Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Salut la toate fetele si facem cinste si dupa aia euam schimbat semnatura yyyyeeeiiiiii ce mari suntem uurrraaa uuuufffff am ajuns la jumatate mai avem jumatate dar poate da Domnul si trece repede ca abia astept sa imi tin puiutul in brate si inca ceva fetele mam hotarat sa nasc natural poate da Domnul si reusesc ca am asa o frica de mor dar nu risc sa imi mai tai inca o data uterul si ce mai e pe acolo.inca nu iam zis doktorului de decizia mea dar am sa ii zic si sper sa nu imi gaseasca cervixul mik ka la Andrei.da si cam atatea am de zic tre sa ma apuk akum sa citesc din urma ca am o gramada.

multumesc fetelor care ati raspuns la intrebarea mea din capitolul anterior.

20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna seara, fetili!!

Am aparut si eu din preumblari prin taraaa...gata si cu luna de mieree
A fost asa frumoooosss..am facut 2000km si am vizitat ft muuult :de la Curtea de arges, Vidraru, Baile Govora, pesteri , Tg Jiu, Baile Herculane, Sibiu, lacul Balea, Fagaras, si valea Prahovei

In dupaamiaza asta am ajuns, sunt franta, dar tot nu m-am lasat si am inceput sa citesc de pe aici ce mai spuneti..vad ca mai sunt vreo 2 fititee noi in prima pagina si muulti multi baieteii!

Si vad ca iar sa vb de kg..Eu intr-o saptamana de 'miere' si stat cu curu in masina si rontait prostii la greu..am pus un kg! Per total am luat 4kg pan la 20sapt si jumate..Sper totusi zilele astea sa mai dau putin inapoi, macar 500gr,daca incetez cu rontait tot felu de prostii si baut sucuri! Sa vedem.. daca imi iese socoteala!

Si raportez primele miscari ale bebiteeei!!!
Luni, fix la 20sapt am simtit-o foaarte bine cand a miscat, ca pan atunci nu stiam daca e ea sau mateleDa acum stiu ca e eaa! Si sunt innebunita sa o simt, am vazut ca mai ales seara cand stau intinsa o simt mai bine

Cam astea sunt noutatile, incerc sa recuperez din urma sa vad ce noutati mai sunt pe aici!
Pupici si noapte buna!

Proaspata Doamna!

Laura, 20+
poze

Mergi la inceput

SIMINA ti-am vazut foto de la nunta ce rochie faina ai avut si burtika

Mergi la inceput

LAURAIRINA bravo imi pare bine bine pt tine si eu cu prima okazie cand vin in romania am sa o vizitez de la cap la coada ca sunt lokuri ft frumoase si eu nu leam vazutsi imi este asa un dor de casa de mor of da ce sa facem ii greu

Mergi la inceput

fetele stiti ceva linkuri de unde pot descarca filme free?
indienemor dupa ele imi plac asa de mult de mas uita si dormind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA bine ai venit acasa...Poate incarci si niste poze sa te vedem.

Mergi la inceput

LAURAIRINA am tras cu ochiul la foto imbracata in rochie de mireasa esti superbaiti sta uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ionelamaria ,bine ai venit in "clubul mamicilor de baietei"!Sa dea DD sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Laurairina bine ai revenit!Si felicitari pt miscarile "bebitei"!

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Romanitza 31 multumesc pentru raspuns!

Fetelor nu va mai faceti griji legate de kg - am citit ca trebuie sa luam in greutate cam 500 g pe luna - si daca nu ne ingrasam nu e bine pentru bebe. Si cum el e mai important acum, kg in plus le dam jos la sala dupa.

Va pup si noapte buna!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, mi-am pus ceva poze noi de la nunta mea la semnaturaa! -sa ma mai laud putin..

Proaspata Doamna!

Laura, 20+
poze

Mergi la inceput