Aradence DC...! (123 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina a, multa putere sa ai! Ce bine ca o ai pe Elisuca sa te aline!
Clau, tu nu intelegi ca io-s ca in concediu la job?
Carmen, pai ziceai ca esti tare slaba, de-aia te-am intrebat asa, in general, ce mananci. Probabil te-ai "uscat" in ultimele saptamani din cauza regimului si a enterovirozei, nu?
Dianalaura, nici eu n-as sta in gara. Nu stiu daca s-ar intampla neaparat ceva rau, dar mai bine te feresti. Sa ne gandim la ceva restaurant la vreo pensiune, sau un loc deschis non stop. Aradencelor...ziceti voi ca io-s mai de la Mandruloc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Deci...sunt farmacii non stop si mai e spitalul. Daca nu ai alta alternativa, mai bine e sa mergi cu un taxi la spital sa stai pe un coridor ceva, e mai sigur.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri!
Din fericire, am gasit o alta alternativa, un tren la 1:30 noaptea din Baia Mare, ce ajunge la Arad la 6,40 dimineata. Si ma duce sotul cu masina pana la BM, asa ca am scapat de stat noaptea prin Arad.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

No bine ca s-o rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari, sper sa ne ralaxam in concediul asta ca e mare nevoie de odihna.
No suntem gata cu bagajele, Calin mai doarme putin, Ade e afara cu tushi (daca o tineam in casa nu se putea odihni Calin), eu am pus ultimele lucruri in bagaje, pe la 22-23 plecam.

alina.a, ma gandesc ca ti-e foarte greu, dar sigur Elisa e cea care te va ajuta sa treci peste. Sincer, nu prea ma pricep la incurajari in situatii din astea, dar sunt alaturi de tine. Ai grija de tine!

Clau, hai nu ma uri!

La multi ani Alex!
Sa cresti mare si cuminte!
Anca, sa va traiasca flacaul! Ce mai faceti?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

aualeu Alina ce te bat...ma gandeam ca eu chiar azi m-am uitat pe listuta si n-am vazut nici un aniversat si ma gandeam ca's de-a deptu chioara
Nu te urasc chiar asa de tare , doar putin, putin
Drum bun sa aveti! Sa aveti parte de multaaaa hodina!

Tu aia mai de la Mandruloc , duminica daca meri ( sunt ferm convinsa ca mergi ) in obor vezi pentru mine de niste sandale de alea misto ca ale tale ...da las ca mai bine vb la telefon....

Dianalaura, bine ca s-a rezolvat....oricum ai grija la gara ca ma gandesc ca iei taxi...sa iei doar Alfa, Alfa Plus, Europa, Arad si ar mai fi si Verbita numa ca au niste soferi, pericol public si inca ceva...statia de taxi e vis-a-vis de gara...sa nu iei taxiurile ce's parcate in fata garii ca alea sunt ...de alea de te taxeazaaaaaa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam! Faza cu taxiurile le stiam si eu, ca am mai fost in Arad de 2 ori, dar multumesc ca mi-ai reamintit numele firmelor de taxi, sa nu cumva sa gresesc. ca n-am bani de dat de pomana la "taximetristi" de ocazie.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carmen am ales ungaria pt ca aici aveam doua optiuni tare proaste pentru mine:nastere naturala sau cezariana.si daca nu intelegi ceva poti sa intrebi....chiar nu ma deranjeaza....
alina concediu placut.
la multi ani alex!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Clau, nu ma duc maine in obor, am fost azi, mi-am luat legume ieftine rau si fructe si cam atat. Maine ne-am hotarat sa nu ne ducem.
Cristina rubi, sunt masini de cusut cu 150 ron in obor.Ti-am zis ca si pe mine ma bate gandu'.
Alina, drum bun si distractie faina!

Mergi la inceput

Mai fetelor, nu vi se pare ca asta de se uita asa peste carte prin verdeata seamana cu mine cand aveam breton? Dechiar!

Mergi la inceput