Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Nu va potriviti, sac!!! Pe 15 iulie merge, asa ca, pune mana si fa tort cu manutele alea dibace ale tale ... hahhahahhaa ... si adu-mi si mie la intalnire ... hihihihiiiii ...

Io manute dibace? Sau am inteles gresit? Ia baga un ochi la Miha pe blog sa vezi ce numeste ea "Un dulce incropit repede repejor,eram in mare viteza. :)".

Am facut si eu ieri gem de caise, a iesit bun, nimic de zis, dar arata bucataria de parca trecusera turcii, hunii si gepizii p-acolo, in acelasi timp

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - stai linistita cu porumbul .. ma duc sa dau iama in lanuri pe-aici, pe la tara. Stiu ca nu-i frumos, dar nici sa mor de pofta nu-i frumos . Imi aduc aminte, insarcinata fiind, cum intrebam pe toti in jur de unde sa fac rost de porumb de fiert. Si o fosta colega de munca (romanca si ea din Maramures, ff draguta de fel) a zis ca-mi aduce ea sa-mi fac pofta (sotul ei lucreaza la o ferma in imprejurimi) ... si mi-a adus de pofta ... o sacosa plina ochi ... am impartit-o si eu la randul meu ca era mult prea mult pt. poftele mele. Cred ca tot la ea am sa apelez si acum, daca s-o fi facut de fiert pe-aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:

Nu va potriviti, sac!!! Pe 15 iulie merge, asa ca, pune mana si fa tort cu manutele alea dibace ale tale ... hahhahahhaa ... si adu-mi si mie la intalnire ... hihihihiiiii ...

Io manute dibace? Sau am inteles gresit? Ia baga un ochi la Miha pe blog sa vezi ce numeste ea "Un dulce incropit repede repejor,eram in mare viteza. :)".

Am facut si eu ieri gem de caise, a iesit bun, nimic de zis, dar arata bucataria de parca trecusera turcii, hunii si gepizii p-acolo, in acelasi timp

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura1713
Cel mai greu mi-a fost sa il tin, ca desi cele de acolo mi-au zis ca au experienta cu copii asa mici, m-au lasat doar pe mine sa il tin si a mai venit o asistenta ca sa ii fixeze manuta. Dar a fost greu, ca misca cu tot corpusorul. Picioarele i le-am tinut stranse intre picioarele mele, o mana pe piept (mana cu care ii fixam si capul langa al meu), si cu cealalta mana ii tineam manuta la intepat. Naspa de tot. Poate te ajuta si tati vostru, pentru ca sincer iti spun, Rares se zbatea cu o forta ... A doua oara, pentru ca a miscat putin, i s-a spart si vena... a fost vanat vreo saptamana

Of, of mititelul...Si noi am fost ieri la analize si nu a reusit sa-i ia sange. Am plans odata cu el, abia l-am tinut. Ne-a facut doar cateva (Ca, Fe, hemograma). Maine mergem la medic sa ne zica ce si cum.
puiul mic

Mergi la inceput

Nu, nu ... nu ma uit la miha ... stiu eu ce inseamna la ea dulce incropit in graba ... ceva de genul tortului de la ziua Silviei. Las-o pe ea ca exemplu, ca ea face parte din categoria extraterestrilor intra-ale bucatariei. Noi, muritorii de rand nu ne putem compara cu ea ...

De ce ai facut alt gem ... nu l-ai putut scoate pe ala de visine din borcan sau ai vrut sa incerci si alte fructe???

Mergi la inceput

Roxx, multumesc! si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:

Serios ca n-am durat mai mult de-o ora.

Si eram in mare viteza ca a trebuit sa fac un tort si pentru bunica ,un cadou dulce cu ocazia Sf Petru si Pavel.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ce-ti spuneam ... o ora la tine, mare maestru bucatar, dureaza 12 ore la noi, muritorii de rand. Cam ca Fat-Frumos, asa ... crestea intr-un an cat altii in 10 ...

Mergi la inceput

De fapt, ca sa fiu sincera, cand i s-a spart vena a si durat mai mult pentru ca i-au luat 2 sau 3 fiole (asa se cheama?) si deja era disperat copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

Nu, nu ... nu ma uit la miha ... stiu eu ce inseamna la ea dulce incropit in graba ... ceva de genul tortului de la ziua Silviei. Las-o pe ea ca exemplu, ca ea face parte din categoria extraterestrilor intra-ale bucatariei. Noi, muritorii de rand nu ne putem compara cu ea ...

De ce ai facut alt gem ... nu l-ai putut scoate pe ala de visine din borcan sau ai vrut sa incerci si alte fructe???

L-am mancat p-ala de visine, era pus intr-un pahar:)) Evei i-a placut.
N-am vrut sa fac alt gem da' mi-a adus tata o sacosa uriasa de caise. Ce puteam sa fac, s-o arunc? Desi mi-a trecut si asta prin cap, nu pot sa neg....

Mergi la inceput