Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
betty78 spune:
Alina sa te ajute DD sa poti sa treci cat mai repede peste aceasta intamplare nefericita.
Din pacate se intampla si este bine ca ne urmarim sarcina si nu ajungem mai departe de atat. La prima mea odisee a fost o mamica care a nascut o fetitza, care era f balnavioara si care nu a trait decat cateva luni. Nu poti sa iti inchipui prin ce a trecut si cred ca niciuna dintra noi, inafara de Camy nu poate stii prin ce trece o mamica in astfel de situatii
Betty78
20+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
krelia spune:
ionela, nici eu nu am avut perisor inainte...mai mult ca sigur ca prezenta lui se datoreaza hormonilor ![]()
eu, cum sa ma simt...cam nasol....ma doare burtica...vagi senzatii ca la cm..si are momente cand e asa de tare.....ca nu stiu ce sa fac...in afara de a sta in pat si a lua no-spa..dar si pe asta, de cate ori pe zi sa-l iau?? ca nici asa, la nesfarsit, nu cred ca e bine de luat...
tu esti ok?
bine ca macar am mani + pedi facute "mai-mai" ![]()
cred ca ma bag la un
scurt....
krelia
20+ si sufletul nostru, Rares Mihai 
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia tu esti ok? krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai ![]() |
Suntem bine... ne gandim la nume de baietei... dar nu ne place nimic
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
UFFFF! la iasi sta sa ploua de 2 zile... dar nici nu ploua nici nu ne lasa.... asa ma enerveaza vremea asta
Vreau sa ploua!!!!!
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Krelia.... eu am retinut ca avem voie pana la 4 no-spa pe zi... sper sa nu gresesc
17+
bebe creste
DORIS_71 spune:
Alina imi pare sincer rau
. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta incercare si sa revii din nou la odisee gravi cu un copilas sanatos.
Doris
18+
Matteo ......
poze
DORIS_71 spune:
Par pe burta mi-a crescut si mie, dunga neagra o am de vreo luna, gogosica inca nu s-a umflat si sper sa nu se umfle prea curand ca tare urata trebuie sa fie.
Doris
18+
Matteo ......
poze
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Krelia.... eu am retinut ca avem voie pana la 4 no-spa pe zi... sper sa nu gresesc 17+![]() bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Nu gresesti.Asa mi-a zis si mie doc
Kreliuto vezi sa nu cumva sa fie contractii nedureroase

19+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
ma bag la 

19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
vias spune:
eu am dat comanda fetelor...de carucior si marsupiu..in total 152 euro. adica 642 ron...super fain...in Ro cu atatia bani nu-mi luam nici carucior..![]()
Daca mai vrea cineva ceva sa-mi spuna pt ac fac comanda fetele de la odiseea de sept - oct...acolo s-au mai alturat si alte mamici si comanda va fi mare...asa ca nu se plateste transport...nu-i faIN?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE