Pestisori... pestisori... (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... dublez -luta lui Nicoll ... ca sa apareti pe interval!!! Deci, aveeemmm cafeaaa......

Poftiti! Poftiti! Poftiti!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Dany, te votai si ieri si azi ... sejur placut la mare . Deja ai fugit nu ?
Ce papanasi gustosi vazui la Ely! Multumim de tratatie .
Nicoll, inca o data, multa sanatate Codrutei si multa putere la amandoua sa treceti peste toate , sa puteti tine regimul si toate alea .

Revin mai tarziu... ca, am intrat in pana de scris ... v-am -at pe toate! Pa.

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa ... multumesc pt cafeluta.

Distrctie placuta celor care au plecat (sau pleaca i ncurand) ... si vreme frumoasa

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour! Ceva racoare in plus aveti?
Miha, Dany, distractie placuta la mare! Dany, votez de fiecare data cand intru pe DC.
Nicol, e nasol cu regim, dar va tin pumnii, sa treaca timpul repede si sa fie bine. Sanatate Codrutei
Eliana, ce fain arata papanasii!!
Crina sa-ti treaca pana de scris

Mergi la inceput

'Neata sirenelor! Cam pustiu pe icisa ... plecarati cu toatele la mare ??? Haideti la o -luta macar!

La noi iar a iesit soarele, anuntand cald si frumos... iar, musafirii mi-or plecat ... gata, pleca soru-mea azi dimineata ... cine stie cand o s-o mai vad... uffa... asta e ... ...
S-aveti o zi buna & un weekend fain! &

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata pestisori!!!Haideti sa stam si azi la o ,de maine sunt oficial in concediu si nu stiu daca voi reusi sa intru.
Vreau sa va spun ca am gasit lapte praf de soia pentru fata si am gasit si branzica.Dar nu imi plac nici una din ele.Mititica a baut laptele de ziceai ca e cel mai bun lucru din lumea asta.La branzica nu prea s-a omorat.I-am pus si sare,dar...Mititica tot imi spune ca atunci cand vor trece bubitele o sa poata sa manance branza mai buna.Cat despre lapte s-a declarat multumita.Ii zicea lui Stefi ca e mai bun decat laptele ei.Cu cereale este putin mai valabil.
Oricum sunt multumita ca am gasit si putem sa ne adaptam regimului.
In alta ordine de idei suntem aproape in grafic cu plecarea,mai am de asezat in valiza hainele,de facut manechiura,pedichiura si desigur epilatul.
Acum va las,intru mai tarziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna iar am scris cam in acelasi timp.Imi pare rau ca ti-a plecat soara.Lasa,cu ajutorul lui DD poate nu o sa treaca foarte mult si va veti vedea.Cat e plecata nu tineti legatura si pe calculator?
Uite mare de la noi ca sa treci mai usor peste despartire!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, pe "mess", tinem legatura mai rarut ... ca, ea mai are probleme cu net-ul , cateodata, sau intra mai rar... asta e... multumesc pt. suport . Felicitari Codrutei pt. intelegerea si rabdarea de care da dovada in tinerea regimului si... s-aveti un sejur marin superfain . Si, bineinteles, aniversare frumoasa lui Stefi (anticipat ).

la toate sirenele & weekend frumos! &

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

salutari de la marea neagra nu am putut sa ma abtin sa nu intru sa vad ce face sirenele

e foarte bine si nu m-am ars prea tare pentru ca am fost prevazatoare , crema , plaja de la 9 la 12 , de la 18.00 la 20.00...

va ofer de la mare un val de mare si o raza de soare...va pupacesc si sa fiti cuminti
Drum bun Nicoll ! Distractie plakuta!

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Salutare!

Ne pregatim si noi de plecare,mai repede,adica duminica...ne chemara neamurile din Constanta si stam la ei pana marti..asa ca am tot facut cumparaturi zilele astea,iar maine facem bagajele..sper sa fie vreme faina la mare,ca aici in fiecare zi ploua,mai nou

Nicoll multa sanatate Codrutei si sa treaca cat mai repede cele 6 luni de regim!

Cryna multam de tratatie

Pupici baltutei si sa ne regasim cu bine,sanatosi!

Mergi la inceput