumatie, recunosc ca incerc sa o influentez un pic si ca o imbrac cum ma imbracam eu cind eram tinara, adica . I-am luat ii, i-a luat haine de in, pinza topita, ii impletesc parul in cosite, cu flori prin el, exact ca in minunatii ani '70, de care si eu si Octav sintem indragostiti. Dar asta pentru ca si ei ii place, eu doar o ghidez, am vazut ce gusturi are, am vazut ce-si alege, eu incerc doar sa i le potrivesc pe ici, pe colo. Costumatia a fost cadoul ei, l-am ales impreuna, dar eu am dus-o doar in magazin, ea si le-a potrivit de data asta. Magazinul este unul peruvian, in Place Alexis Nihon (Atwater) pentru fetele din Montreal, are tot felul de lucruri dragute si la preturi mai mult decit accesibile. Nu avea tot in poze, dar si-a luat fusta si bluza verde, o traistuta tesuta din lina maro-kaki cu portocaliu, un colier de lemn maro cu verde de pus la git si o bratara asortata, tot din lemn. Eu i-am luat palaria si papusa pe care si-o dorea, si mai are sandale cu talpa de pluta, mai inalta, in genul celor care purtau in acea perioada. Ce mai, eu sint tare incintata de alegerile ei, de faptul ca avem aceleasi gusturi! Iar ta-su la fel, ca cica asa i-am atras atentia. Imbracata asa, i-am aratat poze cu fetele din acea perioada, i-am vorbit despre fenomenul Woodstock, i-am prezentat cintaretii mari din acea perioada de glorie a omenirii... ii stia, ca in casa la noi se asculta multa muzica de genul acesta, muzica adevarata, dar acum doar i-am aranjat in timp.

Gata, fug...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele.

Ne-am simtit si noi super sambata. Tony a facut o fixatie pe Alex a lui Try. Asa ca Try tine cont de asta si faceti-ne cand puteti o vizita. Lansat invitatia, sa ma mut mai departe. Topata gasca sunteti de milioane.

Denisa regret sincer ca nu ai venit.

Khristin si Maru la fel.

Cata cu placere. Toata-s un banc.,

Donia clar: Marte here I come!

Simonna ma bucur ca l-ai primit.

Nelia la multi ani Agatei!

Diana multumesc mult.

Rugaminte mare. Daca aveti o bunica de imprumutat, cunoasteti pe cineva care nu lucreaza si ar vrea sa vina sa stea cu mine 2 saptamani contra cost va rog sa-mi spuneti. Socrul meu e foarte rau si sotul va trebui sa mearga in tara 2 saptamani. Problema e ca se suprapune cu vacanta baby siter-ei lui Tony.(mijlocul lui iulie inceput de august). Caut si nu gasescde aceea dau de stire ca poate stiti voi pe cineva nou venit sau care e out of job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

CataD, astept listaof course!
Ma bucur ca v-ati amuzat. Il gasisem undeva postat pe acest forum, la subiectul "Paranormale"apoi a disparut, nu stiu cum. L-am regasit undeva pe net.
Nelia, La multi ani Agatei, sa fie sanatoasa si fericita si voi la fel.
Cred ca ai sentimente amestecate, bucurie vazand-o cum creste frumos, si nostalgie pentru trecerea timpului. Felicitari si tie mamicopentru asa copilasi frumosi, isteti si...sa zic cuminti?
Fetelor, e musai sa repetam evenimentul, ne-am distrat prea fain; chiar plimbarea mea de 1 ora jumate prin parc pana sa dau de voi mi-a priit, am mai dat un kg jos. Imi pare rau ca nu l-am vazut si eu pe Rex, tare-mi plac golden retrieverii. Vlad al meu insa se sperie de catei, n-a intrat inca in contact cu nici un alt house pet in afara de pesti de acvariu.
Olga, asa e, Alex are lipici. Intre preferintele lui Vlad al meu, sta pe acelasi loc cu fetitele; btw, cred ca a facut si Vlad o fixatie pe Laura lui Cata, ori pe Roxana Doniei.
Mey, daca noi ne mutam la casa mai devreme, va aduceam cu draga inima sa stai la noi cu Tony si Sophia pana se-ntoarce Stefan din Ro...dar de-abia la sf.lui august ne mutam. Iar toti bunicii pe care-i stiu pe-aici sunt ocupati, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ontario, felicitari! Frumoaselor gravidute le uram si noi sarcini usoare (ce-a mai ramas...), nastere usoara si bebei sanatosi, mincaciosi si somnorosi!Bravo organizatoarelor, fetelor sinteti nemaipomenite!

Nelia, la multi ani pentru Agata! Numai ginduri bune si imbratisari si de la noi pentru asa domnisoara mare!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Olga- mi-a zis Casia ca te asteapta sa comanzi tortul pt botez-sau te-ai razgandit si nu mai vrei de la ea?Sper ca nu ai uitat de el
Ne auzim dc vrei azi sau maine,dc nu te sun pe 7 iulie sa vedem cum facem sa iti dau cele promise-va

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA Agata!!!!
Sa fii frumoasa, desteapta si cuminte mereu sa ii bucuri pe parintii tai!
Si felicitari pt intalneala. Merg si eu sa vaz ceva poze.
Si ca sa nu uit, ca deh, cam bat anii pe aici, zic de pe acum nasteri usoare!!
Va tin pumnii fetelor!
Noi suntem bine. Acum ma adun dupa nr 3 din care parca am fost nitel mai botita asa:)))
Pisoiul creste cu drag, chiuie si discuta cat e ziua de lunga, si nu contenesc sa ma mir cine face zgomot:)) Asa, uneori imi pare tare rau ca nu inteleg mai nimic din perioada asta a lui, si ca trebuie sa impart cu sora responsabilitatile (de fapt mai mult ea are grija de el). Noroc ca nu e soacra
Dar acum realizez ca nu as fi reusit singura
Chiar si in conditii normale, bag seama ca e cam greu cu 2 copii.
sa mai zic ca iar imi scot palaria in fata doamnelor cu mai multi?
Incer sa trimit si vreo poza 2 cu freza intermediara, ca tot astept pe cea minune
Saptamana asta are si sotul cateva zile libere si incercam sa ne miscam mai mult, ca in wk am ramas cu planurile Am dormit si am dormit
Mikiion cum mai sunteti?
danaPodeanu un coctail si pt mine?
Ana ai mai rezolvat ceva? Ii place la sora ta aici?
Denisam, sa fiti cuminti
Ma bate gandul sa ma arunc si eu cu sotul la un Vegas dupa ce termin turele si pana ma rablagesc astia din nou, da nu stiu de sta motanul cu sora, ca se inteleg din parti
Chiar cum sa il fac sa vb in romaneste?
Magdone, khristin cum mai sunt cei mici ai vostri?
Eu nu ma pot apuca de diversificare ca nu ma pot concentra

Aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Daiopri,bine ai revenit
Nu-ti mai face atatea probleme, te descurci admirabil cu copilasii.
Iti doresc multa putere mai departe

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Daiopri merci de intrebare, sunt bine. Nu prea sunt eu in dispozitie comunicativa.Cand ma gandesc la tine imi dau seama ce stupida sunt cu «marile» mele probleme «existentiale».
Multa putere in continuare.

V-am admirat in poze fetele din Ontario, felicitari pentru intalnire. Si MQQM sa ne anunti cand scoatem pompoanele. Mai ai doar o saptamana..... Cand ma gandesc ca al meu avea deja 3 saptamani la varsta ta a sarcinii....

Diana2007 ce mai faci? ai terminat cu -ele????

Spuneati ceva de vreun parc pe duminica?Pe meteomedia anunta soare. Dar cum schimba astia prognozele de la o zi la alta.....
Dar efectiv nu ai unde sa te duci daca ploua. Am fost sambata la Biodome, am zis ca nu mai calc pana nu se termina vacanta .....Noi avand abonament mergem regulat, dar n-am vazut niciodata asa aglomeratie. Mi-am pierdut si cardul Opus pe care tocmai il incarcasem..... asta la capitolul ghinioane.

Din pacate khristin a avut o vreme oribila. Cred ca deja e la quebec acum.

Mergi la inceput