Colectia de toamna - iarna 2005 (241)
Raspunsuri - Pagina 12
tania-z spune:
MIRI, daaaaaaaa, sunt pe faza! M-as bucura sa ne vedem.
DUminica e ziua sugarului in Muzeul Satului - probabil ca vom fi pe acolo. AI nr. meu?
lavi02 spune:
Cine se mai preumbla prin tara in week-end-urile astea sa stiti ca nici Alba Iulia nu-i de lepadat. Au restaurat portile cetatii (una e inca in curs de), au amenajat "traseul celor 3 fortificatii", zona turistica pe la zidurile cetatii, unde inainte apartinea armatei. Orasul arata bine, floricele samd si exista si locuri de joaca. Sunt turisti, te simti ca-n Europa.
(De Rusalii ne-am simtit noi turisti in Alba Iulia, am facut poze dar n-am apucat sa le pun. Cand termin cu Croatia, daca intereseaza pe cineva, le pun. Numai daca sunteti intr-adevar interesate, fara politeturi va rog
).
ilenutza spune:
Multumim de urari, si-au facut efectul, copii mei sunt mai bine.
Bic, Tania- sunteti mortale.Lavi are si ea dreptate, iar ca sa pun gaze pe foc ganditi-va cum ar fi sa faceti toate lucrurile care le faceti dar fara sot.EHE, nu cred ca e prea roz peisajul.DEci lasati omu' sa existe, nu cred ca ar fi mai bine singure, nu?
si apoi o fi si el bun la ceva, la omorat gandaci, la desfacut sticle si borcane, etc!
La mare era aseara apa f calda, noi am ajuns pe la 5 jumate iar baietii s-au balacit vreo juma de ora apoi ne-am limbat pe pietonala pe la radio vacanta.
M-a prins si pe mine atmosfera de pe forum, unul vine altul pleaca... Si noi o sa plecam pe 15 iulie probabil o sapt. fara plozi .
Cam atat, am o praji in cuptor, ofer o felie la toate fetele!
Feli, intradevar plaja modern este infecta, nu merg acolo decat f rar.Iar mancarea de la quinns e buna dar si mie mi s-a parut scumputza
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
mandyksch spune:
Telegrafic, ca mai am un milion de lucruri de facut.
Maine ne asternem si noi la drum, inca nu am facut niciun bagaj, pe Kriszti inca nu l-am dus la tuns, off bine ca tocmai am finalizat o lucrare grea care m-a prins toata saptamana, si am trimis-o clientului. Acum ma pot apuca de adunat, impachetat, sortat. Urasc sa fac chestia asta pentru ca de regula impachetez fff multe
si deja stiu ca sotu' va scrasni din dinti ca masina e iar super-plina.
Diseara imi fac timp sa intru sa va vad pozele, asa sa imi fac pofta de vacanta.Va pup si sa ne "revedem" cu bine.
corap spune:
ANDA, am eu guta elastica daca nu-ti trebuie o cantitate exagerata! la mine e deschis non-stop, dar de luni incolo, ca tre s-o iau de la tzara ![]()
eu sunt in pragul unei crize de nervi cu serviciul, asa-mi vine sa le las si sa pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec! singurul noroc e ca actualul sef e un dragut si ne intelegem bine, ca altfel cred ca aveam margelitul ocupatie de baza acum 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
Noki_Lara spune:
Lavi, da' vrem Alba Iulia. Vrem orice turistic, de fapt. ![]()
Bic, e clar...l-au clonat unii pe Adila si ti l-au livrat pachet...

Mandy, distractie faina de tot in vacanta. Deduc ca a picat marele tur de traducatoro-mers pe jos.![]()
Lavi, cand repatriezi fetele?
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
crissy77 spune:
ilenutza, pe mess cand intri?
mandy, concediu placut.
Noutati:
Eu-o sapt de cand nu mai fumez. deja +2 kg
Elise-a renuntat la bibe ca e domnisoara. Viziteaza WC din ce in ce mai des, olita o avem pt cazuri urgente (noaptea). Tb sa o pandesc cand merge la WC, cam uita sa se spele pe maini
. A facut o reactie urata la "ceva", nu stiu ce, ca ieri a mancat mai multe: capsuni, zmeura, pepene, prajitura de la cofetarie, suc tedy
. I s-au inrosit si umflat obrajii, se scarpina in zona: fata, gat, umeri.
Luni, marti si miercuri am curs de formare
(+inca 3 zile in aug si 3 in sept), iar stau toata ziua la scoala
.
Cristina & Elise-Stefania
mandyksch spune:
Amu' chiar ca va las. Of trebuie sa angajez pe cineva sa imi impacheteze. Mor incet.
Va multumesc pentru urari, sper sa prindem vreme buna si sa fie fain.
Noki,n-a cazut turul acela, i-am refuzat pana la urma.Asta dupa ce in week-endul respectiv am iesit in trei la o plimbareala de aia cu urcat pe jos niste dealuri de aici de prin zona...si n-a fost nicio surpriza ca pana ce am ajuns in varf am scos limba de un cot ![]()
Concluzia a fost ca nu mai am conditia fizica de alta data si cred ca nu as fi facut fata
Da' in orice caz a fost foarte tentant. Plus ca nici astrele nu mi se aratau foarte favorabile .
Ei, unde-s tineretile mele 
meems spune:
Mandy, concediu placut!
Noi ne-am intors acasa dupa doua zile petrecute cu cortul la marginea oceanului. A fost dragut ca am fost multe familii, 7 corturi, dar am inghetat de frig!! Poze incerc sa pun maine-poimaine, ca acuma ne gatam sa mergem in San Francisco la petrecerea surpriza a uneia din prietenele din grup care maine face 30 de ani.
Lavi, da, da, eu vreau poze cu Alba ca imi aminteste de-acasa, e zona mea 
Pentru "vecinutzele" mele: Happy 4th of July!!