Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
IRINA.C spune:
LA MULTI ANI IRINA!! sa fii sanatoasa(in primul rand), fericita , sa te bucuri de Aidan si Luc si ..sa faceti si fetita cat de curand!
La multi ani si celorlaltor licurici:
Andreitza...6 luni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bravooooooo
Miguelito --piercingul!!
Clara cu falcutele incluse!
Calin ..unde mai bantui mamico?Hai pe la noi!
Veronica multumesc pt inucrajare..l-am lasat in pace cu semi/hemi/temperatura lui cu tot Nu afcu peste 38 so..e bine
Cami ce ti-a zis Bee este perfect adevarat.Dar profu a insistat pt sange???De unde aceasta problema?In buc rar sunt crize ..totusi.Sid c si Buc sunt atunci..ne mananca Gugu!
Aresa pupam crocodilu!Finii mei sunt acum in Kusadasi baltesc la soare...si presteaza!Vor un bb!!!
Votat iar bebelusii de vreo 3 ori!Deconectat si reconectat routerul si votat de vreo 5 ori Sa castige Sabinuta!
ma duc la purcic!
Azi am papat mar copt blenduit din nou .
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
DarkBendis spune:
'neata!
Azi suntem si noi matinali!
LA MULTI ANI Andrei de Ciufik, Clara de Cadia, Miguel de Ariya si Calin de Rein
inca o data Miere, LA MULTI ANI cu sanatate... sa ne spui ce planuri de sarbatoreala ai pe ziua de azi. Duuulce rau Aidan, si maaare ... si Tzitzi o scumpete
Cami, multa sananate Alinei Cum sunteti?
Aresa, tu la Burger King io la pizza. Da' am gasit solutia... trec pe Weight Watchers he-he... ca aia au si pizza si spaghete si prajituri de toate...Da' pe cantar tot nu ma sui... pana sambata viitoare si dau atunci raportul pentru listuta
Ciufik, io nu am cum sa deschid matrimoniale la madame, ca-s "aranjate toate"... si sincera sa fiu imi ajung 3 bucati. Acu' 2 ani am avut 4, mai aveam un motanel portocaliu, pe Zacusca, fratele lui Dru (erau amandoi micuti si asa de dulci) da' nu-l suportau de nici o culoare mandrele negre, asa ca l-au adoptat niste prieteni. Iti dai seama ce veselie are la noi... iar acum il avem si pe Mister care deja e profund interesat sa traga madamele de blana...
Votat bebelusii nostri pe helpnet...dam tare cu agitatele sa se mentina Sabina pe locul 1
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
deliafairais spune:
miere, la multi ani!!!
mie sa nu imi dai tort, ca nu am limite... aseara si azi am mancat 3 sferuri de tarta cu capsuni...si as fi bagat si restul...dar tre sa ii las si la sot ca idee...am slabit 4 kg..deci ma iert
puiutzul meu are 5 luni!
bebelusi spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!
Votati-ne si pe noi !!!!!!!!!!!!!!Suntem si noi in top.
Admirat matele, superbe....doar ca tot ale lui Dark ma cuceresc cel mai mult, sum sunt NEGRE NEGRE ...si cum pozeaza toate la rand (iar noi oricum suntem fan pisici negre)
Miere sari si tu cu o felie de tort....nu fii zgarcita...
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aresa spune:
Daca vor un bebe atunci spune-le ca Turcia e locul perfect!!
Noi ne-am chinuit o vreme..nu s-a intamplat nimic apoi ne-am decis sa mai asteptam cativa ani si sa ne concentram pe facut mai multe finante pentru cand va veni bebele si sa deschidem un birou si-n Bodrum...zis si facut..am purces la drum cu sleahta de catei..pisici..bagaje..mobila..etc...Dupa nici 10 zile de la mutarea in Turcia am inceput sa ma simt rau..cum eu am ceva sechele la pancreas de cand eram pitic am si gasit repede vina!!..Da' uite ca altcineva era "vinovatul"..
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
Alina1976 spune:
Ciufik , pai ori facem cura si mancam sanatos, ori nu! ...e, acum sa nu exagerez...o data pe sapt e voie sa mai calcam in strachini....nu-i asa Aresa?? ...de luni gata. NO JUNK FOOD, NO SWEETS!
Cami, imi pare asa rau...saraca fata . Ma rog la D-zeu sa fie bine luni. O sa ne gandim toate la ea in acelasi timp. Sa ne spui la ce ora intra in operatie.
Dark, am si eu dieta aia si e misto ca poti manca orice insa...putin...doar asa de ametit prin gura...mai ales daca alegi sa papi ceva de genul: ciocolata sau paste sau pizza...pt ca au punctaj mare si imediat faci 22 si gata. Pana a doua zi lesini...
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Bebelusi, am votat Vladut!!
Multumim pt sustinere fetelor!!!
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Aresa, si noi am facut un concediu la Bodrum...era prin...stai asa sa-mi amintesc...da, 2000 sau 2001. Am fost noi doi si cu inca un cuplu. Si am fost foarte incantati...am stat la un all-inclusive cu tot ce trebuie. Am inchiriat o barcuta cu panze si am fost o zi intreaga pe mare...am mancat peste (mir-mir cica se numea) facut de barcagiu...am inotat in niste golfulete senzationale si pline de pesti colorati...mi-am luat o bratara de aur pe care o doream de mult...si apoi am plecat la Istambul. A fost un concediu de neuitat.
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Arriel spune:
LA MULTI ANI IRINA! Multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie. Apropos, mi-ai dat idei de dat cu aspiratorul.
Mai fetelor, mi-ati facut dimineata mai frumoasa.
Aresa, mustaciosii sunt belea, ca sa ma exprim mai academic. Imi inchipui ce e pe capul vostru cand migrati Turcia - Romania
Pe madame si pe Tzitzi le stiam, dar le-am revazut cu mare placere.
Dark, Jasmi
Iar cireasa de pe tort a fost Ana ciufulita cea vesela si razareata.
Cami, n-ar trebui sa scri in mesaj si spitalul?
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
aresa spune:
intr-adevar Bodrumul este o minunatie..iar despre turci ce sa mai zic.."se stiu cu comertul"..Iti recomand un all inclusive acum cat bebelusele sunt inca micute..o sa vezi nici nu o sa simti ca le ai cu tine..vor fi tratate ca niste printese..astia aici sunt nebuni dupa copii..Eu oriunde ma duc cu crocodilul e nebunie..primeste jucarii..atentii..plimbat pe plaja..leganat..
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`