Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Fetele merci pentru sustinere. Nu a iesit, pentru ca pretul era foarte putin negociabil si nu etam dispusa sa dau cat cereau ei (parca nu valora casa atat de mult, era mai sus decat pretul zonei). Nu am vrut eu sa merg mai departe cu o contraoferta pentru ca sotul meu nu era 100% cu inima acolo (cum se spune). Si este mai bine asa, sa alegem casa care me va place mult la amandoi. Acum se pare ca eu sunt mai usor de multumit

Miki si mie asa de rau imi pare ca nu am nimerit locul, era probabil ultima data cand ne mai vedeam Dar lasa ca va facem o vizita la Quebec City . Imi pare rau ca ai greutati cu mutatul, lasa ca se gasesc chiriasi. Doar ai grija sa pleci in relatii bune cu proprietarul, ca am o prietena care a intrerupt bailul si dupa 2 ani a fost data in judecata si trebuie sa plateasca vreo 5000 $ (eu am ajutat-o sa se mute acum 2 ani )

Nelia te-ai gandit daca iti mai iei vreun curs la McGill din Septembrie? Ca poate le potrivim sa fim colege (macar de zile, daca nu de curs). De fapt, daca ma gandesc eu bine, eu mai am de luat cursul de Oral Communications de la Advanced 1, asa ca daca tu ai terminat Intermediar poate ne nimerim ca colege de clasa (ar fi super, iti dai seama... facem echipa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mikiion lasa ca se rezolva toate, ai sa vezi. Trebuie sa iasa de undeva si chiriasul ala. Pune anuntul si pe http://montreal.en.craigslist.ca/ chiar daca nu stai in zona anglofona, nu se stie niciodata.

monicutza_bb daca nu erati amandoi cu inima acolo, nu-i de mirare ca nu a iesit treaba! Case sunt destule, timp sa aveti sa le cautati si o sa o gasiti cu siguranta si pe a voastra.

Simo cum mai esti cu miss Z.? S-a mai domolit?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

O multime de vesti bune de cind n-am mai intrat pe forum. Acasa nu merge internetul de aproape o luna si la servici nu am avut timp, sper sa nu fie cu suparare. In plus de la servici nu pot intra pe yahoo asa ca sint in urma cu vizionarea de poze. Cred ca ultimele au fost de la prom.

MQQM, sa-ti traiasac pepitelul, sa va bucurati de el!!

Daiopri, ma gindesc mereu la voi desi nu scriu prea des. Sper sa iti pot da un hug (nu virtual) in curind, ca meriti .

Mihaela, felicitari pt job!

Simonna, LMA again! Vorbim. Ai grija de Zarzarica.

DanaP, ma uit la vremea de afara si ma apuca plinsul. Ce fericita esti ca ti-ai incarcat bateriile la soare.

Nelia, LMA pt Agatha. Cum spuneam sint in urma cu pozele dar abia astept sa o vad pe domnisoara eleganta.

Monicutza, tinem pumnii sa gasiti casuta care sa va placa la amindoi.

Donia, nu stiu daca ti-a multumit de info pt Niagara. m ajuns intr-o zi cu plooaiieee si nu am reusit sa facem nimic outside. Am stat pina la urma la Embassy Suites cu vedere la cascada si am admirat-o de sus ca nu se putea iesi afara. Data viitoare trebuie sa alegem mai bine perioada de vizita.

Maru, citesc blogul pe autobuz daca nu uit sa pick up hirtiile de la printer inainte sa plec, please da-i bataie ca luna asta ai cam somat.

Denisa, ce boierie, concediu fara copii. eu as vrea numai citeva ore dar nu am parte. Daca nu ma au maimutele in raza vizuala incepe concertul. Nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi sa le trimit in vacanta in Rom. LMA flacaului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la noul capitol 149.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput