Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:
fetelor,v-am pus poze cu tortul care a iesit super.
pe email
cami,ce ma bucur

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
roxanaz spune:
Cami, ai vazut??? stiam eu ca vor veni vestile bune. trebuie sa avem incredere in continuare! 
Miere, ideea e asa. laptele e mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, cum am zis mai sus. de aia se merge pe spalarea extrem de atenta a biberoanelor si apoi sterilizarea lor. teoretic ce zici tu, adica spalat la masina si apoi uscat ar putea fi ok dar tot as da o sterilizare odata pe zi. pentru ca aburul la temperatura ff inalta deocamdata e sfant. si nu stiu daca masina de spalat atinge aceeasi temperatura la uscat.. na, nu am vazut asta in specificatii.
la vesela e alta treaba, aia spalata bine si clatita e suficient, ca nimeni nu zice ca poate steriliza mancarea.. si nici nu e asta ideea, odata cu diversificarea introducem si principii de maturizare a tubului digestiv si din punct de vedere microbian, de la lapte matern sau formula la alte incarcaturi de microorganisme. scuzati dizertatia microbiologica, defect profesional
. dar sper ca am lamurit nitel problema. si DA, se poate intampla sa nu pateasca nimic copilul daca accidental bea formula preparata cu mult timp inainte sau chiar alt fel de alimente... dar asta nu inseamna ca nu se va intampla data viitoare.
DarkBendis spune:
Roxana
, inca o data multumesc, acum am inteles cum stau lucrurile. Deci nu ma agit cu vesela lu' bebe, dar daca e sa folosesc pompa (sper sa mai am lapte sa-i las lu' bebe dupa ce ma intorc la servici) musai sterilizat.
Cami, ma bucur ca au reusit sa scoata tumora si ca nu-s ramificatii! Speram sa fie bine pana la capat sa se inzdraveneasca Alina complet 
Lisa, tare bine arata tortul... si pun pariu ca a fost si foarte bun 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Roxana multumesc pt lamurire!
O sa incerc sa sterilizez in continuare. Dar pana la ce varsta trebuie facuta treaba asta?
Iti dai seama ca am luat foc cand am vazut ce a facut tata-su:)), mai ales ca era mic copilul, avea vreo 2 luni. Dar a fost singura data cand s-a intamplat, ma rog singurul incident de genul acesta, ca au mai fost si altele, tot din neatentia lui (niste cuie scapate in patutul copilului:)), rad eu acum, dar atunci am vazut negru in fata ochilor.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery