Cum ati proceda?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mie mi se pare ca stim cam prea putine amanunte ... de unde stim noi in ce mod si-a marturisit "distractia" ? Poate ii pare rau, poate a facut-o el ca sa nu afle ea de la altii, poate a realizat ca a fost o tampenie cat casa si ca e pe cale sa piarda femeia viatii lui ... etc. Sunt unii oameni care intr-adevar uita de ei al bautura, dar de unde stim noi cat de des bea el ? Apoi, poate cu nevasta langa el, care sa-l tina sub papuc, nu mai scapa asa ... poate asta vrea, sa fie tinut in frau de ea, viitoarea lui nevasta.
Oricum mie "intamplarea" mi se pare de-a dreptul infantila, ma intreb oare cati ani are junele asta si prietenii care au asistat ...

Eu personal nu as anula nunta, cred ca as amana-o. Nu mi se pare atat de grav ca a f.. o curva, mai grav si jenant mi se pare ca a facut-o in public, numai asa ca sa se dea rotund ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

B.lai.
Eu nu cred ca vrei sa-i dai vreun sfat prietenei tale ,ci doar sa te minunezi/amuzi de reactia ei sau a celor din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ang3lt0uch, daca astepti inca "infidelitatea" o sa o primesti! Nu te mai stresa
Cum sa te amagesti cu ideea ca toti inseala, toti pot fi infideli impinsi de la spate etc? Mi se pare un mare afront la adresa barbatului in general. Ma mir cum nu zic nimic barbatii de pe forum. Nu, barbatii adevarati nu sunt asa! Si exista multi barbati care nu si-au inselat nevasta si multe altele! Tatal meu zicea odata tot asa la o discutie " Am multe defecte. Insa nu mint si nu mi-am inselat sotia. In rest toate relele" ( desi nu sunt chiar rele, sau chestii grave). Si sunt multi ca el. Multi tati ai nostri, soti, fii! Nu generalizati ca e dureros!
Iubirea inca exista! Slava Domnului!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sunt 2 posibilitati:
ori lui nu-i mai arde de nunta de i-a putut marturisi ei asa ceva...
ori au o relatie mai permisiva, in care fiecare face ce-i place, fara sa se supere...

ca sa-ti raspund la intrebare: nu m-as baga. nici sa se marite cu el, nici sa nu se mai marite. dupa aia daca o da nasol, mai iesi si tu vinovata...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

daca ea inca mai pierde timpul pt a cere un sfat....nu va agitati,sunt la fel.iar prietenii care erau acolo si au facut acelasi lucru......idem.as fugi de asemenea doritori de orgii.redushi la regnul animal.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.aly spune:

Sabrina, un sfat,dupa cum bine au spus si multe dintre fetele care au raspuns la subiect, nu pot si nici nu vreau sa-i dau. In primul rand ma depaseste situatia, apoi nu vreau sa fiu prost inteleasa pt ca este o problema destul de delicata.
De minunat m-am minunat si ma minunez in continuare, dar totusi, amuzant chiar nu mi se pare. Sincer mai mult este de plans decat de ras( parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

la cum ai zis ca a procedat tipa...CLAR se merita unul pe altul de nu se poate. si vorba cuiva de-aici, mai bine sa-l ia duduia asta, prietena ta, decat sa dea peste o fata sufletista pe care s-o faca sa sufere mai tarziu.
cine se aseamana, se aduna. si e bine sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

tipul nu a inselat, caci s-a alea-alea cu stripteuza inainte de nunta, deci de juramintele de fidelitate eterna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Cred ca prietena nu are nevoie de sfat, doar se amuza de reactia celor din jur. Se potrivesc impreuna si le doresc Casa de piatra.
Eu cred ca incet-incet as rupe prietenia cu respectiva. Sunt un pic mai conservatoare si nu mi-ar place astfel de oameni in anturajul meu.
Inainte de a deveni iubitul meu, am fost prietena 2 ani cu sotul meu. De pe atunci spunea ca barbat nu e cel care inseala cand are ocazia ci cel care are puterea sa se abtina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

ang3lt0uch, daca astepti inca "infidelitatea" o sa o primesti! Nu te mai stresa
Cum sa te amagesti cu ideea ca toti inseala, toti pot fi infideli impinsi de la spate etc? Mi se pare un mare afront la adresa barbatului in general. Ma mir cum nu zic nimic barbatii de pe forum. Nu, barbatii adevarati nu sunt asa! Si exista multi barbati care nu si-au inselat nevasta si multe altele! Tatal meu zicea odata tot asa la o discutie " Am multe defecte. Insa nu mint si nu mi-am inselat sotia. In rest toate relele" ( desi nu sunt chiar rele, sau chestii grave). Si sunt multi ca el. Multi tati ai nostri, soti, fii! Nu generalizati ca e dureros!
Iubirea inca exista! Slava Domnului!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Astept ptr ca nu mi s-a intamplat in 11 ani, si mi se pare inevitabil cum ma stiu imperfecta :D Nu cred ca generalizarea e o jignire, eu chiar cred ca barbatii sunt diferiti si impusurile lor sexuale sunt greu de controlat in anumite momente. Si daca doamne fereste se imbina cu ceva emotii mai puternice (cum ar fi cazul de fata, panica ca nu va mai face sex cu altcineva etc) eu chiar cred ca devin greu de control. Probabil exista si barbatii cu suficienta putere sa se lupte cu ele, dar cred ca asta se revarsa asupra partenerului pana la urma. Cred ca cel ce se abtine sa nu insele, pentru a fi corect,chiar daca iubeste sotia, va simtii frustrarea si va devenii ceva mai suparacios, critic, caci i se aduce aminte cu fiecare infranare a impusului ca ramane cu daor 1 femeie. Nu uitati ca fiziologic barbatii nu sunt facuti spre a fi monogami, asta e o alegere a societatii. Pentru ei este MULT mai greu decat pentru o femeie. Cand spun ca nu se pot abtine, nu ii situez cu nimic in urma noastra, pentru ca nu poti compara ceva ce vine instictiv (Ca monogamia la femei) cu un alt instict cu totul diferit (Acela de a inmulti specia, de a lasa cat mai multi urmasi), ca in definitiv la asta se rezuma, trecand peste toate prejudiciile societatii si analizele profunde de sentimente si rationamente...

Imi pare rau daca a parut ca vb din basme si ca jignesc barbatii. Nu asta am vrut.

cat despre situatia de fata, sunt sigura ca il va ierta si ca nunta va avea loc. Ea il stie mai bine, sau ar trebui... si daca nu e un fan al bauturii chiar nu cred ca se va repeta evenimentul... Eu in asa o situatie, fara copii, mias lua singura decizia si as trai cu ea oricare ar fi, nu vad cum pot prietenii sa dea un sfat...ei nu au legatura, e doar decizia ei.

Si inca o data spun, asta e parerea mea 'teoretica'. Daca as fi pusa fata in fata, in situatia mea actuala, in proportie de 90% nu as trece peste, cu toate ca intradevar cred ce am scris. Eu pur si simplu nu mai am curajul sa fac asa o decizie, sunt lasa si mai bine fug de rau decat sa risc consecinte neplacute...Dacam-ar fi inselat in primii 2-3 ani, si ar fi avut curajul sa recunoasca, sigur l-as fi iertat pentru ca el chiar nu e genul care sa iasa fara mine sau la bautura cu prietenii. Acum insa s-au adunat frustrari si asta ma face sa nu mai pot decide favorabil. Dar intr-o relatie frumoasa, cu multa iubire, in care sotul nu este un 'zvapaiat' din fire, nu vad de ce nu ar merita iertarea.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput