Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*
Raspunsuri - Pagina 14
pitilache spune:
mQQm da' nume aveti pentru pepitzel?
nastere usoara si asteptam vesti!!!
mini_me spune:
mQQm multa bafta si nastere usoara!!!
(imi aduc aminte cum incurajam colegele de odisee de la Bucurii de sept/oct 2006 si ma cuprinde aceeasi emotie)
laurajr am pus nickul asta cand eram insarcinata cu Iulia: am fost la eco si mi s-a parut mie si mamei mele ca, copilul seamana cu mine (mai ales la nas) si cum ma tot gandeam cu ce nick sa ma inregistrez pe forum, mi-a venit stralucita idee si am zis "mini_me" Partea haioasa a fost cand am nascut si strumfi a semanat cu sotul, mai ales la nas
Banuiesc ca vor fi zile cand voi regreta caldura de aici, mai ales cand vom trai prima ninsoare, dar acum tanjim dupa vreme frumoasa, verdeata, ploaie etc.
Sultanatul Omanului este la sud de Emirate (Dubai-Muscat 50 de minute cu avionul, 4 ore cu masina), Arabia Saudita si la est de Yemen. Este o tara musulmana, cea mai moderata din toata zona golfului, se vorbeste araba si engleza, iar localnicii sunt cei mai prietenosi si primitori dintre toti arabii din zona. Am ajuns cu multi ani in urma dupa ce am terminat facultatea si in tot acest timp am lucrat la o scoala internationala.
Ica este foarte frumos aici, liniste (uneori ai impresia ca e sanatori), sunt foarte mulet locuri de vizitat, excursiile in desert sunt nemaopimenite, vizitele la forturile din apropierea Muscatului sunt foarte placute. O sa pun ceva poze de aici sa va faceti o idee.
Si aici au fost anuntate primele 3 cazuri de gripa acum 10 zile (3 studenti omanezi veniti de la studii din USA). I-au tinut acasa sub tratament. Pana acum nu s-a mai aflat nimic si nu am idee daca mai sunt alte cazuri, dar autoritatile iau toata treaba foarte in serios.
DPN- Dec 21
"Louli"
columbiana spune:
daca vreti sa va delectati cu frumusete:
http://www.theclothingshow.com/photocontest.html
pe locul al treilea o cunostinta draga din Toronto!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
simi spune:
Haide mqqm!!!!
Nastere usoara iti doresc!
Pepitzel grasun, somnoros, mincacios si sanatos asteptam aici printre noi!
Smile,tomorrow could be worse!
OlgaTarziu spune:
eu deja am trimis incurajarile acum stau...'in asteptarea lui pepitzel"
acum de ce vreau eu sa fac dupa ce termin cu alaptarea vreau sa tin raw food diet 2 saptamani. Detalii cateva linkuri
http://www.quickcare.org/misc/raw-food-diet-detox.html
http://rawfoodsdiet.wetpaint.com/
http://stanford.wellsphere.com/raw-food-article/raw-food-diet-detox/228746
http://www.all4naturalhealth.com/eating-raw.html
Detalii faine am gasit intr-o carte de la cotsco- "Prescription for Nutritional healing"
Asa dupa cele 2 saptamani de raw food urmeaza fasting 3 zile, urmat de alte 2 zile de raw food. Acum fastingul iar e cu cantec, sucuri naturale, apa, ceaiuri. Singurul aliment solid permis e watermelon. Nu stiu daca voi putea, voi avea nevoie sa stau mai pe aproape de casa ca cica e tragic atunci cand incepi sa scoti toxinele.
Merg ca mai scriu si altadata.
mikiion spune:
Noi azi am fost la Quebec. Vad ca nu a aparut inca noul membru al forumului. Il asteptam cu drag.
Multumesc pentru felicitari! Eu am trecut prin mai multe stari, de la entuziasmul initial la depresie si panica atunci cand am vazut ce dificil este sa te muti la data asta a anului( fetele din quebec ma inteleg mai bine).
N-am dormit 3 nopti cautand apartamente. Azi am inchiriat ceva. Nu mi-a placut enorm zona , cam de periferie ca sa nu zic de la tara insa e destul de strategic plasata fata de jobul meu. E in bloc micut de 2004, ca sa nu zic mai mult, si cu garaj. Exact ce cautam. Din pacate pe acolo duplexurile de care e plin in Montreal sunt inexistente.
Acum incepe stresul cautatului gradinitei.
Voi va mai intalniti maine? Noi mergem oricum acolo ca au anuntat vreme frumoasa.
Acum ca mai stau doar 3 saptamani aici, ne intalnim sa bem o cafea in pauza voastra de masa, fetelor care lucreaza in centru?
Mihaela
maru spune:
Hai Cris-ti-na! Hai Pe-pi-tel!
ceva stiri? ceva noutati? e bine? nu ne lasati cu ochii in soare!!!
Magdone spune:
vaaaai mQQm ce faci, nasti deja? nastere usoara!!! iti tin pumnii sa treaca totul repede si sa-ti tii puisorul in brate!
scuze fetele ca dau buzna asa fara sa zic si eu buna ziua, eu nu prea mai am timp deloc sa intru pe net si n-am mai scris de un secol, dar va mai citesc printre picaturi.
va pup si sanatate multa tuturor!
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
sofronica spune:
Am intrat sa vad daca avem niuzuri de la mQQm.
Olganu am citit linkurile acum,e aproape miezul noptii, sper sa reusesc luni, dar vroiam sa-ti spun ca o colega de-a mea a tinut asa ceva mai bine de un an, ea a fost obeza si acum arata super. Dar a zis ca la inceput i=a fost ff greu si mai ales cand a inceput sa elimine toxinele a fost o perioada f aiurea. Pe urma iti trebuie ff multa vointa doar.
Laurajr eu merg la un fitness club pe Weber la Popeyes, merg de doua ori pe sapt seara. Daca vrei detalii de ora iti spun si putem merge impreuna daca vrei. Si poti sa-ti cumperi un card cu 5 ore sa vezi daca iti place. Eu acum imi fac full membership ptr ca am gasit programe pe care le=as putea face la lunch.
Noapte buna,
Cami
Donia spune:
mQQm, sper ca nu te chinui prea tare...
Toata ziua m-am gandit la voi, sper sa fiti cu bebe in brate sau macar foarte aproape de moment!
Laura, trebuie sa ne consultam agendele si sa stabilim repede o data, sa nu ne ratam toata vara!
mini_me, amuzanta povestea nickului Lasa ca poate bebe 2 o sa iti semene tie. Inca nu stiti ce e?
Olga, citeam linkurile si nu stiu daca as putea sa tin dieta asta 2 saptamani... Cred ca o sa ma incumet pentru 3-4 zile si apoi sa o mai repet cand si cand.
Ana, mie vad ca imi trebuie mura-n gura ca ma uitam la poza si la nume si nu pusca...! Da' mai apoi m-am prins, batranetile, maica...
Ktrinel, ce mai faceti voi?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.