Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)
Raspunsuri - Pagina 19

Mona40 spune:
Amy2007- Z10 CM
Ancamac- Z14 IA
BlueFlower- saptamana 9 de sarcina
Dandana69- 19 zile intarziere de menstra, asteptam rezultat Bhcg repetat
Galliciana- Z8 CM
Guzelnico- Z22 CM
Libra- Z10 IA , tinem pumnii
Lumy_clt- Z11 CM
Lylymar- Z20 CM
MayanMistica- Z2 CM + indragostita
Menics- Z23 CM + pe drum sa se indragosteasca
Micomic- Z23 IA
Mona40- Z4 CM (pauza de-o vara la IA/FIV)
Sorinake- Z2 CM,
Soricica- prima zi a ultimei menstre in 25 aprilie, astepatm rezultate de la test/ dr
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Libra spune:
Buna ziua fete dragi!
Ma bucur de vesti bune de la Mayan si Manu, chiar daca n-avem inca nici o graviduta.
Bine ca suntem sanatoase si iubite ceea ce ne face optimiste!
Eu stau ca pe ace, incerc sa ma iau cu pregatirile pt. nunta de duminica sau cu lucrarile la casa dar nu tine: numar orele si zilele de la inseminare incoace si ma abtin cat pot sa nu fac test pana sambata-duminica. Trec brusc de la entuziasm la pesimism, incercand sa ma pastrez undeva pe linia de plutire.
Cam asta e, va pup pe toate si va urez numai bine!
z10 de la IA
_

Mona40 spune:
Fete neata...
Incep cu vestile bune ...
Menics, ma bucur si traiesc alaturi de tine fiecare clipa....
Just go on....
Mayan....esti o mare figura...
Ancamac,Soricica, sorinake,
Amy2007, multumim de superba cafeluta
Gali, esti atat de harnicuta ca eu in curand te cer oficial de sotie...
Guze, unde umbli? Cum e sotul tau...
la mine.... de dimineata (dupa o zi ) a desfacut cadoul soata....
Am gustat din minunatele ciocolatele Max & Brener...si a decis instantaneu...ca e ffff afrodisiaca deci...a fost
Pupici
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

menics spune:
wow mona, va tihnit cadoul inteleg...
libra, daca te tot stresezi, de ce nu iei tu fata draga un test, il faci si gata, mai faci unul si cant se face termenul... dar scapi de stres... daca e pozitiv URAAAA, daca nu , inseamna ca e prea devreme si linistesti neuronii...
nico, cum soata, ma voi faceti castele de nisip????
galli, draga noastra harnicuta, mai ia si tu o pauza, trage-ti sufletul...
mayan e la scoli?? sau s-a dus cu actele?
sorinake
vai tu dar pupacioasa mai sunt...hehe gata mai pastrez si pt acasa
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

MayanMistica spune:
Dragele am vesti proaste :
-am fost ieri la kvk ( unde se fac firme) si mi-a explicat o tanti , ca intai trebuie sa trec pe la fisc , sa completez niste formulare , sa vada ei daca proiectul meu poate deveni profitabil sau nu si de abia apoi imi dau ei o hartie cu care ma pot intoarce la kvk si de aici alte proceduri.
Deci e de rahat situatia.De unde naiba sa stiu eu cate vanzari voi avea? Ei vor sa vada un plan si un castig estimativ , cam cati clienti pot avea ( pentru prajituri) sau cu cate companii de livrat posta pot avea angajamente.

MayanMistica spune:
Menics ma bucur ca tipul iti place , sa stii ca averile , realizarile nu sunt totul in viata.Cunosc persoana care in viata a avut mai mult decat si-ar fi imaginat ea vreodata ca va avea si acum a ramas la - 0 din cauza unor greseli.Pe langa ea mai sufera si alte persoane , acum se uita in urma si zice : ce am fost si ce am ajuns...
Aseara ascultam un cantec al Mariei Dragomiroiu unde zicea ca sa te bucuri de viata , ca in final nu iei nimic cu tine.
Toate averile ptr care muncesti , raman in urma ..tu nici n-apuci sa te bucuri de ele.Ai muncit o viata si cand vine timpul sa zici : stop cu munca , se pare ca uneori zice viata : stop! si atunci stau si ma intreb unde sunt anii nostri?
Guzel sper ca sunteti bine , nisipul e pe plaja , acolo unde ii e locul si nicidecum in rinichii oamenilor.
Poti incepe cu exercitii usoare de Kamasutra asta ca sa nu-si iasa din ritm , spune-i ca nu vrei sa scartaie cand o incepe taifunul ...
Floricel mai da-ne cate un semn de viata si alina-ne dorul cu cate o vorbulita despre minunea mica din burtica ta.
Mona la urmatoarea baita in piscina sa te gandesti si la noi , cele care murim de cald p-aciulea .Sa te balacesti si ptr noi.
Sorinake ai sa vezi ca va veni si bebeul vostru si vei fi atat de fericita incat nici tu nu vei crede.
Pup toate fetele si ma duc sa duc posta.

galliciana spune:
doamnelor,acest capitol se va inchide,urmeaza o casuta noua aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139347
toate bune, pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!

menics spune:
dragelor, dar cam liniste pe aici, eu ma pregatesc de plecare, sunt cam obosita, si am de facut si o vizita... nu prea am chef parca, va doresc o seara placuta
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

galliciana spune:
doamnelor,acest capitol se va inchide,urmeaza o casuta noua aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139347
toate bune, pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!