FIV 232

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

many bani da...pregatita....tu esti ok,bebe e bine? Ce mai trece timpul...deja ai 20 de saptamani! Sarcina usoara in continuare si la termen si bebe sanatos si voios!

ellanik cand ai timp spune-mi te rog ce tratament ai luat,adica din ziua cm-ului ai luat ceva? Medrolul cand se ia,numai dupa ET-ul cu congelati? Aspenter? Acid folic si vitamine,cam atat , nu? Cand mergi la eco? Sotiorul cum a primit vestea? Cred ca pot sa imi inchipui....

Citind din urma m-am intristat tare mult pentru Rubia ...DD sa iti dea putere Rubia,sunt alaturi de tine,mai mult nu stiu ce sa spun,oricum orice cuvinte sunt de prisos....

Un special am pentru blue_flower ! Chiar daca nu mai citesti, eu iti doresc sarcina cat mai usoara, bebe sanatos si toata viata sa va bucurati de el! Daca te razgandesti,eu....,noi...suntem aici, esti binevenita oricand!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Kora am trimis PM.Ct despre sotior...ce sa spun?Este incantat si precaut in acelasi timp.Ne rasfata si alinta , ne face suc de citrice,cumpara toate dracoveniile poate poate ma apuca vreo pofta.Se ia de mine ca nu ma hranesc desi eu mananc tot atat cat mancam si inainte , seara servind cateva migdale, fructe si un iaurt ca altceva nu pot.
Many_bani
Catalina, hei rup!
P.S. Vad ca s-a scos treaba cu ananasul .Ce bine!Merg sa mananc !(oricum am mancat si pana acum si inca suficient de mult...asta si piersicile m-au ajutat sa nu ma constip)

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Koricica,, pup fata relaxata si bronzata!
Mi-ai cam lipsit

Eu am UN bebe in burtica si astazi avrem 2 luni si 3 zile .
Suntem bine doar ca nu prea ma mai cuprind pantalonii in talie
Trebuie sa merg la shopping sa-mi iau rochite...

- ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Castelana,bun venit si sa vi repede la mamicute prin fiv!La 36 de ani si dupa 5 ani de incercari,.....iti spun ce i-am zis si unei bune prietene,ea are 38,....E VREMEA sa te apuci serios de treaba,sincer.Adica stim deja cu toatele ca incepand cu 35 de ani fertilitatea scade,...ca sa nu mai spun de calitatea ovocitelor care incepe sa scada de la 27.A nu se intelege ca devin dintr-o data de calitate proasta,...dar scade calitatea.Deci chiar nu e vreme de pierdut,...ia taurul de coarne.....si bate fierul cat inca e cald.BAFTA MULTA!!!Si intotdeauna sa iei in seama sfaturile doctorului de fertilitate,...nu ale fetelor,care poate desi bine intentionate,...sunt neavizate,este...ca si cum m-as apuca eu necunoscatoare ,...sa imi dau cu parerea despre fizica atomica....dupa abia ce am rasfoit o carte despre subiect,...Nu ma refer la toata lumea,...rog sa nu se inflameze nimeni.Poti gasi cu siguranta aici si fete cu o experienta vasta in ale fivului si care bravo lor,nu pretind ca stiu deja mai mult decat toti doctorii la un loc.Doctorul spne ca daca nu ramai insarcinata dupa un an de incercari,indiferent de varsta,(nu ma refer la minore sau persoane la menopauza binenteles,)...atunci trebuie facute analize,investigatii ci nu lasat asa...la sfantul asteapta .

Ellanik,ma bucur mult pentru sarcina ta.SIIINCER!!!Dar daca Castelana nu a ramas insarcinata in 5 ani,care crezi ca e sansa sa ramana pe natural?Si are 36 de ani.Tu cati ani ai?Imi cer iertare,...si scuza-ma te rog,daca poti,...pentru ca ma indoiesc putin de logica ta.Daca tu ai folosit o metoda care a dat rezultate si care se numeste FIV,chiar daca nu din prima,....de ce nu o recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Castelana, cand nu sunt probleme de sanatate exista probleme emotionale legate de stresul zilnic sau pur si simplu stresul conceperii un copil.Daca vrei o parere , eu as zice sa nu te grabesti cu FIV.Un copil vine cand vrea el nu cand vrem noi.Evita sa te mai gandesti desi e foarte greu .Vei vedea ca va fi bine!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Nu vreau sa te superi dar nu sunt sigura ca ai dreptate legat de problema Castelanei. Cumva sunt in aceeasi situatie, in sensul ca amandoi avem analize perfecte si cu toate astea nu reusim sa avem un bebe. Incercam de vreo 6 ani dintre care vreo 3 cu fel si fel de tratamente, inclusiv 5 inseminari si 2 Fiv.
Din punctul meu de vedere treaba cu " un copil vine cand vrea el nu cand vrem noi" nu prea sta in picioare. Mai ales cand ai aproape 37 de ani, cum are Castelana.
De ce? Pentru ca, gandind asa, mai pierzi vreo 2 ani asteptand si sperand ca se va intampla natural si te trezesti pe la 39 ca ai vrea sa faci un Fiv dar nu mai ai cu ce.
Eu am aproape 32 si m-am hotarat de vreo 2 ani sa nu mai pierd vremea. Crezi ca daca incerci natural nu te stresezi? Poate chiar mai mult. Monitorizezi ovulatia, stai cu grija CM, oare luna asta vine sau poate nu mai vine, am ramas sau n-am ramas. E foarte nasol si e foarte frustrant tocmai, pentru ca nimic nu e in regula.

Castelana, parerea mea este sa mergi mai departe cu Fiv. Sansele sunt mult mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

eee, Florela, ma bucur nespus ca ai reaparut cu niste vesti atat de bune! sa fie intr-un ceas bun si sa ne povestesti mai incolo la ce spital te hotarasti sa nasti

Ellanik, felicitari!!!

Oanademunck, bataitza scrie pe tine!!! iubita, gasim noi o solutie, nu disperam! insa clar nu e vorba de rezerva ovariana pe final... avem alte porcarii insa... outze avem, numa' ca nu reusim sa le scoatem la suprafata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna,
merci pentru raspunsuri...
nu e ca ne grabim dar incercam de 5 ani, eu am 36 ani si jumatate iar sutul 43 si jumatate.
Timpul trece si... chiar ne dorim un copil.
Nu pot spune ca duc o viata stresanta, eu chiar nu. Pe sotul meu a inceput sa-l cam streseze "activitatile" procreative.
Nu va pot spune cum sun acasa la mama, nu mai stiu cum sa evit sa mai raspund, ce sa mai zic... nu am povestit la nimeni pana acum despre demersurile noastre.
In fine sper sa fie un Fiv cu succes, suntem hotarati sa-l facem.

va pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Castelana, trebuie sa tii cont de faptul ca nu exista cu adevarat infertilitate inexplicabila... inseamna doar ca nu s-a gasit de catre medici motivul, dar cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

La Multi Ani!
pentru toate sarbatoritele de azi Toate urarile de bine si sanatate!

va pup

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Castelana, trebuie sa tii cont de faptul ca nu exista cu adevarat infertilitate inexplicabila... inseamna doar ca nu s-a gasit de catre medici motivul, dar cam atat...

Fireyes, te contrazic . Exista si ... pe incercate!
Eu: incercam de la 24 de ani eu, 22 el. Nu am ramas timp de 3 ani si am fost clasati la "infertilitate inexplicabila". Eu aveam trompele permeabile (HSG+laparo), nu endometrioza, analize perfecte, absolut toate inte limite. Sotul normospermie. Inseminari, stimulari, perfuzii, ecografii, monitorizari, temperaturi, naturiste, instilatii, HSG, histeroscopie, o noua spermograma si iar de la capat etc etc tot infertilitate inexplicabila. So...ne-am hotarat la FIV, am plecat la mare cu 2 sapt inainte de FIV si am venit 3. La 28 de ani am facut-o pe Maya.
Deci exista, acum ma crezi? Acum situatia s-a schimbat la mine, dar asta e partea a doua...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!

Mergi la inceput