Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzele2008

ioanact, exact asta spuneam si eu ,ca ai deschis subiectul de pe prima pagina cu userul comun ,ai copiat toate linkurile si ai facut capitolul cu userul tau. dar ma intreb cum oare ai deschis contul userului comun, caci tu singurica ai spus ca nu stiai parola.
cat despre cine sunt, uite ca am sa te las putin in suspans

Cele mai unite mamici si cei mai frumosi clopotei

Culmea ca nu am deschis contul userului comun..ci pur si simplu am copiat prima pagina (Reply with Quote)..in fine..mai bine incheiem acest subiect..am retinut! cand voi face alt capitol il voi deschide cu userul comun.

danybv am vrut sa deschid cu userul comun capitolul nou, dar nu imi m aduceam aminte parola.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm,
uite, daca tot ne plictsim avem de ghicit "anonimul" cu mesajele nesemnate, care abuzeaza de userul comun.... asa sigur terminam un capitol intr-o zi, nu?
Glumesc acuma. Cred ca e incheiat subiectul?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ca sa revenim pe pag 1 in week end si sa ma lamuresc eu: cele care ati facut ulei fiert si racit pentru popou e clopotel, ce ati folosit? Ulei de floarea soarelui sau de masline???? MErsi!

Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ceska ,se poate folosi uleiul alimentar , il incinzi bine apoi se pune la racit .

- de regula este bine cand funduletul este iritat sa se foloseasca un scutec mai mare ca marime ca sa se poata aerisi mai bine
- exista la plafar o crema BABY 4 YOU cu ulei de catina , cica este foarte buna
Acum stii cum este depinde si de pielea copilului , la unii copii merg anumite creme foarte bine iar la altii sa nu aiba efect deloc .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am revenit in Bucuresti! Din nefericire am incheiat prost vacanta la mare: sotul meu a aflat joi dimineata ca tatal lui are cancer de colon si am plecat in graba la Brasov si el mai departe la Cluj. Dr nu i-au dat mai mult de 2 luni fiind cancer cu metastaze la ficat in faza terminala. E greu sa accepti ca nu se poate face nimic asa ca incercam sa-l mutam in Bucuresti la Spitalul Militar dar numai daca il primeste. 10 zile il mai tin in Cluj la chirurgie (a fost operat pt ca a facut ocluzie intestinala-asa a si aflat de cancer - si i-au practicat anus contra naturii) dupa care vom plati salvare privata sa-l aducem aici. Imi pare rau si de om dar si de sotul meu care e tare bulversat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Grati.ela , bine-ai revenit din vacanta

Imi pare nespus de rau pentru socrul tau am ramas fara cuvinte .Ce pot sa va transmit decat sa va intareasca Dumnezeu pe cei din familie iar socrului tau multa sanatate

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Danybv,
crema de care spui tu cu catina eu o am si o foloseam pentru julituri, da avem de trei zile genunchii juliti.
Am fiert ulei si racit si i-am aplicat deja o data, continuam sa vedem ce efect are.

Grati.ela,
imi pare rau de asa veste, poate reusiti sa il aduceti in Bucuresti si i se vor da sanse mai bune....Sanatate!

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Gratiela,multa sanatate socrului tau!Miercuri Albert si Vanessa vor zbura spre Romania cu buni si tati.Eu si Darius vom ramane aici.Imi va fi tare dor de ei dar stiu ca e mult mai bine sa isi petreaca vacanta la curte.M-am gandit sa le iau un dvd cu desene si cateva carti sa le treaca mai usor timpul.Ce alte sugestii imi mai dati? tuturor!

Mergi la inceput

Danonique,
nu stiu daca ar fi pentru Albert dar poate Vanessei ii lace sa coloreze si ori ii dai o placuta grafica ori creioane si o cartulie de colorat, sau sa faca un puzzle pentru varsta ei... sa ii tina ocupati. Zbor usor si vacanta placuta celor doi muchetari mai mari....

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Alina de ct...sincer?sub userul comun se ascund 2 zuze...eu sunt cea care m-am luat prima de tine...deci acuma putem incheia subiectul?Sau nu?,ideea e ca la cum te stiu eu pe tine(asa de pe forum vb)...ai facut cap nou cu userul tau tocmai ca sa iesi in evidenta si sa ne arati ce stii tu......oricum nu facusei corect capitolul...nu pusesei link catre vechiul capitol...

Mergi la inceput