laparoscopie 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole10 spune:

Buna, sunt noua pe aici..de fapt cautam informatii despre laparoscopie...urmeaza sa fac operatia joi la CMU...s-a mai operat cineva la ei? daca da puteti sa-mi dati ceva relatii?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

vasilasanita,iti ziceam eu la sub cu instilatii
eu am facut laparo cu dr Mihaila Iasi,daca vrei info te ajut cu placere

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

eu am trecut la treaba exact la o saptamana de la operatie si nu m-a durut nika, dimpotriva!!!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sorinake,merci mult ,tot ma uitai dupa un raspuns si acum vazui...

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Buna...am revenit...sa inteleg ca nu a facut nimeni interventia la CMU (Centrul Medical Unirea)....asa am vazut pe aici cam in ce consta operatia...dar m-ar fi interesat daca a facut cineva la CMU si cum a fost...cum s-au comportat cei de acolo....
Daca stie cineva ceva mi-ar fi de mare ajutor!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Nicole, eu am facut la giulesti, insa in salon era o fata care facuse operatia in toamna la ei. Mi-a spus ca a fost foarte multumita. Medicii au fost amabili si, in plus, au stat de vorba cu ea, i-au explicat ce si cum....du-te cu inima deschisa. Nu are de ce sa iti fie teama. Si eu eram foarte speriata, nu mai fusesem niciodata internata in spital, numai gandul celor trei gaurici in burta imi dadea fiori reci...acum, cand a trecut, imi vine sa rad! Chiar nu e chiar asa de rau...

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru informatie...tb sa recunosc ca sunt un pic speriata cu toate ca am vazut ca atatea fete au trecut prin asta si a fost ok...asa ca joi ma duc sa infrunt problema si apoi cu Dumnezeu inainte!
Cand am sa ma intorc am sa va scriu sa va povestesc cum a fost la CMU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

eu voi face vineri o laparo la Elias, sper sa fie ok, caci dr. e super ok, va voi da relatii dupa, legat de cum a fost si ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna la fete...am fugit de laparoscopie facnd IA , dar ce mi-e scris aia trebuie sa fac.....saptamana viitoare ma operz a doua oara...prima oara a avut succes si am ramas gravi imediat, sper sa reusesc si de data asta performanta

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dupa prima laparo am ramas cu burta umflata in partea dreapa , ca o mingiuta mica...doc mi-a zis ca sa strans grsimea acoloo sa-i zic acum sa o mute pe centru sa fie uniform totul , abia stept sa ma operez ,dar am sa apelez la voi sa imi spuneti ce trebuie sa iau la spital , ce sa fac inainte si dupa, nu mai stiu nimic din ce am facut la prima in 2007

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput