Maldive

Maldive | Autor: carine.l

Link direct la acest mesaj

Am gasit intr-o revista poze si un reportaj despre o vacanta de relaxare in Maldive. cum era si adresa de mail am googalit un pic http://www.sixsenses.com/Soneva-Gili/
suna foarte tentant si cum am citit multe aici pe forum ma gandesc ca sigur cineva a avut o experienta asemanatoare sau poate sa scrie ceva despre.
sau poate o experienta in Thailanda.
nu neaparat spa, si alte oferte.
apreciez mult un mic ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Carine, eu te pot ajuta cu informatii despre Tailanda, ne-am intors recent dintr-un periplu de 3 saptamani. Dar trebuie sa-mi precizezi un pic ce anume te interseaza. Presupun sudul - insulele, plaja ? Mie mi-a placut mult, ne vom intoarce sigur. Insa eu am o abordare a voyage-ului un pic diferita de ce se obisnuieste in medie ca sa zic asa, si deci nu neaparat aceleasi asteptari ca tine. Spune-mi deci ce ti-ai dori ...

In Maldive nu am fost, din ce stiu eu e nemaimpomenit daca-ti place viata submarina, in rest, poti sa te plictisesti caci poti nimeri pe o insula micuta in care in afara de hotelul tau nu e nimic si ai facut turul in 5 min. Mie una imi place mult sa ma scufund, si din cate stiu in Maldive sant printre cele mai frumoase spoturi din lume, dar altfel, daca nu m-ar atrage apa (poti face si snorkeling), nu m-as duce decat en amoureux, pregatita sa nu fac altceva decat dragoste si plaja.

Mergi la inceput