Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
DarkBendis spune:
Aresa, au fost toate deparazitate exact cu 5 zile inainte. Doctorita pe care am vazut-o ( aceeasi care le vaccinase si le daduse pastilutele) a zis ca nu e nevoie, dar stiu ca si tu esti tot vet si daca zici ca ar fi bine, asa o sa fac... would rather be safe than sorry Mergem marti cu Cleo la control la ochisor si o sa-i cer sa-mi mai dea pastilute pentru cucoane.
Jasmi, felicitari pentru "achizitiile" Iuliei. Tot asa sa o tine frumoasa mica! Multumim si pentru update-ul la listuta... poate pui si datele Theei lui Arriel, le scrisese in capitolul trecut: "Thea s-a nascut la ora 12,25, cu o greutate de 3580 grame si 52 cm lungime, apgar 8, nastere naturala". Le-as scrie eu, da' nu am parola
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Multmumesc fetelor!
Jasmi!
Bun venit fetelor noi si licuricilor! mai spuneti-ne despre voi
Uitati-o si pe mama cangur la 31 de ani, cu baiatul care-i jumate din mine, dar tot agatat de mine ii place sa stea. Buna inventie Wrap-ul asta! V-am spus ca si cand dau cu aspiratorul tot cu el in carca sunt?
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3663022255/
Lisa, reteta aia de tort?? Fac si eu unul in seara asta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
bebelusi spune:
Miere "La multi ani!" multa sanatate iti doresc, un baiat cuminte si ascultator si in viitorul apropiat o fetita pe masura (cred ca iti doresti nu?)
Am incxercat sa vad poza si nu ma lasa
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
mai fetele macar dati mesajul de donare de sange tuturor prietenilor ... pot dona ORICE GRUPA DE SANGE doar sa zica ca e pt spitalul X pt paciernta DONESCU ALINA ... DR. PROF. CIUREA... ca apoi se ia pt ea tot sangele donat in cantitate da grupa ei
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
cami_antonia spune:
bine au venit noilor fete!
patricia multam de ajutor...
bee iti multumesc ... ai fost singura care mi-a raspuns
noapte buna
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
micola spune:
off, greu a mai adormit
am citit cateva pagini din urma (sunt inca la cap 30 ) si am retinut de cadia ca a facut o depresie ca i-a luat fetita putin in greutate...eu sunt la marginea prapastiei...a luat doar 300 de grame de la 4 luni incoace ..o fi mai bine daca ii bag cereale???/ Deocamdata ii tot dau doar fructe dimineata, de la 4 luni, si atata, in rest titi la dscretie..
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
aresa spune:
Irina & ..ce-mi place Aidan ca e asa barbatos...e COOL(ca sa folosesc o expresie pur romaneasca)!!
Dark eu asa zic...ca madama in hoinarelile ei ,sigur, a adulmecat ceva mirositori..plus ca suflet mare a si impartit cu suratele de acasa ce-a primit in deplasare.(un tip ..in ziua de dupa deparazitare la fiecare scaun arunca tot continutul litierei nu numai mirositorii..iar daca vreuna face mai moale sau mucos toate madamele vor repeta deparaz. la 7 max. 10zile)
Ciufik multam de sfaturi..ca n-am avut timp sa o fac pana acum.
Ca ma intrebai daca-mi place la Turchia...imi place si nu prea..in sezon(mai-octombrie) e frumos..iarna de mananca lupii si in unele cazuri...kurzii!!Plus ca treaba asta cu toate etichetele produselor numa'n turca ma termina...mai acu` cateva ore am dat o raita prin magazine..niciunde in lume n-am vazut atatea produse pentru bebei....da' cine sa stie ce si cum se mananca..Asa ca am adoptat planul doi respectiv legume pentru supa micsunelului ..dar in afara de morcov si dovlecel astia n-au nimic...adica au vreo 3-4 sortimente de buruieni!!Si ma intreb de unde ideea ca tot ce se gaseste la noi in RO in materie de legume si fructe vine din Turcia.
Singurele fructe aratoase sunt avocado ,ciresele si nectarinele.
Iar despre minunatul Aptamil nite numa "cuvinte de lauda" .. ieri ziceai ca-i crocodilu' pe amfetamina dupa ce a sorbit un biberon(in loc sa doarma bustean asa cum se zice la instructiuni)..azi e constipat..si toata ziua ne-am scremut cu totii..ca numai cand il auzi cum face te doare sufletul.
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
micola spune:
MIERE, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA-TI TRAISACA MINUNATIA DE BAIAT SI SA ITI LUMINEZE VIATA!!!
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
miereamara spune:
Sorry pt poza, dadusem eu linkul gresit.
Aici este:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3663022255/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
DarkBendis spune:
Miere LA MULTI ANI!!!!!!!! Multa sanatate, fericire, muuulte impliniri si bucurii, atat tie cat si la ai tai Faina pozica lu' mama cangur da' si puiutul ei
Aresa , Multa sanatate la puiutul constipat. Din cate stiu eu, para cica ar fi buna pentru asa ceva. CLAR deparazitare pentru jupanese. Nu prea e Cleo generoasa de felul ei (Shebs e "the tart", se lipiceste de toata lumea, Dru "the pest", numai traznai face iar madam Cleo e "the grump", artagoasa cu "surorile" ei) dar mai stii? Poate "evadarea" o fi invatat-o cum e cu imparteala si decat sa riscam... Multumesc frumos de tip-uri, i-am comunicat si lu' consortu' si asa o sa facem .
Intr-alta ordine de idei,zici la voi sunt cirese faine?? Vin si eu!!! Unde-i carpeta lu' Aladin? Oare pe mocheta din dormitor o pot convinge sa zboare? Sau mai bine folosesc matura...ori aspiratorul ca e mai eficient?? Ioiii Nici cand eram gravida nu-mi era asa pofta (probabil pentru ca in iunie anul trecut fusesem la Paris si ma indopasem cu cate un kil pe zi timp de o saptamana ). Aici ciresele sunt 1)scumpe 2)cam fara gust. Mi-e dor de cirese buuneee !!
Micola, sanatate multa la flacau. Pupam bebe vesel si scump Fiecare copilas ia in greutate in stilul lui, incearca sa nu te stresezi. Important e "sa urce" constant
Ingrid, licuriciul, bine ca a trecut si vaccinul asta!
Cami, mi-am adaugat mesajul pentru donare de sange pentru Alina la ID-ul pe YM (sper ca se vede, fetelor care ma aveti pe lista, trageti-ma de maneca daca am facut vreo aiureala si nu se vede mesajul, va rog frumos!). Sper sa fie destul sange pentru ea, eu si Niall am dona cu placere dar suntem departe... Dar eu cred ca totul va fi bine, ma rog sa fie bine
Irina, ce ti-e si cu rubedeniile! Ce de emotii ati avut! Uffff... un week-end linistit sa aveti, pe cat posibil Multa sanatate, sa treaca si problemele de la picior
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"