Pestisori... pestisori... (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Crynutza, multumesc! Esti o dulce , sensibila ca deh esti peste ce face Robert ?

si la Bicuresti e urat , inca nu ploau dar e urat, trist asa de[rimant ....

eu ascult Damian Draghici...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hmmmhhh... ceva bancuri... ca sa uitam de mohoreala de afara ...

In autobuz, se revolta negrii: vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandalul: tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul:
- Ba, ia gata cu galagia! La mine in autobuz v-ati gasit! Ba, pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti albastri. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate.

- Am inventat un computer uman.
- Gandeste?
- Nu, dar de cate ori greseste, da vina pe alt computer.

Doi betivi ies dintr-o carciuma si unul din ei intreaba un politist:
- Pe aici trece tramvaiul 14?
- Da, domnule.
- Hai Nae sa mai bem o bere.
Dupa un timp scena se repeta si, tot asa, de cateva ori. Tarziu in noapte cei doi betivi ies din nou.
- Pe aici trece tramvaiul 14?
- Nu mai trece nimc, domnule. S-au retras toate la depou.
- Nae, hai sa traversam.

Doi studenti la Politehnica mergeau prin campus si unul dintre ei spune:
- De unde ai bicicleta asta superba?
- Sa vezi, ieri mergeam pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand a aparut in fata mea o femeie foarte frumoasa pe aceasta bicicleta. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: "Ia de la mine orice poftesti".
Celalalt da din cap intelegator si zice:
- Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti se potriveau!

Examen in anul I de facultate.
Profesorul sta si se uita pe fereastra - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce la catedra, toti se prefac ca scriu de zor.
Examen in anul II de facultate.
Profesorul sta si se uita pe fereastra - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce la catedra, acestia continua sa copieze. Cand profesorul bate in catedra, studentii se prefac ca scriu de zor.
Examen in ultimul an de facultate.
Profesorul sta si se uita pe fereastra - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce la catedra, acestia continua sa copieze. Cand un student bate in banca, profesorul se duce la fereastra.

- Auzi, mai Gheorghe, daca eu ma culc cu nevasta-ta, cum se zice ca suntem: cumnati, cuscri, veri?
- Mai Ioane, eu zic ca suntem chit.

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Eh, Dany... Robert sta pe langa mine si-mi butoneaza telefonul pe la joculete, muzica, etc.,... daca afara n-are cum sa mai iasa , isi gaseste el de "lucru" prin casa ...
Auditie placuta .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza!moooamaaa cat am dormit.....mersicCryna de cafea, da` ia zi matalutza de ce trebuie sa scot biciul? babylucrez la un puzzle de o luna de zile deja si nu mai reusesc sa-l termin, de abia astept sa sambata si duminica sa fiu toata ziua acasaElyam visat cu tineda` sa nu ma intrebi ce ca nu stiu.Danezobag acum o cafea si sper sa-mi treaca durerea de cap cu care m-am trezit, la mine e din cauza ca am dormit prea mult. Mai vorbim si poate dau si biciul jos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Cristina , sa treaca durerea de cap .

Dany

Mergi la inceput

Deh, Marami... traba un bici pe icisa, ca sa nu ne mai razboim asa de aiurea ... sa ne potoleasca careva ... sa ne scuture oleaca ... io m-am scuturat deja... si-s destul de calma amu ... zic io ...
Succes la puzzle si un si de la mine, ca sa fuga durerea de cap.

Horoscopul de azi, 12.07.2009: "Nu esti nici pe departe in forma ta cea mai buna, asa ca fa-ti un program cat mai lejer. La serviciu vei avea parte de tot felul de evenimente pozitive." - hmmmhhh... la mine nu-i chiar asa de pozitiv dar, asta e... mai bine de atat, nici ca se poate ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Horoscopul de azi, 12.07.2009: "Nu esti nici pe departe in forma ta cea mai buna, asa ca fa-ti un program cat mai lejer. La serviciu vei avea parte de tot felul de evenimente pozitive." - hmmmhhh... la mine nu-i chiar asa de pozitiv dar, asta e... mai bine de atat, nici ca se poate ...

Oare ce varsta avem?!?

ha ha , la marele fix horoscopul ...prima parte ca cea de a doua , cea cu serviciul ... care servici

Dany

Mergi la inceput

Alte horoscoape zilnice pt. azi , 12.07.2009:

- "Aveti un spirit practic deosebit si prindeti din zbor o afacere profitabila. In plus, s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Va recomandam sa nu luati nici o decize importanta fara sa va consultati cu partenerul de viata. Dupa-amiaza aveti musafiri de la care primiti un cadou deosebit."

- "Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza frumos, ai mari sperante de la cel drag si investesti multa energie in clipele voastre intime. Simti ca merita sa te implici total, sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa faci declaratii de dragoste fara niciun fel de retinere, deoarece primesti la fel din partea celuilalt. Dovezile de amor nu raman fara ecou, ca atare unul din voi trebuie sa fie primul, pentru ca si celalalt sa-si puna inima pe tava."

- "Te vei simti inabusit(a) de cineva care are pareri total diferite legate de prietenia voastra. Stabileste regulile cat mai clar si cu fermitate, astfel incat sa nu mai intampini probleme altadata. Cineva din trecut pare a fi inca prezent(a) in gandurile tale. Poti sa incerci sa afli ce mai face acea persoana. Te vei hotari ulterior daca implicarea iti este benefica sau merita sa continui pe drumul ales."

- "Astazi nu este bine sa va bazati pe faptul ca partenerul dvs. va intui ceea ce ganditi dvs. In fond, nici dvs. nu puteti sa ii cititi gandurile mereu. Fiti mai matur si mai realist si asumati-va responsabilitatea de a va implini si singur anumite dorinte."

- "Energia ta este la limita inferioara, asa ca nu te apuci de nimic din ceea ce te-ar putea suprasolicita. Incearca sa o iei mai incetisor si vei avea mai multe satisfactii. Ai putea primi un ajutor substantial de la colegi. Nu te adancii asupra detaliilor. O cunostinta mai veche iti va da un semn de viata, ceea ce va fi o surpriza pentru tine."

- "Aveti idei excelente si sunteti hotarat sa le puneti in aplicare. Aveti ocazia sa demarati o activitate noua. Capacitatea de comunicare va ajuta sa va faceti noi prieteni printre persoane importante. Puteti sa va ocupati de problemele casei. Nu luati decizii de unul singur!"

Hmmmhhh... dupa cum vedeti, sunt destule horoscoape zilnice diferite... si mai sunt dar, nu le mai scriu chiar pe toate ... fiecare cu ce i se potriveste ...

V-am -at pe toate si s-aveti o zi buna in continuare! &

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Alte horoscoape zilnice pt. azi , 12.07.2009:

- "Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza frumos, ai mari sperante de la cel drag si investesti multa energie in clipele voastre intime. Simti ca merita sa te implici total, sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa faci declaratii de dragoste fara niciun fel de retinere, deoarece primesti la fel din partea celuilalt. Dovezile de amor nu raman fara ecou, ca atare unul din voi trebuie sa fie primul, pentru ca si celalalt sa-si puna inima pe tava."

- "Astazi nu este bine sa va bazati pe faptul ca partenerul dvs. va intui ceea ce ganditi dvs. In fond, nici dvs. nu puteti sa ii cititi gandurile mereu. Fiti mai matur si mai realist si asumati-va responsabilitatea de a va implini si singur anumite dorinte."

- "Energia ta este la limita inferioara, asa ca nu te apuci de nimic din ceea ce te-ar putea suprasolicita. Incearca sa o iei mai incetisor si vei avea mai multe satisfactii. Ai putea primi un ajutor substantial de la colegi. Nu te adancii asupra detaliilor. O cunostinta mai veche iti va da un semn de viata, ceea ce va fi o surpriza pentru tine."

Oare ce varsta avem?!?

hi hi , astea imi plak si m-i se potrivesc

doriti o felie de pepene

Dany

Mergi la inceput