laparoscopie 11
Raspunsuri - Pagina 10
bytzi spune:
macarie,hai ca-ti raspund eu
la Giulesti am auzit ca se da 4 -5 mil dr ;1.5 mil anestezist...oricum sint atitea fete la Giuli care fac incit afli oricum
eu am facut sapt trecuta la Iasi si am dat 5 mil dr si 1.5 anestezist
dumnezeu ma va ajuta
MACARIE spune:
bytzi, iti multumesc mult, asa ma gandeam si eu sa cotizez
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
bytzi spune:
macarie ti-am scris,fiindca am facut si eu o laparo la Giulesti la dr Niculescu si stiu cam cum sta treaba pe acolo....
am vrut si pe asta sa o fac tot acolo la dr Ion Ionut chiar am vorbit la cabinet(si m-am interesat pe la fete cam cit merge acum pe acolo),dar pina la urma am gasit un dr f bun in Iasi,Iasul fiind mai aproape de mine
mult succes
dumnezeu ma va ajuta
gabriela_tutuianu spune:
multumesc bytzi pentru incurajari . ma ajuta mult . m-am hotarat partial sa fac laparo pentru copil pentru ca vreau un bytzi mic (asa ma alinta sotul meu - bytzi - nu glumesc )
multumsc
frica mi-e dar o sa treaca . pana atunci am o masea de scos si mor de frica . asta e .
bytzi spune:
pai atunci in urma laparoscopiei ,iti doresc sa se lase cu bytzisor
si mie nick-ul mi la ales sotul meu
dumnezeu ma va ajuta
addy2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Buna fetele. Gata! Am facut-o si pe asta. Laparoscopia. Dimineata la 7 am intrat in operatie. Imi aduc aminte cand m-au trezit la final si apoi m-am mai trezit pe la 10 la reanimare. Mi-au pus o perfuzie de glucoza si pe la 2 jumate m-au dus in salon. Pe la 3 jumate am fost gata de plecare. E drept, putin cam ametita, dar ma bazam pe sot, care saracu' a stat pe coridoare de la 10 pana la 2 jumate ca nu l-au lasat sa intre la reanimare. Ma simt bine, dureri usoare si inca nu m-am balonat. Cat despre ce a fost acolo, rezidenta mi-a spus ca au scos ceea ce stiam: cate un chist de pana in 2 cm de pe fiecare ovar, un fibrom si au curatat niste focare de endometrioza. Sunt curioasa sa vad ce mai scrie pe biletul de externare, dar abia vineri cand ma duc la fire il iau. Iar medicul a plecat in concediu de azi, deci ceva mai tarziu voi vorbi cu el. Va pup! |
nicole10 spune:
Buna fetele....am facut si operatia si acum sunt deja acasa...A fost bine, exact cum mi-a spus Ilenus ca va fi! Cea mai mare bucurie a fost cand m-am trezit si am aflat ca ovarul stang a ramas intact (asta a fost prima mea intreebare...toti medicii care ma vazusera imi spusesera ca va trebui scos, asa ca ma cam resemnasem intr-un fel)
Sunt bine acum...la mine nu a fost o simpla interventie pt diagnostic:
- aveam un chist endometriozic care acaparase in totalitate ovarul stang care nici nu se mai vedea;
-aveam un polip pe uter;
-pe ovarul drept se vizualiza la ultima eco un alt chist....care insa la operatie nu mai era.
Medicii mei, niste oameni extraordinari (Iosif Niculescu si Indiana Pelin) s-au exprimat ca operatia a fost un real succes; mi-au curatat tot ce a fost de scos, mi-au testat permeabilitatea trompelor...tot ce tb facut iar faptul ca au reusit sa salveze ovarul este cel mai important lucru.
Si inca ceva...tot citisem pe aici despre tratamentul pt endometriozacu diphereline si zoladex care induc menopauza si au efecte f grave ca pierderea densitatii oaselor si eram destul de speriata de aceasta perspectiva....dr Niculescu este total impotriva acestora si mi-a recomandat 3 l,uni cu un anticonceptional cu mult mai putine efecte secundare care induce starea de atunci cand esti insarcinata si nu menopauza. Apoi voi incerca sa raman insarcinata!
Sper sa fie totul bine...daca mai are cineva nevoie de vreo informatie va rog sa nu ezitati sa ma intrebati...stiu si eu cum eram inainte de operatie.
Acum sunt doar fericita ca am scapat si fara pierderi...
Ilenusa spune:
ma bucur sa aud ca esti bine, nicole10! iti doresc mult succes in continuare si sa na intalnim in forumul de la Odiseea!
mult succes si lui macarie si gabrielei! sper sa aud numai vesti bune de la toata lumea!
gabriela_tutuianu spune:
va multumesc pentru incurajari . ce sa spun , sunt destul de lasa . inca mor la ideea ca trebuie sa fac laparo . cum sunt durerile dupa ce trece anestezia ? cat timp dureaza recuperarea ? cand pot sa merg la baie fara nici o jena? sunt multe pe care le-as intreba .
multumesc