Regulamentul este DOAR PENTRU UNII membri ai acest
Pentru ca stiu ca subiectul va ajunge tot aici , intreb moderatorii si adminii daca unii membrii au voie sa jigneasca pe toata lumea (am fost facuta obsedata,betiva,psihopata,xenofoba pentru ca mi-am spus opiniile pro si contra Romaniei,si multe altele de acest gen) la toate subiectele la care posteaza iar atunci cand i se spune de catre cineva ca vorbeste aiurea,suntem amenintati cu inchiderea conturilor sau cu avertisment .Eu nu am jignit pe nimeni niciodata pe acest forum , nu am criticat pe nimeni in mod nejustificat si cu atat mai putin nu m-am luat la harta in urma unei opinii contrare opiniei mele .
De la un timp sunt deschise tot felul de subiecte care au mai fost deschise de shpe ori pana acum si lasate sa se abereze pana la sfantul asteapta !
Eu am cerut o informatie despre boala unui copil si subiectul meu a disparut de la Diverse dupa o(una) zi ,dupa 2 raspunsuri primite .
Poate sunt eu paranoica dar mi se pare ca totusi se cam face diferenta intre persoane ca cea descrisa in prima mea propozitie si altele care sunt pe acest forum de ani de zile (si chiar nu ma refer la mine acum ) .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Raspunsuri
herra spune:
peste tot in jurul meu unii sunt mai egali ca altii.
am observat si eu uneori ca nici aceasta mare familie virtuala nu face exceptie.
asa ca am ales sa iau ce este bun (informatia), am renuntat sa ma lupt cu morile de vant (ex: userii care au mereu dreptate) si am decis sa-mi pastrez energia pentru cauze cu mai multe sanse de reusita.
am prea putin timp liber asa ca vreau sa mi-l petrec cu prieteni.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
marius spune:
Am mutat eu topicul unde ii este locul pentru ca poate sa reprezinte o problema.
"daca unii membrii au voie sa jigneasca pe toata lumea (am fost facuta obsedata,betiva,psihopata,xenofoba pentru ca mi-am spus opiniile pro si contra Romaniei,si multe altele de acest gen) la toate subiectele la care posteaza iar atunci cand i se spune de catre cineva ca vorbeste aiurea,suntem amenintati cu inchiderea conturilor sau cu avertisment"
Pentru partea subliniata te rog sa-mi dai link(uri) direct(e) pe mesageria privata. Le voi analiza si in functie de continut se vor lua deciziile corespunzatoare in conformitate cu prevederile regulamentului de utilizare.
In viitor te rog sa utilizezi serviciul "raporteaza unui moderator" cu exemplificarea concreta a problemelor ridicate.
Am sa inchid acest topic si astept mesajul privat.
Multumesc.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa