CRIZA DE PLANS LA 8 LUNI

CRIZA DE PLANS LA 8 LUNI | Autor: alexiuli

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu are 8 luni si inca nici un dintisor..Am crezut ca ii ies dintii de la 4 luni i se cunosteau mugurii,avea multa saliva,rodea tot ce prinde insa m-am inselat..Sapt trecuta a facut febra 38,6 maxim..am mers la dr a zis ca are gatul putin congestionat,ne-a recomadat un antibiotic CEXYL insa a precizat sa ii dam doar daca face febra ft mare sau incepe sa nu mai manance..Toate bune,a doua zi dupa ce am mers la medic a incetat si febra si tot..Starea lui e buna,rade se joaca..nimic nu ma pune pe ganduri..In seara asta insa,pe la 7 50 a inceput,din senin o criza de plans..isteric..s-a inecat si cu saliva nu vroia nimic,nimic nu il linistea..Dupa 40 de min s-a linistit,si i-am dat sa manance si acum doarme..As vrea sa stiu ce ar putea fi?E un semn de boala sau doar o criza?Nu plange cand ii ating vreo zona,yrechile sau burtica,etc..Poate fi de la dinti?Trebuie sa mai zic ca inainte sa inceapa criza vreo 10 min facea niste sunete..cum ar face un bebelus tinut de burtica cand te apleci daca ma intelegeti,sau cum ar face dupa un planset puternic ca acum..Nu stiu ce sa fac?Sa il duc la doctor sa merg la urgente?Pls,am nevoie de ajutor..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Poate il durea burtica? De la dinti crize asa mari eu nu am auzit ... iar febra 38.6 e un pic prea mare pentru eruptie dentara ... la Urgente cred ca ai sa asptepti foarte mult, ca nu te vor baga la triaj drept prioritate, si poti sa pleci cu mai multe decat ai venit ... daca mai face, in primul rand incearca sa ii distragi cumva atentia, il duci in alta camera, afara, il tii lipit de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nu cred ca ai de ce sa mergi la urgente deocamdata....mai ales ca s-a linistit si acum doarme...poate daca se repeata aceasta criza...poate s-a lovit pe undeva si n-ai bagat de seama...sau s-a ciupit, intepat....zic si eu, asta ar fi un motiv sa se supere rau si sa planga, ca mai apoi sa se linisteasca, sa-i treaca...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pot fi si dintisorii, noi ne confruntam cu primul dintisor. Vezi ce evolutie are in continuare. Febra 38,5 rectal (adica 38 normal) fara alte simptome de raceala, poate fi si de la dinti, daca baleste, musca, etc.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput