Pestisori... pestisori... (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Unde ati disparut cu toate / L a mare , la soare hai adunarea la raport .

Am avut o noapte groaznica , nu am putut sa dorm ...of ...

voi ce faceti ?

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/ azi e ultima zi de concurs .Va multumesc pt. voturi .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor!

Multam de cafea Dany . Io is cu amu... deci, is prin zona ... dar, nu pentru mult timp ... te votai si zilele acestea... si azi... succes!

la toate si o zi buna! &

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

facem cont comun cu pozici ???? si le stim doar noi ????
fac daca vrei ... tot asa avem si la subiectul cu monti si stim toate parola si intram cand vrem si punem poze noi

M-AM SI EXECUTAT
am facut cont pe www.4shared.com
acolo introduceti user: pestisori@yahoo.com si parola: pesti .... eu am facut folder cu mine si am pus o poza , e simplu sa atasezi poze

ce fainnn.... asteptam pozici sa fim toata baltuta acolo si eventual elyanne sa puna pe prima pagina albumul cu noi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

gata , am poze poze sa ma vedeti

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Multumim de cont. Parola nu trebuia data pe PM?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Multumim de cont. Parola nu trebuia data pe PM?

putem sa o stergem de aici dupa ce o vede toata lumea si o tinem minte sau o dam mai departe pe PM, da pentru inceput ma gandeam sa o scriu aici , o pot sterge oricand din mesajul asta .... sa o vada elyanee, sa scrie pe prima pagina .... io stiu , ziceti si voi

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Schimb parola si o dau pe PM?

Mergi la inceput

La mine in dictionar la cuvantul paranoic este poza mea. Dar totusi pana ma tratez schimbam parola si o dam pe PM. Fiecare cand deschide pagina gaseste mesajul si are contul si parola.

Mergi la inceput

schimb eu ca tot am pagina deschisa? sau ai schimbat deja?

Mergi la inceput

perfect babylina

ANDANII

Mergi la inceput