Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

O papat bebe 3 lingurite (de bebe) cu cereale. Bun si asa, nu insist mai mult.

Lisa, Anusca e mi-nu-na-ta

Aresa, faina "sapcalia" Abigail! Si Crocodilul, of course Las' ca si maine o sa fie vreme buna si o sa puteti merge la piscina

Koruccia , sanatate multa la Cati, o sa se rezolve si problemuta asta, la varsta asta astia mici recupereaza atat de repede!

Asparagus, multa sanatate la Lucas, sa scape repede-repede de stomach-bug sau ce o fi. Bine ca nu a scazut in greutate

Miere, pofta mare la tort, mai ales daca zici ca a iesit asa de bun Si distractie faina de ziua/seara ta!

Acu' va pup ca ne punem sa vedem un film... daca ne lasa MisterMister, of course

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ooff, daca nu ati fi voi...

aah, dar am gresit, a luat 500 de grame de la 4 la 5 luni, nu 300, scuze, dar problema mea era si ca nu si-a dublat greutatea de la nastere..
Bee, Delia, Miere, , nu am cum sa ma supar,ca doar de asta am scris, ca am intampinat probleme.. multumesc din suflet, ce bine e cand cineva se gandeste la tine si iti da niste raspunsuri.. inca o data
de care cereale sa-i dau? numai seara si numai in lapte?? merge in laptele meu muls? in sucul de fructe nu merge? ca am inceput cu ala..
Bebelusi, cum patisi tu cu Vlad, am patit eu azi cu Alexutu, dar la san..il pun eu la san si dintr-o data simt o durere de am zis "auuuuuuuuuuuuuu" tot ca tine, credeam ca m-a muscat, desi ca dintisorii fara sa vad eu, cand il vad ca rade cu o pofta..in hohote, ca mai nou radem cu voce si ca , de fapt, ma prinsese cu manuta, nu cu gurita de san...
ce-am mai ras de pagina 17...si eu credeam ca e virus, vroiam sa inchid repede calc...
am vazut la bebei frumosi...ba filmati, ba pozati, nu nominalizez ca poate uit pe careva, asa ca pun si eu poze cu Alexutu pe mail...

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Koruccia sa stii ca si puiul meu a avut probleme la nastere, din cauza travaliului prelungit, nu a respirat la nastere si a avut Apgar 6, capul deformat de la forceps. A stat o saptamana in spital cu perfuzii cu antibiotice puse cand in maini cand la picioare. A avut o infectie, nici acum nu stim exact ce anume, dar a facut tratament cu trei tipuri de antibiotice: Aciclovir, Gentamicina si inca ceva, nu imi amintesc exact denumirea. Plus ca i-au facut punctie lombara, practic i-au bagat un ac in coloana ca sa-i extraga lichid pt a vedea dc are meningita. Toate astea la varsta de 2 zile!
Te inteleg perfect, pt ca si mie mi-a fost tare teama sa nu ramana cu ceva traumatisme de la forceps si vacuum, mai ales ca avea urme peste tot si am avut ceva problemute cu un ochisor pe care nu il deschidea complet. Mi-a fost teama ca i-a afectat ceva forcepsul pe partea respectiva, dar din fericire a avut doar canalul lacrimal infundat.

Din fericire Aidan s-a recuperat complet si a crescut foarte frumos, ceea ce va dorim si voua!
Dar am vrut sa iti spun ca te inteleg foarte bine si imi pare foarte rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.
Multa sanatate va doresc.

Legat de atasament si spitalizari, e important sa o tii tot timpul cu tine. Eu asa am procedat si procedez in continuare. Nu prea il las singur. Il tin cu mine in wrap chiar si atunci cand fac treaba prin casa. Asa am considerat eu ca tb sa recuperez momentele pe care le-a petrecut fara mine, dupa nastere si in spital. Pt ca el s-a nascut pana la urma prin cezariana si eu am mai fost operata o data, asa ca ne-am vazut destul de tarziu. Nu m-am putut ocupa de el in primele 4 zile pt ca am fost la terapie intensiva. Mi-a fost tare teama ca o sa se instraineze de mine si nu o sa ma recunoasca.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multam' de complimente.
Anuta e plina de bubite rosii de la caldura...sensibila mai e

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Noi ne-am intors acum de la fizioterapeuta, care i-a evaluat controlul capului deoarece a zis ca asta e clar un must la etapa aceasta de dezvoltare. Se pare ca ceva probleme sunt, asa cum banuiam eu, la controlul capului: il intoarce dintr-o parte in alta relativ ok (desi prefera partea stanga), dar nu il controleaza bine la tractiune. Practic daca o iei de manute nu da sa se ridice si cand o face opune o oarecare rezistenta. In schimb il controleaza bine daca e pe burta sau in fundulet.
Concluzia a fost ca ne-a trimis la un control neurologic si evident ea nu s-a exprimat asupra cauzelor, ca nu e de competenta ei. Se pare ca nu mai scapam de doctori si controale

multa bafta si recuperare rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Aoleu!!! Acum am vazut si eu ce s-a intamplat! Eu am facut aia?? . Dar cum naiba? ca eu am dat reply cu quote cum am mai facut de nu stiu cate ori....sa mor daca inteleg ceva...
Scuze fetelor....dar nu stiu ce s-a intamplat. Dark e de vina ca eu am dat quote la mesajul ei

PS. Cristi...m-a durut fundu' de la bicele tale!

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arriel

LA MULTI ANI IRINA! Multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie. Apropos, mi-ai dat idei de dat cu aspiratorul.

Mai fetelor, mi-ati facut dimineata mai frumoasa.

Aresa, mustaciosii sunt belea, ca sa ma exprim mai academic. Imi inchipui ce e pe capul vostru cand migrati Turcia - Romania

Pe madame si pe Tzitzi le stiam, dar le-am revazut cu mare placere.
Dark, Jasmi

Iar cireasa de pe tort a fost Ana ciufulita cea vesela si razareata.

Cami, n-ar trebui sa scri in mesaj si spitalul?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

multumim
si thea e o ...fara cuvinte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Buun, am votat si licuricii.
Imi fac de cap fiindca in sfarsit Caterina doarme, dupa o zi in care s-a agitat, nu a vrut sa manance si nici sa doarma, motiv pentru care s-a ajuns la urlete de oboseala si adormit de epuizare dupa mare scandal. Partea pozitiva in toata tarasenia e ca dupa ce s-a trezit a fost un inger in vizita la bunici, nu le venea sa creada ca e bebelusa pe care o stim noi.

Acum, ce ma framanta pe mine e ca de vreo 10 zile Caterina si-a dat peste cap tot programul: ziua nu mai mananca nimic si noaptea se trezeste cu precizie de ceas elvetian tot la 2.5-3 ore ca sa pape. Dincolo de faptul ca suntem zombi si eu si taica-su, chestia asta ma cam ingrijoreaza fiindca nu mai trece. Initial am pus-o pe seama caldurilor infernale, dar de cateva zile e mai racoare si ea tot asa face. In plus ziua nu sta la san mai mult de un minut, tot timpul o distrage ceva prin casa, aude orice zgomot,nu putem nici vorbi cand e ea la san...
Intrebarea mea e: ati mai patit careva asta? stiti vreo metoda ca sa o readuc la mese diurne? Nu de alta, dar cand incepem diversificare nu ma vad pregatind piureuri si sucuri de fructe in miez de noapte

eu tot citesc din urma

fi-mea asa a acut vreo 3 saptamani...eram terminata...nu era zi inc are sa nu ma plang si tot asa la 2.5-3 ore.pana intr-o zi,frumoasa zi...cand am pus-o noaptea in pat la 9 si s-a trezit la 6.30,de atunci tot asa o tinem si uite ca e mai mult de o saptamana de cand si-a revenit. las-o ,isi va reveni ea singurica,inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Aresa, v-ati luat ceva de la targ? Cum fu?

Bebelusi, deci asa...radea Vladutz de tine ...ce tare . O fi crezut ca e ceva haios.

Alinuk, saru'mana mult pt ajutorul de azi! Cel de-al treilea nr. de mobil a fost cel castigator. Am dat peste un nene care era crescator de labradori si am fost la el si...L-AM LUAT!!! E un dulceeee. E Labrador retriver auriu, are 2 luni si e baiatel! Prietena mea este in culmea fericirii. Multumim mult!!!!

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

bei Alina,n-ai somn???. eu deja am votat licuricii pe ziua de azi,cand se termina concursul?? ce premii sunt??

Mergi la inceput