Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
vin eu cu ceaiul de ora 5
???
andreea nu te stresa, e greu sa speri si sa astepti luna de luna!
ellis nu stiu sa-ti spun mai mult decat a aparut in media! dar eu zic sa va interesati direct la banca!
noi plecam la plimbare

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Andreea,dai si tu o cafea? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Miha, cafea vrei??? mai bine un cogniac bun...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi vin eu cu ceaiul de ora 5 andreea nu te stresa, e greu sa speri si sa astepti luna de luna! ellis nu stiu sa-ti spun mai mult decat a aparut in media! dar eu zic sa va interesati direct la banca! noi plecam la plimbare ![]() ![]() ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi, nu ma stresez...abia am inceput antrenametul luna asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iuli-ana spune:
PUSSI,sorry,am fost plecate si acum ne-am intors...
Concediu neplatit,fireste...
ca nu e lege si pt ala platit...
Dar m-am gandit ca ma voi descurca oarecum meditand...altfel cum???
Poti si medical,dar daca ai relatii si te sustine institutia...ceea ce la mine iesea din calcul...Iti mai trebuie si ceva relatii printre doctori si spitale,dar daca ai nervii tari,poti sa o fac...Eu nu pot si am ales varianta neplatita...
Te pup,vb maine!
oana8188 spune:
Ce mai faceti, dragelor?
Eu in treacat.... pe aici...
Mi s-a facut dor de voi si am zis ca nu e rau si un salut!
Noi suntem relativ ok, dupa o mica perioada cu probleme la burtica, Alexandra creste frumos, e vesela, plimbareata rau de tot, nu sta o clipa locului, se joaca numai cu masinute
, dar deocamdata nu prea spune cuvinte; numai "mama", cand are nevoie de mine, evident, "ca" pentru cal, "am-am" la ham ham si "pa-pa"... atat....ufff, si daca nu ar fi toate sfaturile binevoitoare, cu "sa vorbesti cu fata, ca se vede ca nu vorbesti cu ea" 
Numai eu stiu ca se uita lumea ciudat la mine pe strada si in magazine ca eu ii povestesc Alexandrei tot ce facem...
Va pupam cu mare drag pe toate!
Nu-i lasati steluta sa cada!
Ank83 spune:
helou ....
Si noi suntem pe aici ... va mai citesc cand apuc... dar e greu cu cei doi copii...toata ziua ...joaca ...joaca ...joaca
...Si cand am si eu timp liber... ca mai am slava domnului ma mai ocup si eu de mine... si de tati
...
Cecilia a avut o laringita forte urata ...eram la un pas de antibiotic ca mi-a fost o frica sa nu se agraveze sa se sufoce, dar am tras pe homeopatie si am rezolvat situatia... sunt asa fericita ca nu a ajuns sa ia antibitice asa repede... mai ales ca avea o voce saracuta ca de urs...
... Acum sunt tot mai convinsa ca se pot rezolva tot mai multe pe aceasta cale.. De laringita mi-a fost tot timpul teama 
Asa ca Anca ...Roxi cele cu puiuti cu probleme de tranzit... mergeti cu incredere la homeopat ... eu zic ca sigur se rezolva 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
HELOOO
oana,
la alexandra!!
pussi, voi in ce parc mai mergeti??
hihihi ...sa va pove... eu si iasmi ne certam pe ....tati...![]()
eu ii zic ca e tati meu.....si ea fuge si il ea in brate, il strange tare, il pupa....si eu fac la fel ca ea....ea se enerveaza si zice "tati meu-meu" si asa imi place sa o atzatz....iar la final cand vad ca "nu mai merge treaba" ii zic...."bine..bine e tati tau si al meu atunci care e???" ....si ea...." nu siu (nu stiu)....nu siu... atu (altu) nenea...... tati meu-meu"![]()
![]()
si acum sa ma plang ...mie asa de rau....de la cat am mancat azi....
ce sa fac?? cu lamaie trece oare??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi si acum sa ma plang ...mie asa de rau....de la cat am mancat azi.... ![]() ce sa fac?? cu lamaie trece oare?? |
doamneeeee esti incurabila

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
doamneeeee esti incurabila ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
mieeee rauuuuu......

am mancat gratare (nu ma intreba cate!!!??!!
)_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
da ...unul mai neortodox ... degetele pe gat ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

De la lume adunate si-napoi la lume date...