ok
Raspunsuri - Pagina 4
ang3lt0uch spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
De ce nu? Eu-s nebun(cu " " de rigoare) de felul meu. Adica viata trebuie traita nu ingradita ! Asa ca ... cine vine la mare? Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Eu, maine De ce, se da ceva ?!
PS: daca n-are leg, e din cauza ca nu am mai citit din urma
PS2: noi chiar plecam la mare maine noapte, imi impartasesc entuziasul daor, nu ma luati in seama
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
violeta69 spune:
ang3lt0uch,Marius chiar a intrebat cine mai vine la mare
asa ca merg si euca tot sunt in concediu....da' n-am bani...ma luati si asa?!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
marius spune:
Nici eu nu am ... aici e nebunia
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
violeta69 spune:
adica ne inviti la mare si n-ai bani?!
vezi de asta trebuie sa te inlocuiesc cu altul.....care are bani,asa ca sa-ti dau peste nas
Alaturi de SONIA
marius spune:
Am intrebat cine vine la mare, nu? Nu am dat anunt "tip bine(mai putin esential) cu bani si masina vreau femeie cu mine la mare..." Dar daca vrei iti gasesc (fara sa-mi dai peste nas) unul din asta. Acum stii tu cum e' nah! Targ la targ! (presupun). Deci?
PS: cred ca devenim off topic.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Am intrebat cine vine la mare, nu? Nu am dat anunt "tip bine(mai putin esential) cu bani si masina vreau femeie cu mine la mare..." Dar daca vrei iti gasesc (fara sa-mi dai peste nas) unul din asta. Acum stii tu cum e' nah! Targ la targ! (presupun). Deci? PS: cred ca devenim off topic. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
no,dar tot tb sa raspund...
conf. zodiei" nu te grabi sa faci schimbari in viata ta sentimentala, deoarece este putin probabil sa fii multumita" deci
scuze de off topic
Alaturi de SONIA
babyblue spune:
neatza oameni buni!
on topic: iti recomand un film cu o canadianaca care se maritase cu un arab, face o fata si ii trebuiesc 5 ani sa fuga dintr=o tara araba, dupa ce ala o batea si o sechestra si o trata ca pe un animal.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
batool67 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue neatza oameni buni! on topic: iti recomand un film cu o canadianaca care se maritase cu un arab, face o fata si ii trebuiesc 5 ani sa fuga dintr=o tara araba, dupa ce ala o batea si o sechestra si o trata ca pe un animal. _ Remarca ta mi se pare rasista. Sunt milioane de casatorii cu probleme si in lumea neislamica.Babyblue va pupa pe toti!! "Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" - |
Mikaela_a spune:
Eu vreau doar sa te intreb cum rad cele doua femei din viata lui de tine si cum te privesc dispretuitor cele doua. Adica simultan sau pe rand.
Ca daca fac asta simultan, e grav. Inseamna ca stiu una de alta si le place asa. Si atunci ar trebui sa sarbatoresti chiar si singura ca ai avut noroc.