Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
romanitza, you're next!
Mami si tati de pepitel, felicitari, o sa vina zile pline dar atat de frumoase si fericite! Ne-am bucurat toti de vesti in casa, de abia asteptam pozele... sau chiar the real thing! Hai ca mai dam o fuga in parc cand va intremati
Bun venit pepitel, sa ai parte de o viata minunata!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
columbiana spune:
noi nu mai ajungem la nici o intilnire, sor"mea nu se clinteste de pe marginea piscinei de bucurie c-a prins o zi fara ploaie si fiu"meu nu vrea sa iasa fara ea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Mona_B spune:
Felicitari Cristina si bun venit pe lume lui Pepitzel, sa creasca mare sanatos si intelept si sa va aduca numai bucurii.
Refacere usoara si mult laptic. Sa va bucurati din plin de perioada asta atat de minunata
Mona
simi spune:
Felicitari Cristina!!!Felicitari mindrului tatic si multumim mult de anunt
Bine-ai venit pe lume Pepitzel scump!
Asteptam amamunte de la tine, Cristina!
Smile,tomorrow could be worse!
pitilache spune:
Denisam la multi ani pentru Alex!
Sa-ti traiasca baiatul, multa sanatate si numai bucurii!
Simonna spune:
Ktrinel, m-ai facut sa pling, de bine, adica, m-am emotionat toata cu dedicatia ta! Inca ruleaza pe fundal in timp ce scriu! Si, cit am citit eu trei pagini s-a terminat, asa ca am mai pus-o o data.
Khristin, in octombrie va trebui sa schedule cum se cuvine. Si, data fiind perioada, looks like you're going to pay me a visit! :) Acum imi dau seama, ca zici tu ca mi-ai lasat mesaj... N-am primit mesaje de-o mie de ani... Repondeur-ul ala se freaca de cite ori se intrerupe curentul!
Gagici, sper ca a fost bine in Centre de la Nature, am vrut sa vin dar Miss Z. cred ca isi cauta o alta pozitie, prin simpatie cu Pepitel, se fredoneaza de zici ca acum iese. Asa ca ma mut dintr-un capat in altul al canapelei si pe urma pe fotoliu de azi dimineata. Si eu care mergeam diseara la Jazz!!! Ha!
Gata, stat destul altfel decit lungita, nu-i place deloc!
Pupici,
Simonna
maru spune:
BIne ai venit Pepitzel!
Felicitari Crstina!
Sa dea DD sa fie sanatos, norocos, banos, frumos, iubit! Tot ce e mai bun, tot ce viseaza sa i se implineasca!