Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
Aida, Doris, sanatate, aveti grija de voi
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Criss75 spune:
Doris, multa sanatate si ai grija de tine. Incearca sa nu stai singura, daca se poate sa fie cineva in permanenta langa tine. Asteptam vesti bune.
Aida, multa sanatate si tie si bb-ului. Nasoala tensiunea asta. Eu am avut hipertensiune in sarcina, motiv pentru care am stat in spital destul de mult. Ai grija de tine si de bb. Mai e foarte putin pana o sa imbrace hainutele primite.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
andanii spune:
aida cum esti cu tensiunea ???
doris ti-ai mai revenit ?? cum e cu panica ????
va pup pe toate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
aidaciolac spune:
'neata si eu!
tensiunea vad ca nu a mai oscilat , e destul de urcata dar nu peste prag. Sunt inca in canapea si astept sa imi dea voie sa ma dau jos ca am de umblat
bebe inca nu a primit hainute , doar am cumparat noi cate ceva si am mai gasit cu site cu www.babyna.ro/haine-bebelusi-body-bebe-c-176_192.html" target="_blank">bodyuri si costumase super faine , nu mai zic ca nu se compara cu ce am vazut in oras , asa ca o sa comand f multe de aici ... la preturile astea si mai ales cum arata cred si eu
va si o zi buna sa aveti
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
pianna spune:
OOOO, Aida multu' pt site-ul cu hainite pt bebelaci. Sunt ff frumoase!
tu ai comandat? cum sunt materialele?
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna OOOO, Aida multu' pt site-ul cu hainite pt bebelaci. Sunt ff frumoase! tu ai comandat? cum sunt materialele? |
nu am comandat inca , dar arata f fain. Nu se compara cu ce a vazut in oras ca sa nu mai zic de preturi umflate in magazine
Vreau sa merg la unguri la tesco ca au colectia aia super faina sa vad ce iau e acolo ... si apoi comand.
Chiar vreau sa vad pana cand sunt reducerile pe site sa nu le pierd
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda Ii mama la mine, n-am timp de nimic...ca toata ziua taca taca...parca avem recuperare |
daca nu mere Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed sanatate la muther
Doris, Aida, sanatate multa, aveti grija de voi.
Ana,
Gagix, tuturor o zi cu soare si spor in toate.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
andanii spune:
superbe hainutele de pe situl asta aida ....
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
DidiAlex spune:
Doamnelor timisorence,
vin cu o rugaminte la voi. sora (timisoareanca) pretenii mele a nascut acum 6 zile, prin cezariana.
Alapteaza si are o durere crunta pe partea dreapta in regiunea ficatului. a fost la spital (nu stiu care), la urgenta si dr care a vazut-o i-a spus ca nu are nimic, cu toate ca se simte o umflatura la palpare, nu are febra, doar durere si a trimis-o acasa cu nurofen. Ea sufera si de o depresie post natala.
Aveti cumva sfaturi unde ar putea sa mearga, fara sa fie plimbata pe drumuri.
Va multzumesc mult pt eventualele raspunsuri
aidaciolac spune:
mai DidiAlex , pai unde a nascut ? in Bega? Ca nu inteleg cum dupa 6 zile de la cezariana i-au dat drumul si mai ales cum au trimis-o acasa fara investigatii daca acuza dureri.
Uite pana diseara o sa iti dau un raspuns ... trebuie sa il prind pe vecinu sa il descos unde sa mearga , acum e pe santier si nu aude telefonul
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi