Mamici de zmeurici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 5
Motana spune:
alecsxa0208, bine ai venit la racusori si leuti, se pare ca la noi bbii se cam grabesc, cred ca nu vor sa ne streseze prea mult pe caldurile astea.
Alinutza, baga tare sucul de cranberry (eu aveam o problema ca nu stiam ce e la noi, merisor, da' nu auzisem vreodata de el, ma gandeam la coarne sau mere padurete ), mie imi place tare ca e acru, toate fructele astea acre imi plac de mor, numai ca imi baga si acidul pe stomac, dar merita.
Moama da ce comenzi barosane ai facut tu, adik o gramada de bani, ce ai tot comandat, hainute sau de unde se aduna atat? Stiu ca nici nu is prea ieftine, dar oricum mi se pare ceva ceva banet. Cand vin produsele sa le bagi la poze, si sper sa vina cat mai curand
Eu nu stiu daca sa fiu un pic ingrijorata, bb mea e cam micuta, 2.200, adevarul e ca eu asa mi-am dorit mereu, a zis dr mea ca ajunge pe la 3, 3 si ceva, dar ma gandesc oare am facut ceva aiurea? Dr zice ca e super ok, mai bine sa iasa micuta si sa se faca mare afara cam pe principiul asta am mers si eu dar cand vad ca la voi is maricele zmeurelele ma pun pe ganduri.
Azi cand vb cu mama o luasera deja emotiile, zic vaaleu, bine ca nu esti pe langa mine ca mai rau imi face! Are si partea ei buna strategia asta de a nu avea totul pregatit: te face sa crezi ca mai e timp, asa daca ma vedeam cu toate cele terminate eram numa' in asteptare si desigur o luau neuronii si hormonii razna
Mi-am amintit ca vb de detergenti: cred ca e c m bine sa cautati unul cat mai simplu, chiar daca nu e de copii, adik sa aiba 2-3 ingrediente, eu cam asa am citit si asa o sa iau. De ex cele gen Ariel cu tot felul de oxi-curatitori si baliverne nu fac decat sa adauge mai multe chimicale, ceea ce nu e un avantaj deloc. Nu stiu sa dau exemple de la noi, dar cautati la cele mai ieftine si "ignorate". Si balsam nu e nevoie, pt o clatire perfecta si neutralizare se poate adauga putin otet alb (un capacel), nu la fiecare spalare ci din cand in cand, nu lasa miros deloc.
36+ Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
alinutza78 spune:
Motana sucul de cranberry e bun pentru tratarea/prevenirea infectiilor urinare. Insa eu am scapat de infectia urinara (macar atat). Am luat pe langa antibiotic si Urisan care este un produs natural pe baza de extract de afine rosii (din cate inteleg afine rosii sau merisor e tot aia). O sa mai iau pana la final de sarcina ca sa nu ma mai trezesc cu vreo surpriza.
Eu nu am scapat de ureaplasma insa. Am luat azitromicina, un antibiotic foarte puternic la care aveam toate reactiile adverse din prospect si il eliminam foarte repede...ca urmare ca desi am indurat cu stoicism crampele abdominale generate de administrarea lui nu l-am asimilat si nu si-a facut treaba.
Cat despre hainute...nu citisi ca am luat teapa de la NEXT? Grosul hainelor pentru bebel de acolo le comandasem...si acum tre' sa ma reorientez sa le cumpar de la noi. Si ma gandesc cu o infinita placere...la shopping, spalat si calcat hainute de bebel pe caldura asta si la 85 kg. Da' asta e...
Nu trebuie sa fii ingrijorata ptr ca bebelina e mai micuta..atata timp cat medicul iti spune ca e in grafic si ca e sanatoasa nici nu ar trebui sa mai conteze altceva. La ce-mi foloseste ca am un bebe grasun care ma batuceste de ma lasa fara rasuflare si eu am ajuns o balena?? Medicul meu ginecolog m-a intrebat "Gata doamna? Nastem?" si eu nu aveam nici 32 de saptamani implinite... Vrei sa-ti mai spun ce inseamna bebe grasun? Hemoroizi, vergeturi, mers de rata, dureri de pelvis....nu vreau sa ma plang ca probabil sub o forma sau alta toate resimtim aceleasi neplaceri ale sarcinii...important e ca bebele sa fie sanatos...iar comparatiile cu siguranta nu sunt sanatoase
Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
ylla2009 spune:
ma culcasi si eu ca omul pe la 12 ,si la 2 a inceput tel sotului sa sune ca era programat sa plece la peste si gata somnul.Cafea nu dau ca-i prea devreme si oricum ma bag acusi inapoi la somn..sper sa si reusesc sa adorm
ALYNAKISS , felicitari, cred ca acum ai deja puiul langa tine.Sa fie cuminte si papacios.
GIOVA o sa descarc pozele sa pun o pozica doua cu caruciorul..dar nu-i nimik de firma sau chestii de genul.Eu l-am ales sa fie practic si comod si sa ma incadrez si in bugetul propriu.
Cred ca trebuie sa merg sa mai imi cumpar o camasa de noapte,cat mai curand,ca eu in bagajelul de spital am doar una si o pijama .
MC2008 imi pare tare rau sa aud ca nu esti ok cu mancarimile ..ufff.. sper sa-i dai de capat.
ALINUTZA pt toate problemele cu comenzile .E aiurea rau .
LUCIAlu..te rugam sa semnezi condica dragutza, ca sa stim ca esti ok ..in rest ,la patut cu tine si relax complet.
ALECXSA2080 , bun venit in club ,sanatate multa si sa stea bebicul cuminte la caldurica.
MONILAND plss da-mi si mie un paste la reteta de praji cu piersici si bezea.
Va si o zi buna va doresc!!!
Ylla 36+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+
AMR 6 ZILE!!!!
adrianafedorca spune:
si pe mine m-a trezit sotul de la 4 ca nu mai avea somn si eu daca aud un bazait de musca gata somn
as ca m-am apucat de copt vinete ca ieri n-am mai apucat si dupa fac si o mancarica de fasolica pastai cu pui
acum ma duc sa ma racoresc cu niste pepene rosu si dupa bag iar niste somn ca deja sunt lesinata
sa nu uit sa bag si zvapaiatele in functiune poate mai apare un zmeurel azi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR11 zile
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
aaa..mi-am adus aminte am inceput sa am si eu vise cu fetele e pe forum
mica te-am visat ca nascusei un baiatel si-l chema Ionut si ne scriai ca va duceti sa-l plimbati cu masina sa se obisnuiasca si el cu masina cum ati obisnuit-o si pe aia mica
si eu ma gandeam ...ce bine de ea ca a nascut , a scapat, bebe e deja marisor ...si eu nu mai nasteam odata... cam asta a fost ca m-a trezit soatza
_
AMR11 zile
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
Motana n-ai gresit cu nimic asa e bebelusa ta mai micuta dar aasta nu inseamna ca nu e bine, cum a zis si alonutza mai bine mai micuta, a mea e babana si nu mi-e bine deloc , ma rupe
_
AMR11 zile
adrianafedorca spune:
am fost ieri prin cora sa ma ut de carut
aveau de la chicco CT 02 dar era oribila culoarea un galen aprins cu negru
n-am reusit sa-l manevrez ca era cocotzat sus pe un raft si n-am [utut sa-l dau jos dar arata bine, rotile sunt ok nu-s asa mici , cred ca ma duc in we la reprezentanta si iau pe albastru sau gri ce gasesc
_
AMR11 zile
blanca000 spune:
M-am trezit cu noptea in cap caci am visat numai prajitura cu visine..l-am trezit acum si pe sot si la piata cu el (asa inainte de job). Caut pe net retete dar parca postaseti si voi aici una..plss....vreau una delicioasa si plina plina de visine...
... 'tre sa imi rezolv pofta...
s36 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
micaalsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca aaa..mi-am adus aminte am inceput sa am si eu vise cu fetele e pe forum mica te-am visat ca nascusei un baiatel si-l chema Ionut si ne scriai ca va duceti sa-l plimbati cu masina sa se obisnuiasca si el cu masina cum ati obisnuit-o si pe aia mica si eu ma gandeam ...ce bine de ea ca a nascut , a scapat, bebe e deja marisor ...si eu nu mai nasteam odata... cam asta a fost ca m-a trezit soatza _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana AMR11 zile "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
Suuuper tare. Ar fi o faza sa fie baietel, ca dupa forma burtii mele toata lumea baietel zice ca e. Numai dr. e contra
Am mai auzit pe cineva care a mers pe perioada sarcinii la un dr. ff renumit din Cluj, dr. Mihu, si a facut n-spe ecografii si tot fetita le-a zis ... si a nascut baiat ... asa ca who knows
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si35+ cu Teodora
Nasterea printesei
micaalsa spune:
Mesaj primit azi noapte, la ora 1.41 am!!!
" Bebe Rares sunt, bine v-am gasit. Abia ce am aparut si voiam sa va salut. Sunt mititel 2.800 dar fac mult zgomot. Mai multe detalii va da mami maine knd o sa fim impreuna. Va pupic somn usor."
Bine ai venit pe lume bb Rares, sa fii sanatos si papacios. Alynakiss, refacere usoara
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si35+ cu Teodora
Nasterea printesei