Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Miere!!!

Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de baietii tai!
Doamne, ce mare e Aidan! De fiecare data ma minunez. Arata de parca ar avea 8-9 luni si frumoooos. Ptiu, ptiu. Zici ca nu-l dai? Ca-i fac o mandra cu oki verzi, dc zici ca da si cu aspiratorul cu tine in spate, va fi un ginere perfect .
Da' tort nu ne dai? Din ala facut de Lisa .

Aresa - naspa cu etichetele alea. Dar cand mai vii in Ro nu poti sa iti faci stoc? De LP, cereale, borcanase. iar fructe si legume cumperi de acolo ce iti suna cunoscut. Pt constipatie e f bun ceaiul de musetel, dar parca vad ca nici de asta nu gasesti acolo, doar ceai turcesc si ala nu stiu dc il agreeaza crocodilu' .

Jasmi - cum te ocupi tu de listuta, de desch cap nou.

Sabinutza, Vlad, Carol, Razvi !

Azi mandrul meu face 6 luni!!!!!
Alifie !

Mergi la inceput

Ce tare e Ciufulita in filmulet!
Lisa - hai cu reteta aia si cu o felie de tort sa vad dc e bun.

Bei, voi ati deschis matrimoniale pentru matze, pardon madame?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Lisa, ANA este MORTALAAAAAAAA!!! Am ras de m-am prapadit cat am vazut filmuletul!! cat e de vesela...iubita de ea.

Miere, La Multi Ani si multa sanatate si sa te bucuri de Aidan in fiecare zi.

LA MULTI ANI Andrei de Ciufik!!!
Sa te faci mare si sa o bucuri pe mamica ta dulce si iubita!
Sa papi bine si sa faci nani bun in fiecare zi/noapte!

Fetele noi, bine ati venit! Ma bucur ca se mareste gasca..
Cate o floricica pentru voi ...

VA ROG sa ne votati!! trebuie sa ne mentinem in top pana luni seara! Sabinuta va multumeste!!

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Ingrid sar'na!!..acu` ca tot m-ai updatat la kg pot sa ma dau in vileag si sa zic ca aseara m-am porcit si-am fost la Burger King??
Ciufik au si ei ceai de musetel(oricum cu asta venisem pregatita de acasa)..da` pana acum tot nimic..
Tocmai ce-a mancat niste suc de morcovel ..nici nu m-am asteptat..cand a vazut lingurita a cascat gurita mai ceva ca un vrabioi..e drept ca am "servit" cu totii din morcovel,dupa cum ai prevestit!!!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Aresa, Burger King!!??? Bombe calorice....meiti bataita!! ....da ia stai sa vad cate kg ai...sa inteleg ca acum ai 65kg?? ai atins target-ul din 3 mai? Ca daca da, te iert!

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Ciufik ANDREI
ariya Miguel Adriano
Cadia Clara Maria
rein Calin Ioan

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

ptiii, ca intra Politia kilogramelor si a mancatului sanatos . Mai tii minte Alina cand vorbeam prin ult luna de sarcina de mancat sanatos? si eu mancam cartofi prajiti cu mujdei de usturoi. Ce vremuri!
Vai ce urare frumoasa i-ai facut piciului meu (adica mie ).
Votat muschetarii!

Aresa - atentie ca morcovu' constipa. Cu supozitor cu glicerina ai incercat (1/3) sau termometru in fundulet? A, si masaj pe burtica, circular, in sensul acelor de ceasornic si piciorusele impinse spre burtica asa, sa stea si el in pozitia in care stam noi pe wc, nu stiu dc ai inteles . La noi a functionat. crocodilu'!

Mergi la inceput

..stiu,stiu ma Alina,ma ,da' mi se luase numa de fructe..bineinteles ca apoi m-a mustrat constiinta toata noaptea,mai ales ca v-am povestit cum arata bunica de la Olanda la cei 78 de ani si n-as vrea ca pe 2 cand ajung acolo sa mai prejos

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele ce kg ... eu tocmai de nervi am mancat 3 bomboane ... si e dimineata .... cred ca voi devora toata cutia azi ... nu am mai apucat sa ma mai cantaresc pt ca sunt ca inainte de sarcina ... da cine stie ...

aresa mercic ... eu nu fac f bine cca cumnata deja vede in ceata ... sper sa reziste cu bine pana luni la operatie si sa fie totul bine ....

fetele mai dati pe mesengerele voastre cate un mess ... poate vine lumea la donat de sange la bagdazar

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Cami - multa sanatate Alinei. Dar ce are exact?

Mergi la inceput