Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Kea spune:
Cati, zeama de orez nu se da la constipatie?
Eu nu vad ce valoare nutritiva are zeama aia de trebuie data la un copil asa mic! Aia e singura pediatra din localitate?
3 luni
alina.n spune:
cati nu ma pricep dar imi dau o parere ,nu cred ca orezul acela este ok pt bebe
daca intr-adevar bebe nu se satura si nu ia in greutare in decurs de 1 luna urmarit indeaproape ar trebui sa suplimenteze cu lapte praf care este special conceput pt sugar , orezul s-ar putea sa i faca mai rau in sensul ca stomacelul nu este format inca sa poata accepta acest aliment...chiar il poate constipa
in legatura cu varsaturile eu cred ca este posibil sa-i fi dat lui bb mai mult decat intra in stomacel mai ales daca a inceput completare cu zeama de orez - poate lui chiar ii este suficient lapticul de la mama lui...zic si eu

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Kea spune:
Manu, ma bucur ca ai scapat de griji
! Mai ales acum sanatatea noastra e foarte importanta, caci trebuie sa functionam la capacitate maxima
!
Ayla 
3 luni
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Cati, zeama de orez nu se da la constipatie? Eu nu vad ce valoare nutritiva are zeama aia de trebuie data la un copil asa mic! Aia e singura pediatra din localitate? Keutu cheliutu 3 luni |
Cativ, bine ar fi sa mai consulte un pediatru, Kea zice de constipatie, eu am citit de diaree si enterocolita

Oricum, cert este ca nu am gasit vreun articol care sa spuna ca zeama asta ar putea fi data ca si completare, nici mai tarziu si cu atat mai putin la o varsta atat de frageda....
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Fetelor, am nevoie de ajutor! o prietena are un bb de o luna si pediatra ei i-a spus sa ii dea zeama de orez in completare. Are lapte prea putin si ii da orez sa se sature. nu mi se pare ok, voi ce ziceti? nu mai bine ii da lapte praf? copilasul varsa de cateva zile dupa fiecare masa... imi fac griji pt ei ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma cu un sfat, va rog! mami de Silvia Ioana |
normal ca lapte praf (asta in ideea preconceputa ca re ''putin'' lapte) si de urgenta sa isi ia alt pediatru

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
alina.n spune:
Manu bine ca ai rezultatele ok ,acum poti rasufla usurata, sanatate multa!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Kea spune:
Petra are dreptate, de diaree am vrut sa zic, ca zeama se da in ideea de a "lega" scaunul. Sa merg sa ma culc?
![]()
3 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Felicitari Denisa! Bebelina Adela vad ca nu a plans in biserica in timpul botezului ...sau ma insel? Nici Victor nu a plans ...decat de ciuda ca l-a tinut parintele prea putin in cristelnita |
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ilinca_M. spune:
Apoi si pediatrii astia, fiecare cu alta idee...Totusi eu asta cu "lapte putin" cand bebelusul are o luna io nu prea o inteleg; de unde-si da seama ca are lapte putin? Si daca are putin, daca-i baga si completare, atunci chiar i se duce si putinul pe care-l are, ma gandesc io...Auzi, zeama de orez...In ritmu' asta o sa auzim de unii care prescriu zeama de varza...
Denisamada, ce ciuda mi-i pe tine ca esti asa slaba! De fapt esti slaba pt. ca inainte erai foarte slaba; io-s grasa pentru ca inainte eram plinutza...Acum mi se pare ca nu mi se mai duce osanza de pe mine orice fac (bine, ca nu fac mai nimic, in afara de niste amarate de abdomene zilnic).Mi se pare mie sau Adela are ochii negri?
Georgiana, ai pus poze cu tine nemachiata la botez?
Si cu Brisuca, sa vedem cum se revolta in biserica.
Noi azi am fost la vaccin. Ala "de stat". Intr-o ultima incercare de a drege busuiocul am intrebat-o pe doctoritza de famelie daca nu-i mai bun cel din farmacii, sa-l comand. A zis ca ea crede ca-i o chestie comerciala si de ce-as vrea sa experimentez pe copil? Of, are niste idei de zici ca-i batuta-n cap si nu pot s-o contrazic, ca-i orgolioasa foc. Si sa vedeti ce-mi mai zice nebuna: ca de-acum pot sa-i introduc supica pe legume, pe morcovi, pe ce stiu io ce-mi mai zicea, ca tot dadeam aprobator din cap si-n gandul meu...numa sa tina laptaria, ca 6 luni nu vede altceva decat laptic de la mine...
Da' nu mi-am inchipuit c-o s-o doara asa rau la vaccin!(2 intepaturi, una in fiecare piciorus). Mama ce-a mai plans, toata se facuse rosie si urlaaaa...mi s-o rupt inima. Bine ca totul a tinut 3-4 minute (plansul) dar la intensitate maxima. Apoi s-a calmat, pana acasa a adormit in carucior.
Are 4.800 g, deci luna asta a pus mai mult decat luna trecuta (900 g fatza de 730); asa ma gandeam si io avand in vedere ca s-a facut mare mancacioasa. Are si 62 cm, deci e fotomodela.
Ayla sau alte tufete, mai postati o data va rog linkul cu circumferintele capsorului?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M