Tae Bo (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca ma refer la ambele.
adica mi se pare super ca nu tre sa te abtii de la ce-ti place sa mananci si pe langa asta, slabesti... si totul datorita sportului, care iti place asa de mult.
deci faci toate activitatile care-ti plac (mancat, sport etc) si totusi slabesti sau te mentii in forma ideala.
super

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eee sunt f multe persoane ca mine..unele care nu se ingrasa chiar daca nu fac sport..eu oricum nu am facut parte din categoria persoanele "plinute" niciodata..m-am ingrasat doar de 2 ori pana acum si asta ptr ca am exagerat ffff mult( cum am mai zis bagam cartofi prajiti la 12 noaptea cu fel si fel de chestii congelate..ajunsesem sa mananc si o paine pe zi..) si nu am facut miscare deloc..dar si prima data ca si acum am dat 7-8 kg in 2 luni fara prea mult efort(nici acum nu pot sa zic ca vai doamne m-am abtinut de la f multe chestii..iar mancarurile la care am renuntat oricum nu imi faceau bine la ficat)..fiecare cu organismul lui..matusa-mea spre exemplu are 40 si ceva de ani, nu a facut sport deloc, mananca cam ce vrea, are si copil si se mentine la 50 kg

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Io m-as multumii cu 60 kg (ca la 50 as arata ca un scheletron la 1.74m ai mei) si sa pap ce vreau cand vreau . Da' vise tata! S-au dus anii aia.
Lumi, e clar ca la tine genetica e de parte ta, daca zici ca si matusa e tot asa slaba...

Burtico, tu mai poti pe caldura asta sa mai faci si exercitii? Ai mai fost la "pozar" sa vezi samburelu'?

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii
Burtico, tu mai poti pe caldura asta sa mai faci si exercitii? Ai mai fost la "pozar" sa vezi samburelu'?

auzi la ea cum ma striga "burtico"
daca mi-ai vedea "burtica" - e sublima si inexistenta totodata ....
vineri ma duc la eco, sper ca e totul ok, simt eu ceva prin burtica cum se zbate, banuiesc ca e el/ea.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pai, da ma Ramo, e asa de frumos sa ti se zica burtica...cand ai asa un motiv chiar daca nu se vede, noi stim ca e acolo . Sa ne zici si noua ce e samburelu' karatist

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Sa va zic ce febra am? Ma dor toate dar cel mai tare ma doare fundul.
In seara asta (daca nu adorm intre timp) fac un fat burn care era programat pe aseara daca nu imi schimba Lumi planurile.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

raportez basic training...eleno vad ca te bagasi la sport..bv femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

raportez basic training...eleno vad ca te bagasi la sport..bv femeie

Pai eu ce zic aia fac....
Deci am facut fat burnul cu tot cu febra din dotare. Sa vad maine daca imi trece sau o sa fie mai crunta.Pana acuma am facut antrenamentul si cu febra musculara si cu rusi pe cap (m-am simtit f bine luna asta de la sport in perioada cu rusii). Singurele zile off au fost cand pur si simplu nu am avut timo si "spatiu".

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Mey, aveti un stil de a pove ce si cum faceti, de mi-ati facut si mie pofta de Billy asta Problema e ca am facut la sala tae-bo si m-a luat un raaaau, ma facusem grena la fatza si aveam rau ca de masina (desi aerobic fac de un an si ceva)...asta din cauza ca nu rezist la exercitii cardio
Imi spuneti si mie ce sa trag de pe DC? Ca am gasit mai multe variante de denumiri si nush care cum sunt. Care-s pt incepatori ca mine? Poate-mi calesc organismul si nu mai ametzesc precum o matza bleaga!
SI faceti acasa? SUper! Cred ca ma bag si eu, numai sa inregistrez si eu si sa vad care-i treaba cu dvd-urile alea!
Va pup

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

bine ai venit laura...mai, pe prima pagina sunt torentii cu antrenamentele lu' nea billy....si ptr inceput nu stiu ce sa iti zic sa faci ca eu am inceput destul de hard ..cred ca Amped-urile alea sunt cele mai ok ptr inceput, apoi basic training-ul, Abs-ul...hai downloadeaza-le tu si apoi treci la raport ca nu mai scapi de noi

Mergi la inceput