Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
Alex, felicitari
Ganesha, eu ies cu el dar aici distantele-s mari si luam masina, daca i se face foame ma duc in masina si alaptez. DAR, am mai alaptat si la parc si pe carari de munte si as alapata oriunde necesar. si noi avem bubite, eu il sterg cu apa calduta dimineata.
US
nicuratze spune:
OTILIAP,ALEXSIMATEI,felicitari,sa va traiasca copilasii!
LAURRA,eu vazusem ceva dragut cu 250 ron,la YOKKO.Ce program frumos aveti pentru botez!
GANESHA,eu recunosc ca am iesit deja la magazin cu pitica![]()
COSMINICA,
,ma bucur ca sunteti bine.
Cartea am trimis-o pe mailul comun prin transfer.ro,ca avea memorie mare
( sa nu ma injurati,nu tot ce scrie acolo am luat de bun,dar are multe chestii interesante,la dezvoltarea copilului,diversificare,etc)
MARIA,
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Picky_toto spune:
Alex felicitari ptr bebe David, refacere rapida si asteptam sa il cunoastem si noi 
Cris multumesc mult ptr raspuns, deci am sanse sa gasesc in Real...e ok, ca nu mai trebuie sa il iau de aici 
Oana felicitari nca o data ptr bebe, sa ai parte de o sarcina usoara si nu uita ca poti apela la noi tot timpul 
Beca bun venit de la mare...
Lauraa ai un program foarte frumos la botez...urez de pe acum distractie placuta si de abia astept sa vad pozele 
Incearca alta marca de servetele umede, sau la magazinele naturiste nu se gasesc servetele umede ptr bebei?
Ganesha eu am fost doar putin plecata singura cand l-am mai plimbat pe Picky, l-a magazine mergem doar in weekend cand are si sotul mai mult timp...iar daca in timpul sapt a trebuit sa merg intr-un loc anume, ex la banca...am luat-o pe micuta cu mine...Sper sa gasesti o solutie cat mai buna ptr tine 
Si a mea a avut brobonele rosii pe fata si vad ca i-au mai aparut cateva (acneea la bebelusi este de fapt) iar doctora mi-a spus ce e ceva normal...si sa nu o dau cu nimic, sa o las asa ca trece de la sine...o speli cu apa si atat...acestea apar si de la caldura ...
Stefi a descoperit manutele...nici suzeta nu o mai vrea....mai gustoase sunt manutelesi degetelele...acum sta in patut, se uita la ursuleti, da din picoare si savureaza manutele ![]()
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
cosminica spune:
Bebe Beca, vaccinurile suplimentare le faceti si acum la 2 luni? Cum se numesc?
Mie la clinica unde am nascut mi s-a spus de: Rotarix si Pentaxim. Dar med.de familie al Elizei mi-a spus ca ea nu recomanda pt ca s-ar introduce inca vreo cinci tulpini in plus intr-un organism atat de mic. Nu stiu ce sa fac!
mamica fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
cosminica spune:
Nicuratze, multumim frumos pt carte.
mamica fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
cris_82 spune:
ganesha............eu mi-am luat fata cu mine.Dar prima data am plecat la cumnatul meu cand goanga avea doar 13 zile si am lasat-o cu soacra care in cele aproape 2 ore m-a sunat de n ori ca plange fata si nu stie ce sa-i faca..de fapt mititica cum o luam in brate se potolea imediat..asa ca de atunci indiferent unde plec iau copilul cu mine.Ba vineri am fost cu ea in hipermarchet
(tati a zis ca o invat de pe acuma mania shoppig-ului
)ca doar trebuie sa semene cu mami,nu?.Sa nu uit..si a mea avea la un moment dat o multime de bubite pe fata,dar era de la caldura si de la faptul ca toata lumea o apropiau prea mult de pielea lor care era trenspirata pe caldurile astea,dar gata..nimeni nu mai are voie sa o ia in brate decat eu cu tati si o spal pe fata cu apa calduta si parca ne-am mai revenit

mami de
Miruna(29 mai) 

maria_bunica spune:
Buna fetele!
Va anunt ca am pus pozici...ca sa nu mai raman datoare pe aici..
,pt cine vrea sa le vada,le gasiti la semnatura!
Philip..hai mai ca era ora 12 la noi..
,insa sa stii ca mi s-a obisnuit si corpul cu 5-6 ore de somn si plus de-asta Darius deschide ochii mari(intr-un cuvant se trezeste)cam pe la 9-10...asa ca daca mai intarzii un pic noaptea nu e bai!Sa stii ca nici piciul meu nu doarme 4 ore legate..aseara chiar s-a trezit si la o ora jumate sa pape..asta e..cresc ei!
Picky..cu treburile ma descurc,ca il avem si pe tati acasa..asa ca se ocupa el de bebe cat ma ocup eu de mancare sau curatenie,ma cheama doar sa ii dau sa pape la strumf si atat!
Patut cred ca gasesti si in Carrefour si hipermarket-uri..Imi place tare cum povestesti de Alessia!
Dani3lla..si noi tot pe la 10 iesim la plimbare dimineata..![]()

Laurraa..abia astept sa vad pozici de la botez..va fi o petrecere pe cinste din cate povestesti tu!
Otiliap..felicitari pt nastere si bine ai revenit in stup!
Baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi!![]()
Cris..La Multi Ani! printesei pt prima luna..
Oanaiacovita..super veste,sa ne tii la curent si sa intri sa ne intrebi cand ai nelamuriri!
Cosminica..ma bucur ca ai dat un semn!
Ioana..vrem poze de la mare..
Ganesha..eu ies cu bebe peste tot..
Si noi avem bubite de la caldura si ni-a zis pediatra sa nu dam cu nimic ca dispar cand scade temperatura..si s-a vazut diferenta cand au fost cateva zile mai racoroase..![]()
Fug sa ma pregatesc sa iesim la plimbare..
la toate
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
DanaMi spune:
hello
astazi la 15.10 s-a nascut Darius-Stefan de Anaela, 3.330 kg, 53 cm, apgar 9 prin cezariana, sunt bine amadoi, o sa povestesc mai multe maine, acum merg iarasi la ei la spital
mamica de
Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BebeBiancaMaria?feat=directlink
andreea1608 spune:
Buna seara fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urari. Aceleasi lucruri vi le doresc si eu voua.
Nasterea a fost cat de cat usoara, travaliul a fost un pic cam greu, m-am internat pe la 2 noaptea si am nascut la 9.45. Colul s-a sters cam greu, si durerile devenisera cam insuportabile pe la ora 8, si aveam doar dilatatie 4. La dilatatie 5 mi-au facut epidurala, dar am simtit pe partea dreapta aproape tot. Dupa epidurala, totul s-a desfasurat pe repede inainte, dupa 40 min, am nascut-o pe fetita mea frumoasa. Am inceput sa plang instantaneu de cum am vazut-o...ea era minunea mea mica pe care am purtat-o 9 luni in pantece. Am avut o mica ruptura, pentru ca bebelina mea a iesit cu o manuta la cap...a vrut sa ne salute.![]()
Noi ne simtim bine, mancam, dormim, facem cacuta mereu
, si ne luptam cu o mica infectie in organism, nu se stie exact ce, din pacate. Se pare ca a luat de la mine, eu avand in ultimul trimestru, o infectie urinara. Facem tratament cu antibiotic, asta e, ne facem noi bine. Suntem un pic depasite de situatie, dar incet ne obisnuim. Noroc ca e mama cu mine acasa zilele astea.
Aveti link cu poze: http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/MariaAlexandra#
Felicitari mamicilor care au mai nascut intre timp, refacere rapida!
39+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
oanaiacovita spune:
Fetelor, va multumesc inca o data. Simt ca visez.
Am trecut mamicutele si bebelasii in listuta. Daca am scapat pe cineva sau ceva, trageti-ma de maneca. Acum pot sa dau vina pe neuronul de gravida...![]()
Oana
5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
[/quote]