Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Doamne, fetelor, pana unde v-ati dus cu gandul!
Doar ne-a spus Meni, baiatu' este inca in testari. Sunt sigura ca atunci cand va fi sa fie, o sa ne ceara pararea ?!?!

Meni, te rog, nu te supara pe noi. Desigur, glumesc, nu trebuie sa ne ceri noua nicio "permisiune". Traieste-ti viata cum doreste inimioara ta dar nu uita sa treci sentimentele puternice si prin filtrul ratiunii.

Heeei, Mayan, sarbatorita noastra!
Sau azi serbam doar pasaportul?! Sa-l udam atunci! Sa curga sampania/vinul/ berea/ sucurile naturale printre pagini.

Mergi la inceput

Fete dragi, listuta poate fi actualizata de catre oricare dintre noi. In felul acesta, sigur gasim cate o harnicuta in fiecare zi. Altfel, ma tem ca, incet-incet, va deveni "lista actualizata saptamanal".

Mergi la inceput

Mayan, cum a decurs interviul? I-ai zis viitorului sef ca e ziua ta si ca meriti cadou un job placut si f bine-platit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

chiar asa cam cand credeti voi ca e momentul??? eu zic weekend-ul asta, ma gandesc sa fac o inghetata de-aia de tiramisu cu zmeura... dupa o torida petrecuta la plaja... hmm??

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

LA MULTI ANI, MAYAN

LA MULTI ANI, MONA PENTRU SOTUL TAU sa va vina cm peste 10 luni cum zicea mayan.

fetele , ca ma fac ca nu reusesc sa pun pozele.le-am descarcat si nu stiu cum sa le pun .

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

off chiar mayan uite scot agitatele pt tine, bafta la interviu,
stiu aia ce prajituri faci tu?? pai sa spunem noi care stim

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

La multi ani Mayan, sa fii sanatoasa si sa ai grija de fericirea ta.
In rest, le stii tu cum sa le faci pe toate.

Dupa indelungi numaratori, am decis. Azi incep sapt a 9-a, sunt f bine, sanatoasa, n-am greturi. Doar somn. As dormiiiii....azi de dis-da-morning am fost la analize de sange. M-am trezit la 7, cu o ora mai devreme decat de obicei si acum imi vine sa pun capul pe birou. Noroc ca bazaie CNN-ul langa mine, de mai tin ochii deschisi.
Cred ca ma duc in hol la intrare pe canapea....doamne, ce bine arata canapeaua aia.....
Probabil voi ceda nervos si voi pleca acasa, desi de obicei ma trezesc de la condus pana ajung acasa.

Va pup pe toate, v-am citit postarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fug sa ma spal pe cap si p-orma fug la un job interview.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

mi-a ramas gandul la astea :

http://www.c1000.nl/articleImages/29ba5b6e-3996-455d-8e0c-a832bdded409-l.jpg

Mergi la inceput

Floricica, faci progrese, mai dormi o ora in plus, ca inainte te trezeai la 6. In privinta saptamanilor de sarcina, sa ne ierti. Asa am vazut ca era scris acum 2 zile.
1. Cand ai facut punctia foliculara?
2. Cum calculeaza dr tau durata sarcinii?
a) in saptamani de amenoree (adica, fara menstruatie), numarand din prima zi a ultimei menstruatii constatate
b) in saptamani de sarcina reala, ce debuteaza o data cu fecundatia (in cazul FIV, ziua punctiei foliculare)

Mergi la inceput