Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi! In primul rand vreau sa le spun La multi ani ! tuturor sarbatoritelor ! Si noi mergem vinerio la control , poate fixam si data cezarienei , caci facem 37 saptamani , de abia astept marele evenimenit cand se va naste bebelusa mea !
Jojo-miha spune-mi si mie caci ai experienta , dupa ce ti s-a reglat tensiunea ai mai luat dopegyt , eu dimineata am inceput sa o am chiar mica , seara mai creste pe la 13 jumatate , dar in special daca fac efort ?
s 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor ce poarta numele de Petru si pavel si derivate ale acestora!

eu sunt la. Marco a tusit rau de tot azi noapte, asa ca azi am sarit peste gradi, astept sa se trezeasca sa mergem la un control.
Intre timp....ma chinui sa-mi fac unghiile de la picioare cu rosu, la pedi, doar pe sapt. viitoare vreau sa merg.

Pooh pe unde esti? nu te-am vazut in weekend, sper ca esti ok.
Ylla hai ca mai ai putin de tot, bine ca trec durerile cu gynipral, mai baga si cate un No spa. Ai primit Pm de la mine cu nr. de telefon?
Elenada ma bucur ca sunteti tot 3 in 1, doamne ajuta sa ajungi la termenul propus.
danielle, jojo_miha bafta azi la dr. sa veniti cu vesti bune.
Ely_cta e frumos caruciorul...sincer mi se pare cam scump...la banii astia iei un Quinny care e mult mai usor de manevrat. sa dea DD sa fie si la carucioare ceva reduceri nu numai la haine.

si o sapt. buna sa avem!

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata si de la noi,

am dormit prost..de fapt dorm bine pana pe la 1-1:30 apoi ma sucesc pe toate partile..sau sunt cu ochii in tavan..sau misun prin casa. Ma doare burta rau de tot cand stau intinsa si incerc sa ma pun pe o parte sau alta, trebuie sa o mut cu mana si sa bag sub ea cat mai multe perne..parca nici perna de gravida nu ma mai ajuta cine stie ce..ufff..si simt ca imi e cald desi nu sunt cine stie ce calduri pe afara iar geamul e mereu larg deschis.
M-am trezit si asa umflata parca...acum manac un mic dejun rapud (senvisuri calde la grill) si tare imi e ca ma arunc iar in pat...si uite asa devin o anchilozata. Vad ca se anunta si caldura azi..asa ca raman in casa cu pepenele meu de la frigider .

In we am mancat la zmeura ...e super delicioasa si zemoasa...mmmmm....nu degeaba ne numim noi zmeurici

Azi e mare sarbatoare...e si ziua onomastica a mamei mele..ea o serbeaza la malul marii..mmm...ce frumos !!! LA MULTI ANI si tuturor sarbatoritilor de azi..am vazut eu ca si din viitoarele zmeurele vor purta aceste nume mari

Ma duc sa scormonesc dupa pepene...

s37 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

, ylla, nu mai sarbatoream inca, dar am lipsit motivat. Am avut musafiri de la Constanta, pe nashica printzesei, a venit sa ne vada si deja ne-a adus primele cadouri.... Au stat cateva zile si ne-am tot plimbat pe la neamuri si prieteni (ca la origine e si ea din Barlad). Ultimele 2 zile am stat la curte , adica la aer toata ziulica si am papat gratar , ca asta ii place la mami cel mai mult.
Bebelina mea e bine, mai face niste chestii prin burtik acolo pe care zau nu le inteleg, dar ma gandesc ca stie ea ce face. Pe mami o doare, dar suporta eroic pentru puiul ei, nu?. Ne rugam sa mai stea la mami in burtik macar sapt asta dca nu si cealalta, ca sa intram in sapt 38, ca sa fie dezvoltata cum trebuie, chiar daca mami si tati abia asteapta sa vada printzesuca. Raportam ca abia am terminat de sapt trecuta cu spalatul si calcatul hainutelor si rebe neaparat sa imi fac bagajul de spital. Am tot ce-mi trebuie, doar sa le pun in troller.
Felicitari Euphoria si bine ai venit pe lume Ioana!!!!
Felicitari Cornelia si bine ai venit pe lume Vladimir!!
Sa fiti sanatosi cu totii, sa aveti parte doar de clipe frumoase!!

la mamici si zmeurici

Viitoare Mami superr fericita! 36 Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Giova,sunt prin zona,,insa mai tacuta,incepe sa ma deranjeze din ce in ce mai tare morcovul,care tot creste si creste....Sanatate multa lui Marco!Azi merg la pedi,dupa-masa la ginecolog,sa vedem ce ne zice.....Va doresc o saptamana frumoasa,doar evenimente frumoasePooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh tin pumnii pt vizita la dr de azi, imi place semantura asa ar tb sa o pun si eu ca si ala meu are o metoda de calcul ciudata
eu maine fac 39 si el zica ca fac 38 si ceva maine ar fi tb s-o scoata pe bebelina mea dar mai stam o saptamana, eu vineri merg la spital sa-mi faca analize si poate -l conving atunci ca n-a numarat bine

bafta multa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza si de la noi!!!
noi nu am dormit prea bine nopatea aceasta. Am stat cu ochii in tv pana tarziu si apoi cand am vrut sa dorm bblina mea avea chef de joaca. Dupa 2 zile in care a fost foarte linistita, in noaptea asta a zis ca tb sa recupereze
Multumesc Moniland pentru link. M-am lamurit si eu acum
Motana la dopul gelatinos chiar nu m-am gandit. Sunt la prima sarcina si nu stiam ca acesta poate sa iasa cu ceva vreme inainte de nastere. Oricum miercuri vreau sa merg la control si o sa vad ce zice dr. Azi sun sa ma programez. Sper sa ma poata primii miercuri ca nu mai am rabdare. Nu am mai fost de 4 saptamani la el.
Giova nu mai pui te rog o data reteta ta de gem? nu am fost pe faza la momentul respectiv si as incerca si eu reteta ta ca vad ca fetele tare o lauda.
Dienutza ce mai faci? Nu te-am mai vazut pe forum, sau am trecut din greseala peste postarile tale...Asteptam sa ne dai vesti bune...Ai nascut deja?

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare!
Noi suntem in sarbatori..ieri ziua sotului de nastere, azi de nume... suntem o familie de raci, cel putin pana acum...o tinem langa!

Sa ne/va traiasca sarbatoritii zilei de azi: Petru, Petre, Pavel, Paula, Paul, s.a!!!!

Imi plac si mie caruturile Quinny, si va intreb: In Ro unde sa vand, doar in Miniblu?

Astazi revine acasa Cornelia si bb Vladimir, sa speram ca va reusi Cornelia sa gaseasca un ragaz sa ne spuna 2 cuvinte. Eu am vb noaptea trecuta un pic cu ea, o las pe ea sa va spuna impresiile!

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca sa-ti traisca mama , la multi ani !
crixia sa-ti traiasca sotul, la multi ani!

o asteptam cu drag pe Cornelia acasa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna mamici de zmeurici!

Am si eu net in sfarsit si incerc, pe cat posibil, sa tin pasul cu voi.
Felicitari prospetelor mamici, sa va bucurati de bebei si sa va recuperati cat mai repede.
celor care poarta numele de Paul, Paula, Petru...
Jojo bafta astazi la doctor! Ce zice Teodora de venirea surioarei? Radu ii vorbeste, ii da pufuleti si imi aduce sosetele mici sau hainute.
Noi ne-am hotarat destul de greu asupra numelui pentru ca nu ne placeau aceleasi. Pana la urma am ramas la Alexandra Maria si vom face si botezul de ziua Sfantului Alexandru pe 30 august .
Alte noutati nu mai am...asteptam, cu bagajul pregatit.

Andreea 38+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput