Clinica Gynecoland - Dl. Dr. Ioan Stoian - nota 20

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu am o parere buna despre aceasta clinica la care merg de un an . fata de medsana unde am mers vreo 5 ani si unde am fost tot timpul tratata naspa - medici grabiti , programari amanate , niciodata nu mi s-a explicat ce se intampla in general , iar analizele nu interesau pe nimeni , desi mi le cereau - aici totul este absolut in regula . acum am aflat de ce a trebuit sa merg atatia ani la medsana - unde am fost chiar bruscata fizic nu mai spun verbal - .

dr stoian este un profesionis si sa nu credeti ca la alte clinici preturile sunt mai mici . sau daca sunt - sunt pe masura pregatirii medicilor de acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bapsi spune:

[quote]citat din mesajul lui Diddy

Buna
Eu m-am insris special ptr a afla mai multe informatii de la tine despre clinica Gynecoland si Dr Stoian
Eu m-am operat recent pe 02.11.2009 laparoscopic ptr chist si supsecta de endometrioza si am numai vorbe de lauda la adresa Dr Stoian si echipei lui.
Eu as vrea sa aflu daca se poate mai multe informatii despre evolutia ta dupa laparoscopic.
Astept un raspuns
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

Buna

Imi poti da detii despre dr Stoian Ioan?
A ramas cineva insarcinata sub supravegherea dlui?

Multumesc

Mergi la inceput

domnul doctor se ocupa predominant - si este foarte bun in asta- de partea de chirurgie . mai putin de altele .

eu am fost multumita de colaborarea cu domnul docotr dar regret ca au trecut 2 ani si in afara de teste multe nu am ajuns la nici o concluzie . mult prea ocupat si aglomerat cu partea de operatii . am preferta alt medic care ma poate ajuta in problema mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llaurici spune:

Buna ziua..eu am ajuns la gynecoland pentru o dubla tumorectomie la sanul stang(am fost operata de dna Macota Gabriela si sunt foarte multumita de dansa)..intrebarea mea este daca cineva care s-a operat la aceasta clinica si-a recuperat banii decontati de CAS..240 euro sunt decontati in prezent..eu am tot sunat sa cer infomatii dar mi se spune tot timpul sa revin..as fi recunoscatoare daca as primi vreun raspuns!

Mergi la inceput

daca ai intrebat la clinica si nu ti s-a raspuns atunci intreaba la casa de asigurari , desi cred ca trebuia sa achiti pretul interventiei fara aceasta suma , pe care ulterior trebuia ca spitalul sa o recupereze de la cas . cu trimitere de la medicul de familie .

oricum fetele de la receptie desi sunt niste bomboane sunt cam aeriene .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

diddy,tu faci din start o comparatie gresita.
nu poti compara o clinica privata cu spitalele de stat.
compara o clinica privata cu alta clinica privata si te pot asigura ca vei gasi preturi mai mici la alte clinici private si acceasi pregatire a medicilor ca a celor despre care tu vorbesti.

numai bine tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

acum poate face comparatie , in 2009 cand s-a creat subiectul nu erau prea multe variante .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gabriela.permite-mi sa te contrazic:in 2009,in Bucuresti erau aproape la fel de multe spitale private cate sunt si in ziua de astazi.
pot sa le si enumar daca vrei.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Vreau si eu sfaturi si pareri despre clinici private din Bucuresti unde sa pot face o operatie.Am citit despre Gynecoland, dar preturile m-au cam speriat. Trebuie sa fac operatia cat mai repede , deci v-as ruga sa ma ajutati. De asemenea daca aveti alte sfaturi despre medici buni dintr-un spital decent unde sa pot opta si pentru efectuarea operatiei laparoscopic v-as fi recunoscatoare.

Dana

Mergi la inceput