AS DORI SFATUL UNUI JURIST SAU AVOCAT!!!
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Varianta 1 - ignorat. Sa te taie de la serviciul respectiv!! Varianta 2 - plangere la Politie, concomitent la Parchet (chiar daca pentru 290/291 CP, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, Parchetul are doare supraveghere, nu cercetare). Dar, e bine ca demersul sa fie concomitent (tehnic, s-a demonstrat ca se misca mai repede). Apoi - urmeaza o lunga perioada, cu sute de declaratii, cu "jocuri" procedurale (care, din pacate, exista din plin in penalul romanesc). In final, vor gasi sau nu un vinovat. Una peste alta - tie nu ti se poate intampla nimic (presupun ca asta de intereseaza). Cat priveste avocatul - evident ca nu poti avea unul din oficiu, atata vreme cat nu esti in situatia de a fi inculpat/invinuit. Avocatul APARA din oficiu, nu consiliaza. Or, tu esti reclamant, deci nu poti beneficia de un avocat gratuit.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
doinabita spune:
Da Marius, asta ma intereseaza.O sa fac de luni ce spui tu.Eu credeam ca totul s-a terminat ...sa aflu azi ca nu...Deci numai inculpatii au dreptul la avocati din oficiu...am inteles.Eu voi fi reclamanta, si la mine si la Dan.Vinovatii trebuie sa apara, caci acele acte le-a facut unul sau mai multi angajati ai acelei firme, si executantii...nu? Nu as fi dorit niciodata sa fac asa ceva...dar mai am sa ma trezesc ca imi folosesc actele la ceva lucruri necurate...

Stiu o sa spuneti caci prostia se plateste...dar va spun cat se poate de sincer: nu am crezut sa fie lumea asa de ...a vrut sa fie sinceritate...
barbye spune:
Doina din cate stiu eu, daca Dan fiind in situatia in care este, poate cere un avocat in oficiu.
Eu la o sucesiune am fost intrebata daca imi permit avocat s-au nu.Pentru ca intram intr-o lege speciala. De obicei la probleme din astea se sesizeaza (referitor la persoana cu dizabilitate) procuratura..
Cel mai simplu ar fi daca ar aparea totul intr-un ziar ceva...ca se vor sesiza sigur..
doinabita spune:
Barbye si asta e o solutie buna.Am contactat un ziar.Sa vedem acum daca doresc sa se publice subiectul.Oricum luni ma interesez si de avocat pentru Dan.
marius spune:
Barbye, doinabita. Este vorba despre Serviciul de Asistenta Juridica Gratuita, instituit pentru a REPREZENTA in instanta persoanele care nu-si permit un avocat. Deci, in momentul in care ajungi cu un proces pe rol, poti cere (daca indeplinesti niste conditii de venit mic) sa fii reprezentat de un avocat. Problema este ca intre timp, acum o luna, Ministerul Justitiei a taiat fondurile pentru plata acestui serviciu, iar barourile au hotarat sa-l suspende. Pe ici pe colo mai gasesti avocati dispusi sa faca asta, dar rar (nimeni nu-i poate obliga sa faca voluntariat). Oricum, tu inca nu ai ajuns in instanta, deci (din pacate!!!) greu de crezut ca vei gasi pe cineva dispus sa te consilieze doar. Avocatul din oficiu este ce ti-am spus mai sus - cel pe care statul il repartizeaza si-l plateste (inca, si cu mari intarzieri) pentru a-i apara pe inculpatii din procesele penale (or tu esti de partea cealalata). Fac aceste precizari nu pentru a te intrista sau "frana", ci pentru a-ti spune sa nu pierzi vremea in acest moment cautand un avocat gratuit si binevoitor (se depun cereri, se asteapta raspunsul), ci sa depui plangerile la politie si parchet cat mai grabnic si apoi, daca o fi sa-i gaseasca si sa-i trimita in judecata, poate se "revigoreaza" si asistenta gratuita si vei beneficia de avocat.
Daca pe cartea de identitate era adresa de la bloc, cum de ti-a venit factura la casa? Si: Ce s-a intamplat cu abonamentele de la Cosmote? Este posibil sa fie acelasi faptuitor, deci mai usor de identificat daca se cupleaza cauzele.
Cei de la care ai cumparat casa, au avut anterior un asemenea abonament? Dar cei carora le-ai vandut apartamentul, au un asemenea abonament? Mai precis, acest serviciu a fost furnizat vreodata legal in cele doua adrese?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
doinabita spune:
Nu, Marius, nici cei la care am vandut apartamentul nu au beneficiat nicodata de aceste servicii, i-am cautat si am vorbit cu ei.Da sunt facute doua abonamente la adrese diferite, pe nume diferite, al meu si al lui Dan.Eu nu am schimbat C.I. an pe spate schimbat resedinta.
Cu cei de la Cosmote, au inchis abonamentele alea doua ce erau pe numele lui Dan si cat am platit doua luni acum i-au sacazut lui Dan de la abonamentul sau real si ii vine factura pe minus.A ramas daca vrem noi sa actionam legal pentru ce a facut angajatul lor caci amandoua abonamentele suint facute de acelesi dealer cosmote, de la acelasi magazin, avem numele adresa si orasul de unde s-a facut acest lucru.Eu am fost acum doua luni la noi la politei am relatat fapta, iar ofiterul care m-a ascultat a ramas sa ia legatura cu procuror si sa ne caute.Politistul pentru a face plangere scrisa...dar...a intrat in concediu cand l-am cautat eu si apoi nimic...o lasasem balta caci Cosmote a inteles si a inchis abonamentele alea doua si s-a tinut de cuvant sa nu platim ce nu e al nostru...dar vad ca"gluma" se ingrasa...si ma vad cu frica ...caci ar putea face si altele, cei sau cel care a facut asta.Mai mult caci acele parablice :a mea dupa cum reiese de unde se plateste se achita la IASI, iar a lui Dan la Severin...iar abonamentele cosmote au fost facute in CERNAVODA.
La cei mi-i spus cu avocatul , am inteles.Voi proceda cum ma vei indruma ca sa stopam acest val de falsificatori.Caci sunt fapte grave totusi.Nu inteleg un lucru: de ce nu se folosesc de identitatea lor din moment ce platesc? cinea oprit pana acum cu buna stiinta facurile sa nu ajunga la noi? caci noi credeam ca s-a sesizat firma DIGI si a inteles ca nu detnem, nu folosim si nu am folosit niciodata serviciiloe lor...La orice sesizare, reclamatie nu se da un raspuns in termen legal? caci noi am facut in octombrie, sesiszati, am numerele de inregistrare, mi-a confirmat si jurista care m-a sunat vineri de la ei...si era cam ingrijorata pentru angajatii lor care au facut asta...

marius spune:
Tot n-am primit raspunsul la o intrebare esentiala: cum ajung facturile de la bloc la locuinta de la casa? Prin redirectionare de la actualul proprietar, sau cum???
In legatura cu ziarul, nu cred ca o idee buna. Daca se gasesc vinovatii, va fi un proces in care vei fi chemata. Daca se face scandal in ziar, se poate invoca influentarea judecatii, si sa se ceara stramutarea naiba stie unde. Presupun ca n-ai chef sa te plimbi la sute de kilometri.
Pagina legislativa
doinabita spune:
Marius, facturile vin de la vechea adresa , aici la noua adresa prin postas, orasul este mic si ne cunoaste f. bine postasul, si tot ce vine pe numele meu le aduce aici acasa.O sa imi schimb actul de identitate, nu am facut-o pana acum .E bun si sfatul asta care mi-l dai.Eu ma gandeam ca un astfel de ziar umbla dupa date...in fine , nu e o idee buna.Nici cei de la care am cumparat casa nu au avut abonament la aceasta firma.
L5845 spune:
Buna ziua!
Am vazut subiectul si sunt intrigata de tot ce s-a intamplat.
Doina uite www.urbaniulian.ro/" target="_blank">AICI gasesti toate informatiile de contact ale Iulian Urban, un avocat care se ocupa indeaproape de probleme de tot felul, in special ale consumatorilor. Lasa mesaj acolo cu problemele tale, in detaliu, explica si faptul ca nu va permiteti un avocat, eu zic ca vei primi raspuns.
Multa bafta si sanatate maxima lui Dan !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!