Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana(pitilache)-multumesc frumos de urari la adresa lui Alex-adevarul e ca ieri toata ziua m-am gandit la el si mi-a lipsit, ca odata face copilul 2 ani si plus ca am avut o zi infernala sa ne intoarcem din state,dar de,asa invatam ca zborurile la mericani sunt ok pe hartie, cand e de pus in practica e mai greu(afirmatia e bazata ca am avut aventuri si la dus)-dar cu astea paote revin maine,deocamdata am pus cateva poze de la petrecerea lui fii-miu ca l-au sarbatorit ai mei la un loc de joaca.
http://www.dropshots.com/andreeam
Tu unde esti,tot la master-pupicei si la comorile tale.
Katrinelu-ce mai faceti, cum e Julia, ai luat masinuta?
Laura-da am fost la 2 plaje dintre Florida si Carolina de Sud-, f. faine si 1 zi la munte, ma duc sa mai descarc poze si sa incerc sa citesc din urma ca nu am citit decat ultimele 2 pagini.
Pupicei si o zi buna!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Foarte frumoase pozele, Denisa! Alex avut o petrecere pe cinste si Emma a crescut foarte mult! Da, eu inca sunt plecata pana pe 2 sept. Dar saptamana asta vine C. cu Isa aici si saptamana viitoare si Seba. De abia ii astept!!! Te inteleg cum te simti departe de pui dar gandeste-te ca lor le este bine si asta-i cel mai important! Imi fac si eu curaj!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

felicitari mqqm!!! sa ai laptic si sa creasca bebe mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Cristina felicitari pt pepitel, sa creasca mare, sanatos si la punga gros, sa va aduca numai bucurii
Iar voua sa va ajute Dumnezeu cu un pepitel sanatos si mancacios

Asteptam intoarcerea acasa, si povestea nasterii

eu am intrat intr-o stare de nu am chef de nimica, nu-mi gasesc motivatia sa fac nimica
toate planurile cu cate o sa citesc si fac in timpul sarcini, s-au lasat la fund...sper sa-mi treaca repede

Denisa La multi Ani pt Alex. Lasand la o parte peripetiile traseului atzi profitat in 2...plaja, munte. Bravo voua

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

mQQm, felicitari . Sa ai un pepitzel cumintel si mancacios si sa bne spui cum l-au primit ceilalti membrii ai familiei si daca l-ati numit Logan, of course

Denisa, La Multi Ani cu intarziere pt. Alex . Vazut poze din vacanta voastra, si copiii vostri nu par sa va duca lipsa prea tare. Fratele tau are o prietena sexoasa tare .

Simona, clar schedulim data aviatoare

Azi fiimea a inceput prima zi de camp si era excited tare caci tocmai a aflat ca joi merge la Ontario Place

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bine ai venit pe lume, Pepitzel! Imi place numele, m-am obisnuit cu el, dar sper sa aveti si un nume adevarat pentru micutul fecioaras al Sezatorii! Refacere usoara mamicii si mult laptic pentru pitic! Multumiri taticului ca ne-a informat si felicitari! Abia astept poze si detalii, si mai ales numele!

Denisam, la multi ani pentru cei doi anisori ai lui Alex! Ma duc sa vad pozele.

Simona, sper sa stea cumintica fetita la mamica in burtica, stiu ca e curioasa sa-l vada pe Pepitzel, dar el a iesit si nu mai intra, il poate vedea si peste citeva luni! Sanatate!

Pucku, eu am dat accept, dar nu te-am vazut niciodata online pina acum. Bine, ca si eu intru din ce in ce mai rar, chiar si pe DC. Sper sa-ti revii, dar nu-ti propune prea multe sa faci, important este sa te odihnesti, sa te plimbi, sa te bucuri de clipele astea...

Noi am fost plecati in weekend prin diverse locuri. Am ajuns in sfirsit la calarie, vom mai merge, inca nu am platit pentru lectii, am zis ca mai bine platim cind ajungem, ca sa nu pierdem banii daca dorim sa mergem in alta parte in duminica respectiva. Fetelor le-a placut mult de tot, suprinzator, dar Tudorei nu i-a fost frica absolut deloc si arata atit de bine pe cal de zici ca acolo a fost dintotdeauna. I-au placut atit de mult caii incit nu mai voia sa plece, ar fi stat numai dupa coada lor. E fascinata de acest animal! Si Agatei i-a placut, ea mai fusese si chiar a tinut minte ce a facut ultima oara. Apoi am fost la niste prieteni si s-au balacit copiii in apa aia rece din pisicina... eu nu am putut sa stau mai mult de 3 minute, am simtit ca mi se taie respiratia. Copiii, in schimb, mai ales Agata si alti copii mai mari care erau acolo, au avut o balaceala pe cinste. Pun acum poze...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin-mersi de complimnete,tipa sexoasa e sotia lui frate-miu,deci avantaj el,iar copiii mei par ok, e adevarat,dar ma rascoelste mereu Emma cand imi zice "I love you mommy- nu te-am vazut demult si ca o sa fie cuminte" iar faptul ca nu pot sa trag macar la 2-3 sapt o fuga nu imi e inca 100% ok,dar asta e pt moment- la din septembrie vor fi linga noi mereu ca la anul am decis de pe acuma ca aduc bunici,de fapt pe ai mei ca socrii nu sunt disponibili vara,au vie,gradina,etc.
Nelia- sa va fie de bine plimbarile si ma bucur ca ati ajuns la calarie, e tare fain.
Pucku-eu zic sa enjoy timpul asta liber care il mai ai inainte de bb2.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dragele noastre dragi, va multumim din suflet pentru sustinere si pentru gandurile bune. Adevaru-i ca ceva forte bune supranaturale au fost pe-acolo, le-am simtit din plin.

Ma simt coplesita de-a dreptul! Cate un big hug fiecareia!

philip, andacos, AB, multumiri multe, toate cele bune si voua, sunteti niste scumpe!!!

Corina, , ne auzim curand, vad ca n-am mai apucat...

Denisa, la multi ani lui Alex, ai baiat mare, !

Am ajuns aseara acasa, pe la 11:30, scriu rapid si succint pt ca n-am mai avut rabdare sa nu va multumim, stiu ca-s hormonala rau, dar m-ati emotionat rau de tot. Consiliul de familie pt nume va fi azi dupa-masa , da'i asa de scump si de frumusel ca faptul ca i-am vazut mutrita nu ne ajuta prea mult. Va anunt imediat ce aflam. Chiar ziceam si noi ca pepitzel is not that bad. Dar nu.

Revin cu poze si amanunte cat de curand, abia astept sa le "share", deocamdata suntem in deplina perioada de adaptare, total dependent de tzitzi, stam agatat de ele 20 de ore pe zi si mai dormim cateva ore... ziua, ca daca nu sirena pompierilor e mic copil pe langa noi.
Acum astept telefon de la pediatru, are un pic de icter fiziologic.
Abia astept sa va povestesc mai multe, dar, de necrezut, doarme de 20 de minute, asa ca ma duc si eu "head-first" in pat.

Va pup si abia astept sa ne "programam" un pic sa revin cu detalii!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ohohoo ce veste!!!
mqqm,sa va traiasca bebelusul si sa va aduca numai bucurii!Refacere rapida.

Denisam,sa-ti traiasca barbatzelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Revin si eu dupa o super vacanta de 2 saptamini.Am avut vreme excelenta, 14 zile din 14 soare, mincare multa si buna (doar 2.5kg am pus)odihna totala,distractie si voie buna.

Am reusit sa citesc din urma tot ce a-ti scris. Felicitari Ontario ptr baby shower surpriza (de abia astept sa vad si pozele).

Cristina, sa-ti traiasca pepitelul,ti-am prezis eu ca vei naste pina ma intorc nu? Si constat ca la ora la care ai nascut, noi aterizam la Montreal. De abia astept sa vad poze dar vreau sa le vad si pe cele dinainte pe care le-ai scos. (cu Denisa, cu burtica)
Te pup din departare

Felicitari srbatoritelor pe care le-am pierdut.

Mergi la inceput