Cum ati proceda?
Raspunsuri - Pagina 5
delsim spune:
Chiar daca biologic sunt diferiti , asta nu inseamna ca trebuie sa insele. Unii nu insala. Motivele sunt nenumarate, la fel ca si motivele pentru care alti barbati calca stramb.
Nu sunt de acord cu tine ca barbatii care nu insala vor deveni acri si frustrati.
ang3lt0uch spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Chiar daca biologic sunt diferiti , asta nu inseamna ca trebuie sa insele. Unii nu insala. Motivele sunt nenumarate, la fel ca si motivele pentru care alti barbati calca stramb. Nu sunt de acord cu tine ca barbatii care nu insala vor deveni acri si frustrati. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Am spus ca barbatii care au posibiliatea, clara, ba chiar si invitatia de a insela (plus dorinta, este esential sa si vrea), dar totusi nu o fac, pot devenii asa.
nu are sens sa dezbatem asta, pentru ca eu voi ramane la parerea mea, care nu ii defavorizeaza pe barbati, ci daor le constata diferentele. Dar DA, nu toti barbatii inseala si DA, nu toti care nu inseala devin soti 'cosmar'. In acealsi timp nici cei ce inseala o data nu trebuie sa o faca din nou. caci vad ca asta e parerea generala.
Oricum fiecare cu opinia lui, eu le respect pe toate, si fiecare stie mai bine ce face si care ii sunt problemele sau cum sa se descurce cu ele.
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
blue eyes spune:
Mai fetelor, fideliatea eterna e valabila doar dupa juramantul facut in fata ofiterului si al popii! Acu'mi pică fisa! Asa ca nu se pune seara de gang bang. b.ali, spune-i fetei sa se marite linistita cu el, ca nu se pune la socoteala.
b.aly spune:
Ce urmeaza sa va spun, cred ca baniuiati deja. Pregatirile de nunta continua pe ultima suta de metri. Ea s-a hotarat sa mearga mai departe cu relatia si pregatirile de nunta, considerand ca nu se merita sa dai cu piciorul unei relatii de 4 ani in care totul a fost ok, pentru 'o prostioara de genul asta si mai ales ce o sa zica lumea?'.
Stiti voi vb din batrani ca 'fiecare cum isi asterne asa doarme'. Pe mai departe sper sa fie bine si sa nu regrete niciodata ca a luat hotararea asta, sa fie cea mai buna alegere pentru ea.
Am incercat sa ma pun in situatia ei dar nu am reusit. Cum am mai spus e ceva ce ma depaseste.
ang3lt0uch spune:
Casa de piatra ii doresc in acest caz!
Nu cred ca este cazul sa ii pui deja "cruce" relatiei, in fond si la urma urmei sigur il cunoaste ea mai bn ca toate de aici...Dar deh, eu-s aia (Cam singura) care crede ca barbatii sunt mai slabi in alte insealtului, si ca anumite situatii (cum ar fi "one night stand") pot fi iertate in anuminte conditii...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
Alina86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.aly Ce urmeaza sa va spun, cred ca baniuiati deja. Pregatirile de nunta continua pe ultima suta de metri. Ea s-a hotarat sa mearga mai departe cu relatia si pregatirile de nunta, considerand ca nu se merita sa dai cu piciorul unei relatii de 4 ani in care totul a fost ok, pentru 'o prostioara de genul asta si mai ales ce o sa zica lumea?'. Stiti voi vb din batrani ca 'fiecare cum isi asterne asa doarme'. Pe mai departe sper sa fie bine si sa nu regrete niciodata ca a luat hotararea asta, sa fie cea mai buna alegere pentru ea. Am incercat sa ma pun in situatia ei dar nu am reusit. Cum am mai spus e ceva ce ma depaseste. Alina & Maria-Louisa 19.08.2006 |
Daca tipa asa a considerat ca e ok pt ea ....felicitari si casa de piatra !!!! mai tarziu tot ea se da , nu cred ca mai conteaza parerile noastre.....
iulix spune:
Ce i s-a intamplat e destul de delicat... Nu stiu daca noi suntem in masura sa ii dam vreun sfat pt. ca nu noi stam cu logodnicul ei si nu il cunoastem... Oricum incerc sa ma pun in pielea ei si imi este destul de greu. Totusi nu mi se pare un lucru iesit din comun avand in vedere ca se stie ca la petrecerea burlacilor, barbatii isi cam fac de cap... Acum depinde si de capacitatea acesteia de a ierta. Adica pana unde e dispusa sa mearga, sau pana unde vrea sa mearga. Dupa parerea mea daca merge mai departe e posibil sa regrete mai tarziu acest pas, iar pe de alta parte daca se desparte poate sa regrete ca nu i-a mai dat o sansa. Cel mai bine e sa stea de vorba si sa hotarasca impreuna.
iulix spune:
Citend am vazut ca a decis sa continue relatia. Asa ca ii urez "casa de piatra!" si sa nu mai aiba parte de astfel de incidente.
SabrinaLia spune:
Pe mine stiti ce m-ar seca la faza asta ,nonsalanta cu care a povestit intimplarea.Numai pentru asta si-ar lua un papuc in cap si 3 suturi in dos .Iar in rest nu mai stiu,.. ca nu am fost pusa niciodata in situatia asta ...a prietenei.
Guestus spune:
El ca el...ca era un viitor mire...dar restul domnilor casatoriti oare ce au facut? Ca nu cred yo ca doar au stat sa caste gura. Aia trebuie depistati