Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

aresa nu merge siteul

miere merci

Ti-am trimis PM..sper sa mearga de data asta,eu l-am verificat si merge

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Am dormit si eu putin iar acum pregatesc papa, dar intre timp, pana clocoteste apa, mai vad si eu ce faceti.

Mara, imi pare rau ca puiii tai sunt bolnaviori. Sa se faca bine si sa treaca febra!

Crisspy, repeta urocultura, ca mi se pare ciudat sa apara bacilul piocianic in urina lui Razvan. De regula, se ia din spital, majoritatea spitalelor sunt "po****te" cu asa ceva, din pacate. Sa dea Domnul sa fie doar o eroare de laborator! Si inca ceva: NU MAI CITI PE NET, ca o iei razna, iti zic din experienta!

Porumbita, sa stii ca se pot gasi jucarii tip jumper pe net in Romania, mai ieftine de 800 ron. Noi avem de gand sa comandam un centru de activitati Lepfrog (nu e jumper, e adevarat), care pe net pe aprox. 320 ron, iar la Mothercare Romania este 700 ron!!!!!!! Cred ca un jumper este chiar la Leapfrog.

Bebelusi, nu e bai ca face kk o singura data pe zi! Important e sa nu aiba puiul niciun disconfort cand face kk.

Aresa, 350 ml pe masa???? Ouau, pai manechina mea nu a ajuns niciodata la aceasta performanta, poate doua mese bune luate impreuna. Asa da crocodil!

Irina, cum mai e piciorul? Dar Andreita?

Micola, ca si Delia, te sfatuiesc sa ii dai lui Alexutu cerealele cu lingurita, mai ales ca deocamdata el nu papa lapte praf. Poti sa le prepari cu lapticul tau. Ideal e sa ii dai pt prima data cereale de inceput din orez, fara alte adaosuri sau lapte inclus. Se gasesc mai la toate firmele (Topfer, Nestle). Poti incepe cu o masura de cereale la o masura de lapte (in functie de instructiunile de preparare de pe cutie) din care sa ii dai cateva lingurite si sa cresti pana ajungi la cantitatea recomandata. Succes!

Noi am papat la restaurant azi si ne-a prins ploaia pe terasa, bine ca am intrat rapid inauntru. I-au cazut si Alexiei pe manute cateva picaturi de ploaie.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna mamici si licurici,

Mai dam si noi un semn de viata! Sunt zile calduroase in Olanda si noi tot pe afara suntem, in curte avem o piscinuta gonflabila de 1,75/2,85/51 in care se joaca Francesca cateva ore pe zi...ceea ce inseamna ca eu sunt cu ochii pe ea si de altceva nu prea am timp.... cand doarme trebuie sa imi fac si eu treburile prin casa si sa mai raspund la e-mailuri la clienti.
Nathalie e o dulceata, se invarte de pe spate pe burtica si iarasi inapoi...incearca sa se impinga inainte... cand sta in brate la mine se impinge sa stea in fundulet, dar nu poate inca. Voi astepta cu schimbarea caruciorului (de la elementul plat la ce de 45 grade) pina la cel putin 6 luni sau cand sta bine in fundulet. Desi tare mi-e mila de ea, o mai purtam in marsupiu cu fata la lume, sa mai vada si ea cate ceva, ca se plictiseste sa vada tot cerul si pe mine!
In rest tot cu fetele, am avut petrecerea de vara la cresa fetelor si a fost foarte fain, zeci de copilasi, parinti, jocuri multe, vreme frumoasa...si am vorbit cu directoarea de la scoala unde va merge Francesca peste 1,5 ani, o scoala Dalton, mi-a placut si atmosfera, si ideologia scolii, sper sa fie o alegere buna.
Cu slabitul raportez inca 1 kilogram dat jos, in doua saptamini, cred. Eu ca melcul!
Aresa, ma apuca invidia cand te citesc, a mea maninca 500-600 ml pe zi! Nu stiu cat are acum, cred ca in jur de 7 kilograme, dar e copil nascut cu 4 kilograme!!!!!! E vesela in rest, vorbareata, ce sa fac cu ea?
Edinutza, ce mai faci?Tot asa frumos cu slabitul? Ce face Ainoa micuta?
Porumbita, si a mea maninca des mai nou, poate din cauza caldurii....dar ea maninca putin asa ca ii dau cand vrea, si la o ora, si la doua, doar sa o vad ca papa ceva.

Crisspy, iti tin pumnii!

Vazusem fetele Alinei intr-o zi, seamana de minune frumuselele!
Ale mele sunt ziua si noaptea, Nathalie blonda cu ochi albastri, Francesca satena cu ochi caprui-verzui. Dar ce e drept frumoase de pica si ale mele. (spuse cioara....)
Francesca e in faza in care imi spune, in olandeza: Nu vrea sa te ascult. Nu imi place ce faci. Imi place sa maninc mancarea gustoasa(spre deosebire de restul lumii, am observat tati si eu, hahaha). Nu vreau pestele asa (la steamer) ci pe foc (la gratar). Nu vreau rochia asta, nu imi vine bine! In romaneste inca nu imi face propozitii asa de lungi, dar vorbeste si romaneste. Si intelege.

Flowerbee, ce fain de voi ca ati iesit cu puiuta la resto
! Ai dreptate cu cerealele, cu lapte de mami, daca este, e cel mai bine!

Crisspy, sper sa fie bine cu baiatul frumos.

Miere, arata foarte bine, sper sa aveti o vacanta frumoasa si relaxanta!

Fetelor, nu am timp sa scriu fiecarui dar un trimit un gand bun pentru fiecare. Cu fiecare zi sunt tot mai recunoscatoare pentru cadoul acesta imens, doua fetite sanatoase... tot mai des aud vesti care ma fac sa imi dau seama ca e un noroc mare, si nu ceva de la sine inteles... am prieteni care incearca de ani de zile si nu reusesc sa aiba copilasi, colegi care au avut vesti proaste la ecografia morfologica... Avem mare noroc, cu toatele...

va imbratisez

Mergi la inceput

Iris stiu cum sa facem...noi venim vreo 10 zile in Olanda luna viitoare...iti aduc crocodilul si-i aratam piticei tale ca daca nu papa tot crocodilul Pantagruel o lasa fara mancarica!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Aresa, de mi-ai invata-o sa pape zau ca ti-as da premiu!!!!

Veniti in Olanda? Unde anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee si Iris

Maine ma duc la alt laborator sa repet urocultura.

Si mamei mele i s-a parut ciudat sa aiba infectia asta, mai ales ca el nu a fost deloc prin spital, in afara de momentul cand s-a nascut. D'asta am si fost numai la clinici particulare ca sa evit spitalele...

Off ... si pana vine rezultatul si de la urocultura asta.... o sa stau cu sufletul pe ghimpi

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Iris mergem la buni(ca nu a vazut nepotu` si nu mai poate )in Aalsmeer..aproape de Amsterdam!...daca-l vede pe crocodilul mancand garantat o sa-i fie pofta!!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ingrid vb serios??Pai cum asa? Nu ai incercat alta metoda decat supozitor ca eu stiu ca da dependenta supozitorul...uffvotati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Cica se regleaza cand incepem diversificarea. De cand i-am dat completare nici o schimbare, doar consistenta, culoarea si mirosul, dar de facut tot nu face singur. In rest, Debridat, Lactuloza, ceaiuri, nimic nu a functionat decat o zi - doua.

Mergi la inceput

mesajul de mai sus era scris cu crocodilul topaind la mine-n brate..pe scurt..Aalsmeer e orasul!!..iar de mancat pitica va manca (si nu bunica cum s-ar intelege mai sus)

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

In sfarsit am putin timp liber!

Am vazut poze si filmulete cu licuricii nostri.Toti unul si unul.Am votat si licuricii din concurs.

Mai fetelor, eu am zis ca vin in tara sa ma relaxez dar sunt mai obosita ca acasa.Dupa ce ca fata a fost putin racita in primele zile (acum i-a trecut), am fost foarte nervoasa pe soacra-mea! In loc sa fie bucuroasa ca am venit sa isi cunoasca nepoata,a inceput cu :
'ai invatat-o rau sa stea numai asa, lasa ca o dezvata mama(asta fiind ea!) pe ea, de ce o imbrac asa de subtire ca ea este bebelus si chiar daca este vara ei ii este mai frig decat noua, de ce nu am inceput diversificarea, de ce fac cerealele cu apa si nu cu lapte de vaca ca este mai bun,etc.....'In plus imi smulgea fata din brate de o speria si incepea sa planga biata de ea!
Nu am mai rezistat ,i-am spus sotului ca ma cert urat de tot cu ea,si cred ca a telefonat sotul in tara si a vorbit cu ea ca de 2 zile vad ca sta in banca ei.Nu stiu cat o va tine.

Deci mi-am inceput in forta concediul.Cu actele am amanat ca a plouat toata saptamana si nu am putut sa plec cu fata pe vremea asta, sper sa am mai multa bafta saptamana asta.

Sunt socata cand vad cum sunt imbracati bebelasii in orasul asta pe timp de vara, zici ca este toamna tarziu cand ii vezi saracii de ei.Si cand o vad pe Arianna asa de lejer imbracata ma intreaba daca nu ii este frig fetei ( deci soacra-mea nu este unicat la capitolul asta).
Alt soc l-am avut cand am vazut preturile de aici la toate articolele pt. bebeiExagerate!

Hai ca m-am intins ca o placinta.( dar sunt cu nervii intinsi la maxim).

Pup licuricii si mamicile

Mergi la inceput