Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
Am notat si eu cateva absente nemotivat.....sa nu ajungem la scaderea notei la purtare!

Hai fetelooooooor, va asteptam la apel!

----------------------------------------------
Alexandra
26+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Fetelor mai e cineva ca mine |
Da, eu
Am primit o plasa cu paturele si paturici extrem de dragute pe care le am efectiv acasa si un leagan beton dupa care nu m-am sinchisit sa merg sa-l iau (din lipsa momentan de spatiu de depozitare).
In rest avem sufletele pline de dragoste si iubire pentru bebelusul nostru....si atat

PS - multam fain de urari, asa cum am mai spus sa dea Dumnezeu la toate fetele barbati ca al meu

Cea mai fericita
29 + cu
alex25 spune:
Eu am facut deja ceva cumparaturi, dar cu cat ma uit mai mult pe liste cu atat mi se pare ca mai sunt o gramada de cumparat.....asa ca....sanatosi sa fim, ca restul se rezolva!
Alexandra
Alessia Ruxandra 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui alex25 Am notat si eu cateva absente nemotivat.....sa nu ajungem la scaderea notei la purtare! ![]() ![]() ![]() |
..asta mi-a placut, sincer

Cea mai fericita
29 + cu
Emy10 spune:
Dana15, ieri nu mai aveam mult si mergeam la spital caci parca de cateva zile nu mai era bebita asa de agitata si mai citisem si prin miile de carti ca daca in 24 de ore nu simti miscare sa dai fuga la doctor. Noroc ca am agitat-o si m-am linistit!
Insa chiar vroiam sa va intreb cat de dese ar trebui sa fie miscarile bebelului pe zi si la cat timp ar trebui sa te ingrijorezi daca nu simti miscare???
28+ cu 
Iepurica
kiki_cri spune:
Buna dimineata burtici (tot mai mari
)!!!Si va invit la o cafeaaaa!!!
Ma duc sa citesc din urma si revin
KIKI
26+
si 
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Buna dimineata si de la mine!!! Mai dau si eu un semn de viata sa nu ma dati disparuta! Sunt bine, am avut ceva emotii saptamana asta ca mi-a zis doctorita la controlul manual ca cica am colul scurt si m-a trimis de urgenta la o eco, dar era de 3 cm, ceea ce mie mi s-a parut foarte bine, asa ca m-am linistit. De maine am sa am si eu timp mai mult sa particip la dicutii odata cu voi, ca Andrei incepe cresa, asa ca dimineata o sa fiu singura acasa. Am emotii maaari de tot, sper sa se acomodeze repede si sa nu se supere pe mine ca il las sigurel printre straini . Dar nu am ce face, imi e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu el, am contractii destul de dese si dureroase si stiu ca in ultimele doua luni de sarcina este greu sa te descurci si singura, dar cu un copilutz atomic si dornic de alergatura langa tine!Am ratat multe felicitari saptamana asta. Sper sa ma scuze fetele sarbatorite! EU le urez la multi ani la toate, sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucurii!!! Monikus, am vazut ce cadou deosebit ai primit de la sot! Sper ca te-ai simtit bine la Roma, asteptam sa ne povestesti si, bineinteles, pozici! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 27+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Cristinutza, ma bucurf ca ai revenit
. Sorry pt contractii
Iei ceva cand incep?No-spa sau altceva?
Sunt sigura ca Andrei se va acomoda f bine, si chiar o sa ii placa
KIKI
26+
si
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Delia am vazut pozele cu burtica si este foarte frumoasa ![]() Si tu te mentii subtirica si frumusica si imi place asta foarte mult. Chiar si decorurile erau atractive in pozele tale.... ![]() Am si eu niste poze noi de ieri dar trebuie mai intai sa le primesc pe mail si apoi pun si pentru prietenele mele cateva cu burtica. ![]() Cea mai fericita 29 + cu ![]() |
Lutonia
si eu am studiat pozicile si am vazut intradevar niste fete frumoaseeee
Asteptam poze si de la Andraiulia de la cununie

KIKI
26+
si
alex25 spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Dana15, ieri nu mai aveam mult si mergeam la spital caci parca de cateva zile nu mai era bebita asa de agitata si mai citisem si prin miile de carti ca daca in 24 de ore nu simti miscare sa dai fuga la doctor. Noroc ca am agitat-o si m-am linistit! Insa chiar vroiam sa va intreb cat de dese ar trebui sa fie miscarile bebelului pe zi si la cat timp ar trebui sa te ingrijorezi daca nu simti miscare??? 28+ cu ![]() Iepurica |
Asta cu miscarile m-ar interesa si pe mine, ca si eu sunt super paranoia, dar cred ca difera mult de la bb la bb, si poate si noi percepem diferit miscarile, nu cred sa exista vreun standard.

Alexandra
Alessia Ruxandra 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Insa chiar vroiam sa va intreb cat de dese ar trebui sa fie miscarile bebelului pe zi si la cat timp ar trebui sa te ingrijorezi daca nu simti miscare??? |
Draga mea si mie mi-au spus ca daca am ceva suspiciuni sa merg la spital si asa e, daca nu o simti 24 de ore deloc atunci trebuie sa mergi la control.
Ti-o spun din experienta ca eu de panicata ce sunt am prestat deja 2 vizite la spital si bineinteles ca nu avea nimic copilul si doar masa era cu pluta.
Mai mult decat atat, mi-au notat acolo in caietel ca nu-l simt iar in ochii lor paream usor nebuna
Dar eu m-am simtit foarte bine dupa aceea.
Frecventa miscarilor nu o cunosc dar nu cred ca e o regula.
Cea mai fericita
29 + cu

. Dar nu am ce face, imi e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu el, am contractii destul de dese si dureroase si stiu ca in ultimele doua luni de sarcina este greu sa te descurci si singura, dar cu un copilutz atomic si dornic de alergatura langa tine!
)