Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
koruccia spune:
Buna dimineata si de la noi. Cafeaua s-a dus demult, sunt deja la ceaiul de fenicul, in timp ce Caterina se joaca pe fundal de Hawaian Playground
Jasmi, multumesc pt update
Miere La multi ani, sa fii fericita si sa traiesti cum iti doresti alaturi de iubitii tai
La multi ani si licuricilor sarbatoriti azi: Andrei, Miguel, Clara si Calin. Sa cresteti mari,sanatosi si cuminti!
Noi am avut noapte zbuciumata, cu o criza de colici (da, inca mai avem asa ceva - se pare ca norovirusul a "ajutat") si "trezit" la 1-2 ore pt mancat, cica...A fost mai mult un mancat prin somn, marait si agitat tot prin somn, asa ca nu prea stiu eu daca asta era nevoia ei..dar cum ziua nu mananca, eu asta i-am dat..
Ingrid, m-am gandit si eu ca nu-i ajunge laptele, dar nu cred ca e asa, ca nu-mi goleste sanii..am si facut un blocaj zilele astea..Asta e, sa vedem cum evoluam, daca nu trece vom face ceva analize...
Azi la 2 ne ducem la fizioterapie sa ne evalueze postura, deoarce are tendinta sa tina capul inclinat tot timpul spre dreapta si nu o pot convinge sa faca altfel. Sa vedem ce ne va zice..parca nu se mai termina analizele si evaluarile...
Mai citesc ce ati scris si revin
DarkBendis spune:
Alina, asa-i... numa' ca aici gasesti mancare preparata pentru weight-watchers... cu punctele deja calculate... de genul pizza cu ciuperci WW (7 puncte 1/2 din 20 permise), prajituri gen ecler 1 punct 1/2, portie de spaghete cu oaresce 5 puncte... si eu ma satur dintr-o portie de-asta Altfel, asa cum spui, o felie de pizza normala "costa" vreo 6-7 puncte si mie una nu-mi ajunge
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Lisa e superba Ana, am ras si noi o data cu ea.....exact asa rade Vladutul meu ....toata ziulica....
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
koruccia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetele ce kg ... eu tocmai de nervi am mancat 3 bomboane ... si e dimineata .... cred ca voi devora toata cutia azi ... nu am mai apucat sa ma mai cantaresc pt ca sunt ca inainte de sarcina ... da cine stie ... aresa mercic ... eu nu fac f bine cca cumnata deja vede in ceata ... sper sa reziste cu bine pana luni la operatie si sa fie totul bine .... fetele mai dati pe mesengerele voastre cate un mess ... poate vine lumea la donat de sange la bagdazar BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA Este cumnata mea |
Cami, sanatate multa cumnatei, ne rugam sa fie totul bine!
Voiam sa iti spun ca in caz de urgenta cu sangele, adica daca nu se prezinta destula lume, se mai practica o chestie , si anume mers la Institutul de Transfuzii si gasit acolo donatori printre cei care merg sa doneze contracost, care sa vina anume pentru tine..Matusa mea a facut asta pentru vara-mea, cand facea chemio la Cluj, prin 2003.Nu stiu, poate de atunci s-a mai imbunatatit situatia cu sangele.Eu inclin sa cred ca in Bucuresti e asa cum zic IRINA C. si Bee.
bebelusi spune:
Am mai urcat un loc, suntem pe 18, multumim din suflet fetelor . Daca castigam, nu uitam sa va amintim la multumiri
cami_antonia spune:
patricia multa bafta la concurs ... ca ceilalti sunt mult mai in fata
fetele spitalul l-am tot zis este BAGDAZAR
NU a zis profesorul de sange ci chirurgul care o va opera .... nu a zis ca e lipsa dar a zis sa fie pt orice eventualitate ...
drak nu e f bine ... nu prea mananca ... e f ametita ... i se incetoseaza privirea ... abia mai vorbeste ... asa brusc ...
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
bebelusi spune:
Suntem pe 17, yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yashy spune:
La Multi ani Miere!!
Andrei
Miguel Adriano
Clara Maria
Calin Ioan
sa fi-ti sanatosi, fericiti si sa primiti muulte cadouri minunate!!
Bebelusi, felicitari!! Eu votez in fiecare zi!!
Hai Sabinutza!!!
flowerbee spune:
Scris mesaj, pierdut mesaj, scris din nou...
Aresa, mi-ai facut pofta de mers in Turcia. Am fost anul trecut si a fost suuper, in ciuda faptului ca varsam peste tot si in continuu (cu exceptia marii si a piscinei). Ii place lui bebe din burtica doar daca stateam in apa pana la gat, in voia apei, de preferat apa de mare. La anul mergem si noi la un hotel ultra all inclusiv, nou (cica de anul asta), special pt cuplurile cu bebelusi si copii mici. A fost prietena mea cu bebe de 1,5 ani si a venit super incantata. Cine se mai inscrie?
Micola, eu cred ca am fondat clubul mamelor stresate numit "bebe nu papa si nu ia in greutate". De aceea, te sfatuiesc sa ii dai ceva cereale pt ca schemele de diversificare sunt diferite in functie de copil: la un copil bine dezvoltat, care a luat in greutate si lungime cat trebuie (gen Aidan sau Vladut), nu ii dai cereale ca nu are rost, incepi cu sucuri. Unui copil ca Alexia si Alexutu sau Sabinuta, mai mititei, cu un oarecare deficit ponderal, ii dai cereale, supica si apoi sucuri. Nu e un capat de tara daca ii dai copilului cereale, mai ales daca sunt bio si fara gluten. Cresterea in lungime e chiar mai greu de realizat, implica un necesar mai mare de proteine pe care copiii le iau in mod normal din lapte. Dar daca laptele e insuficient sau bebe papa mai putin decat 100 ml per kg corp pe zi, atunci clar apare deficitul. Un supliment de lapte praf nu este o problema, mai ales ca tu ai alaptat exclusiv pana la 5 luni si ceva, un lucru extraordinar. De acum insa nevoile nutritionale ale copilului sunt mai mari.
I-ai facut vreodata lui Alexutu proba suptului sa vezi grosso modo cat papa? Poate nu papa suficient? Poate oboseste sau se plictiseste la san si nu papa cat trebuie. Daca nu vrei sa ii dai supliment de lapte praf, atunci mulge-te si da-i pana face o masa de macar 130 ml min, de cel putin 5-6 ori pe zi.
Sa nu te superi pe mine ca mi-am permis sa iti dau sfaturi, nici nu trebuie sa le citesti daca nu vrei, dar stiu ce stres este sa vezi ca copilul tau stagneaza sau ia f putin in greutate.
Analizele de sange sunt de asemenea elocvente si se iau din degetel. O anemie cat de mica impiedica cresterea, o infectie banala este la fel o problema la cei mici. Merita verificate toate chestiile astea si daca totul e ok, atunci inseamna ca asta e ritmul de crestere al micutului. Se zice ca in primele 4 luni, bebe tre sa ia min 750 g pe luna si apoi in lunile 5 si 6 cate 500 g. Si noi luptam pt asta si nu ne lasam. Ne facem noi mari.
Scuze de mesajul lung, dar repet, stiu ce inseamna o mama disperata ca nu ii infloreste puiul.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
deliafairais spune:
micola, are dreptate bee! david nu a avut probleme cu greutatea, e pe la mijloc in grafice. dar am obs ca seara era asa de obosit incat papa f putin. am scos cu pompa si i-am dat cu bibe, si papa f f maxim si cu strambaturi si toate cele 150 ml... mi s-a parut putin si de curand, am inceput cu cerealele seara. acum are 5 luni si 3 sapt si papa pe nerasuflate cam 230 ml cereale (le fac mai subtiri si le bag in biberon, folosesc tetina L de la nuk). deci de la 150 la 230...e ceva schimbare,nu?
puiutzul meu are 5 luni!