Livrare gratuita la domiciliu
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
Iar nervosul o sa-ti faca reclamatie ca te-a enervat atitudinea lui ! Si uite asa, in loc sa ne purtam civilizat cu persoanele cccu care intram in contact fizic, ne dam in cap unii celorlalti... lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Exact despre asta este vorba , Lisa!
In loc sa comenteze omul acela care pt. asta era platit trebuia sa se abtina pana ajungea in masina , daca era atat de nervos.
Ca sa fim civilizati e nevoie de ambele parti , nu doar de una.
Si Cristina spune clar ca s-a purtat frumos, putea si ea sa inceapa sa comenteze cand i-au lovit masina de spalat.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LauraNicole
Hai sa nu ne luam dupa aparente !Eu NU traiesc in RO de 6 luni , nu de 6 ani si inca am familia si prietenii acolo si nici lor nu li se par normale astfel de chestii ! Citat de la Cristina : "Tocmai am primit raspunsul prin email de la Relatii clienti, pentru a lamuri lucrurile: Buna ziua, Va multumim pentru interesul acordat companiei xxx. Transportul este asigurat pentru produsele voluminoase, pana in apartament. Cu respect, xxx Reprezentant Relatii Clienti " Deci aceia erau PLATITI sa care masina aia de spalat si nu,nu mi se pare normal sa le dau ciubuc pentru ca mi-au carat-o ANGAJATI SA FACA ASTA FIIND doar pentru ca au salarii mici pentru ca nu sunt angajatii mei si nu ma priveste pe mine salariul lor .Cand ma astept la niste servicii pentru care platesc deja nu intreb si cat are salariul ala care face treaba respectiva.Mie nu-mi da nimeni ceva in plus pentru ceea ce sunt platita sa fac considerand ca nu castig de ajuns .Hai sa fim seriosi! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Dar nu am spus-o cu rautate.
Nimanui nu i se par normale astfel de chestii. Nici mie.
INSA, decat sa te enervezi si sa-ti consumi energia mai bine il binecuvantezi pe ala de-ti cara frigiderul cu x lei. Asta daca mai vrei sa-ti fie pus si ´´la locul lui´´.
Am inteles ca livrarea era pana in casa. OK, cand au ajuns cu masina de spalat in hol, Cristina le-a spus, sau i-a rugat, sa o puna in baie. De aici raspunsul aiurea al muncitorului.
Ce zici, daca ii dadea 10 lei o mai jignea muncitorul? Deci nervi mai putini.
lisaelisa spune:
O fi spunand ea ca s-a purtat frumos, dar din cate a scris, deja intrase in trepidatii ca obraznicaturile nu-i adusesera masina intr-o secunda...
Daca ea este ferm convinsa ca aia au fost nepoliticosi, nu are decat sa le faca o reclamtie scrisa la conducerea firmei respective.
Ce atatea vaicareli...
AVoogt spune:
Din cate am inteles eu ce fac ei se numeste bataie de joc . Cum adica livrare la domicilui ..in fata blocului/casei . De ce nu specifica ce inseamna livrare la domicilui.
Este meseria lor si sunt platiti pentru asta, cant despre bacsis este deja strigator la cer ... cand se face livrarea produsul este platit si transportul inclus . Atunci ce bacsis mai vor ? Sunt sigura ca daca le darea 50 lei erau instare sa-i si pupe masina de spalat eventual daca se pricepeau o si montau + sarut mana inclus .
De fiecare data cand ne-am cumparat ceva , ne-au adus produsul pana in casa unde vroiam ba chiar erau bine dispusi fara sa astepte sa li se dea ceva. Sa nu mai zic sa sotul vroia sa-i ajute iar ei spuneau ca se descurca si singuri ... ei pai asa DA!
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
cristina_p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa O fi spunand ea ca s-a purtat frumos, dar din cate a scris, deja intrase in trepidatii ca obraznicaturile nu-i adusesera masina intr-o secunda... |
Stai linistita, m-am enervat doar atunci cand ala mi-a aruncat comentariul in fata. Si cand spun ca am fost politicoasa nu mint. De unde ai dedus tu asta? Eram nervoasa cand am scris postul aici. Alta daca era in locul meu... ar fi vazut ei "trepidatii" de nervi. Sunt destul de civilizata cat sa nu jignesc omul.
Daca ea este ferm convinsa ca aia au fost nepoliticosi, nu are decat sa le faca o reclamtie scrisa la conducerea firmei respective. |
Asta o sa si fac. Dar civilizat, fara insulte si comentarii obraznice.
Nu ma deranjeaza ca fiecare isi spune parerea, de aceea suntem aici pe un forum de discutii generale. Dar nici sa faci pe cineva mincinos pe nedrept...
Cristina mamica de Alexandru 10 luni
Don't cry because it's over; smile because it happened!
LauraNicole spune:
Off topic:
Chiar nu vede nimeni ca lisaelisa nu face altceva decat sa jigneasca peste tot?Chiar nu inteleg cum i se permite sa faca pe toata lumea psihopata,paranoica sau mincinoasa si altele de genul asta!Eu una m-am saturat de comentariile ei jignitoare si defaimatoare!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Off topic: Chiar nu vede nimeni ca lisaelisa nu face altceva decat sa jigneasca peste tot?Chiar nu inteleg cum i se permite sa faca pe toata lumea psihopata,paranoica sau mincinoasa si altele de genul asta!Eu una m-am saturat de comentariile ei jignitoare si defaimatoare! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Quod erat demonstrandum!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
lisaelisa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LauraNicole
Quod erat demonstrandum! |
Quod erat demonstrandum!
ca ai o mica obsesie...
nushulica spune:
eu de fiecare data cand am achizitionat electrocasnice,mobila le-am dat ceva baietilor care le-au adus sus asa din bun simt ca imi era si mila de ei cum carau ca hamalii chiar daca asta intra sau nu in atributiile lor,aspectul asta nici nu m-a interesat.
o singura data m-am enervat un pic cand am achizitionat niste canapele si fotolii si sotul le-a dat celor 2 baieti 30lei si ei au strambat din nas ca vor 50 iar sotul meu le-a dat imediat diferenta si eeu am luat foc,normaleu le-as fi dat un sut in fund sa iasa mai rpd
de David
Poveste