laparoscopie 11

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coca1978

CRIS si de ce nu tia facut HISTEROSCOPIE ca asa se pot desfunda la intrarea dinspre uter.

Mi-a facut si laparo si histeroscopie ... degeaba ... Am facut la Cj... au confirmat mai multi medici ca nu se poate... Am inteles ca doar dincolo se poate rezolva aceasta problema cu sanse de reusita de maxim 10%... Merg saptamana viitoare la control si intreb mai multe detalii... Eu am ramas socata... Nu ma asteptam sa nu se poata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Ami pare rau cris de problema ta nu am stiut ca ai facut si histeroscopie si tot nu sa putut desfunda ,anseamna ca singura sansa de a ramane ansarcinata ar fi vitro? uterul al ai normal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Cris, imi pare rau!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia_bako spune:

fetelor eu sunt mai noua pe acest forum dar am si eu un chist la ovarul drept de 5 cm si mi s-a spus ca trebe sa ma operez la parascopie nu stiti cam cat costa o asemenea operatie ma poate ajuta cineva?

Mergi la inceput

la un spital, nu te costa nimic. trebuie sa mergi doar cu adeverinta de salariata. la o clinica privata ajunge si la 1000 de euro.

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

sorinake cand incepi monitorizarile,faci si stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupi79 spune:

Buna fetelor.Va citesc mesajele de ceva vreme, dar astazi m-am hotarat sa ma inscriu si eu.
Sa va spun oful meu...In urma cu 2 ani am avut o sarcina extrauterina in urma careia am ramas fara trompa stanga.A fost un moment groaznic, am fost la un pas de moarte,asta datorita unor medici "priceputi" din C-ta care nu si-au dat seama ca este vorba de o sarcina extrauterina.Dupa operatie,la sfatul medicului care m-a operat, a trebuit sa iau pauza aproximativ un an ptr refacere.Dupa un an ,mi s-a recomandat sa fac o HSG, asta fiind un alt moment groaznic prin care am trecut ( durerile prin care am trecut au fost cumplite).Se pare ca trompa ramasa era infundata,dar fortand putin lichidul de contrast s-a desfundat,iar diagnosticul a fost trompa permeabila.
De un an ma chinui sa raman insarcinata si nimic.Am schimbat medicul, am vrut sa vad si o alta parere.Al doilea medic la care am fost mi-a dat sa fac o stimulare timp de 3 luni cu clomifen din ziua 5 si duphaston din ziua 16,fara sa imi dea sa fac analize hormonale sa vada daca am ovulatie sau nu.M-am simtit f rau de la acest tratament si degeaba.Cineva m-a trimis la dr Tica seful sectiei de ginecologie din C-ta.Dandul m-a programat ptr o interventie lapalaroscopie in data de 9 noiembrie.Pana atunci am de facut analize hormonale in z3 si 21 si sotul spermograma.Sunt f speriata de ce o sa aflu in urma acestei operatii, dar cel putin o sa stiu ce am de facut in continuare.
Ne dorim un copil din tot sufletul si speram sa apara cat mai repede.Daca a ramas cineva dupa laparoscopie care a avut o extrauterina inainte si poate sa-mi impartaseasca din experienta ei va rog din suflet sa scrie, asta mi-ar da incredere mai multa ...Va multumesc din suflet!

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas2007 spune:

Buna fetelor,eu am fost diagnosticata cu trompe infundate dupa o histerosalpingografie facuta de d-nul dr Dantes Florian la spitalul port din Constanta.Binenteles ca pasul urmator pe care ma sfatuit d- nul dr este operatie de laparoscopie la dansul la clinica(Euromaterna)si as vrea sa stiu daca vre una dintre voi a facut asa ceva cu domnul Dantes pt a mi strange niste informatii mai clare despre dansul ca dr.
Multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Va pup Mony

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

sorinake cand incepi monitorizarile,faci si stimulare?

maria

am facut monitorizare si stimulare cu closty, dar fara ovulatie. luna viitoare, schimbam stimularea!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

sorinake se poate sa faci stimulare si totusi sa nu ai ovulatie,au fost ceva efecte adverse de la tratament?

Mergi la inceput