A murit Michael Jackson!!!!

Raspunsuri - Pagina 88

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomecica

A friend too all is a friend to none- Asa e si cu Michael.Va uita lumea asa cum au uitat de toti.Amintirea isi permite anumite libertati.Ea lasa anumite detalii la o parte si le extrage pe altele ,potrivit sentimentului de valoare a obiectelor pe care le atinge. Asa ca lasati jalea si vedeti-va de Romanica voastra si de valorile ei.
Calmati-va,va rog. Si mai lasati-ma cu mustrarile vis-a-vis de greselile gramaticale. Ma minunez cand va vad asa inteligente , probabil ca faceti greseli si gramaticale si de exprimare , din graba. IF YOU ARE PATIENT IN ONE MOMENT OF ANGER, YOU WILL ESCAPE A HUNDRED DAYS OF SORROW.-valabil pt cateva dintre voi

Bafta si capul sus. Viata merge mai departe cu si fara Michael.
Apropos- Cate dintre voi , cele care ma criticati atat, ati cumparat macar un CD al lui Michael in ultimul an? 1% poate.

Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea nici un gand negativ. Multe lacrimi sunt false , sunt seci si doar asa....ca sa fie.
O SEARA BUNA TUTUROR , MAINE O SA VA FIE MAI BINE

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004


Auzi, tanti, dar ce cauti pe aici daca nu-ti place subiectul? Du-te si salveaza Rosia Montana impreuna cu b.nica, ia un pix rosu si corecteaza greselile tale, se gaseste ceva de facut si pentru muraturi ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mirela, da' ce e cu Madona? Mie mi-a scapat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

[quote]citat din mesajul lui iarina

Mirela, te rog, poti sterge mesajele userului Tomecica? Te rog frumos, sa nu stricam topicul asta. Nu are sens sa ne obosim.
s-o scoata careva pe tanti asta de aici. Si sa stergeti si mesajele noastre in care i-am raspuns. Imi pare rau in asemenea momente ca limba romana nu are feminin pentru anumite cuvinte.


"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde
[/quot

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

fetelor,eu am vrut sa scriu ceva ,am deschis pagina si am uitat ce vroiam sa va zic.
Poate doar ca sunt "paralizata",nici nu mai stiu ce simt.E 5:08 a.m si tre sa bag o cafea mare si nearga ca intr-o ora imi trezesc copila s-o pregatesc de scoala .
Mi-e sufletul greeeuu.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas


I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Madonna a fost invitata si a spus ca nu poate veni la ceremonie - de parca era greu sa doarma in jetul ei si sa spuna niste cuvinte...Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

de cand ati inceput subiectul il urmaresc si plang si plang si plang .... :((

nu stiu (pur si simplu nu stiu) sa subscriu sentimentelor. am plans si-s in sevraj inca de atunci(de cand am aflat c-a....trecut la ingerasi). si plang si deplang zilnic. IN FIECARE MOMENT. nu-mi revin. asa cum povestea hannen, sotul meu a preluat fraiele gospodariei.

:((((( ma straduiesc sa scriu cate ceva, nu am cuvinte,nu le-am avut de la bun inceput(sunt genul care "ard" in interior), vreau sa va spun doar ca mi-am print-uit masina cu imaginea( si urmeaza!) versurile lui! Cele care mie-mi plac!
Ceea ce mie mi-a adus cat de cat linistea(pt ca da,intrasem in tahicardie,plans zilnic) a fost mesajul(de la neverland) lui Jermain. Nu mai pot face nimic sa schimb ceea ce e de neschimbat, darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pot(PUTEM) nu numai sa purtam mai departe mesaajul lui ci sa-l aplicam! Sa-l simtim,sa-l traim,sa-l ducem mai departe!


LET'S HEAL THE WORLD!

PUTEM S-O FACEM,INCEPAND CU NOI SI DE LA NOI!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)


asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dar am vazut ca in Londra Madonna a avut un concert si a facut un moment special dedicat lui MJ si chiar m-a impresionat. Cine stie ce motive o fi avand... Eu nu stiu daca as fi fost capabila sa scot vreun cuvant la microfon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:BITTE!!! spuneti si mie unde se poate vedea on-line ceremonia. pe net, ca teveu.....

un link, ceva....

caut de vre-o ora si nu gasesc....

BITTE!!!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

tomecica, sa te fereasca D-zeu de sus sa pierzi o persoana draga si sa rada si sa-ti ironizeze durerea cei din jur. Esti mama, poate ar trebui sa vezi lucrurile si dintr-un alt unghi.

Mergi la inceput