Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Alina pozele cu david si ratusca lui sunt pe pag a 2a ,prima aree si descriere gen "ma numesc David Luca ..." si la a doua poza e "eu si ea" sunt pozele a 8a si a 9a
Dar nu stiu daca se poate vota inca..
Crysyana multumim!si noi speram sa fie bine! pin acum totul e ok...a fost f putin rosu la frunte dar i-a trecut.Si apoi cum sa fii "nebuna" ca te plingi???Doamne fereste!Toate mamicile se pling la un moment dat asa ca stai linistita ...de aia exista FORUMUL
la toata lumea!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi, nici eu nu eram... o sa mai scriu cand o sa am un pic de timp...ca pe vremea aia era muuulta activitate pe aici

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Delia,uitasem sa-ti raspund..stiam eu ca mai am ceva de zis.
Mi-a placut ce ai scris,intr-adevar e fain sa-ti amintesti,mi-as dori sa-mi salvez toate postarile de la odisee si de la scutece,insa e o munca fff grea sa stai sa cauti in atatea pagini tocmai raspunsul tau.

Si sa-ti raspund la intrebare,da,mai fumeaza...poate reiau pariul la bb2.
Un buchet de ca mi-ai inseninat ziua.

Ah si azi l-am tuns pe fii-miu..iar..Deja e a doua oara cand il tund..ii creste parul fff repede si transpira f mult.Norocul meu ca are parul ondulat si nu i se vad scarile,ca la cat de agitat e si cum nu sta locului o secunda mi-e ff greu sa-l tund..Ah,nici nu ghiciti cu ce-l tund.
POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

patricia asa voi face...

va rog sa postati si voi pe mesengere daca nu sunt prea bagacioasa sa mearga luni dimineata la bagdazar si sa doneze grupa 01 pozitiv pentru DONESCU ALINA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ledi, ai fost f dragutza! sunt curioasa cum arata micutzul david tuns! daca ai pomenit de scari...banuiesc ca l-ai tuns cu foarfeca,nu? eu l-am tuns cu aparatul si i-a placut mult ca bazaie putin

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami pune-ti mesajul la semnatura si intra si la alte odisei si asa il vedem si noi mereu.

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Aresa, eu am inceput D cu cereale la ora 18, cu LP inclus, pt astea ai nevoie doar de un fierbator, cat mi mic. Pe urma cu fructe la borcanele, deci direct pasate.
Asta pt ca tot asa plecam in c.o. la mare, la hotel.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hei cine stie ... se poate dona sange direct in spital????

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

ledi, ai fost f dragutza! sunt curioasa cum arata micutzul david tuns! daca ai pomenit de scari...banuiesc ca l-ai tuns cu foarfeca,nu? eu l-am tuns cu aparatul si i-a placut mult ca bazaie putin

puiutzul meu are 5 luni!

Da,l-am tuns cu forfecuta lui de unghii..Al meu nu sta locului,se rostogoleste,pleaca de langa mine..ma tin dupa el..umplem cearsaful de par si tot asa..Cu aparatul nici n-as avea curaj de frica sa nu-i fac ceva..ca dupa cum spuneam,nu sta locului,e intr-o permanenta miscare si agitatie..Acum astept sa se trezeasca ca doarme de pe la 3, sa pape si sa mergem pe la buni...

Cami,ai putea sa deschizi un subiect la generale cu rugamintea ta.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, 0 pozitiv este o grupa de sange f raspandita. Spitalele in care se fac operatii au stocuri de sange, mai ales ca O pozitiv este donator universal. Daca nu au disponibil, exista Institutul de transfuzii care mai are rezerve.

A dona este f bine, insa sangele donat nu poate fi folosit daca nu este in prealabil prelucrat si analizat pentru a se evita o eventuala infectare.

E bine ca lumea sa doneze pt a exista stocuri de sange atunci cand este nevoie. Am dat anuntul la prietenii din lista si sper din tot sufletul ca luni sa fie o noua zi de nastere a cumnatei tale, sa inceapa o noua viata cu sanatate, fericire si credinta!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput