Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

timi multumesc! ai sa vezi ca si fetele tale or sa se iubeasca la fel de mult ca ale alinei; atata timp cat voi va iubiti cu fiecare in parte si apoi impreuna (sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic ) eu cred ca automat se vor "molipsi" de dragoste una pentru cealalta! ca sa explic mai bine cum e cu "fiecare in parte/si-apoi impreuna" o sa ne dam exemplu fix pe noi: eu ma pup, ma imbratisez cu adeluta, moment in care adeluta il cere si pe tati sa intre in imbratisare/pupare , apoi daca face tati cu ea asa, ma cheama repede si pe mine! ... nu mai zic cum striga "ADA, ADA!" (asa isi zice siesi) cand vede ca ma mai pup eu cu tac'su sau ne tinem in brate. deci, na, cand o veni al doilea, in speta, in cazul tau, deja este al doilea copil, eu cred ca se va intampla la fel, doar ca ne mai iubim cu cineva ... de multe ori seara la culcare Adeluta isi mai cheama pe rand la iubit si dragalit pe: dodo (crocodilul), "ushu" (ursu), "dosha" (girafa), "popa" (papusa) si bebe (bebelusul)... e plin patul de jucarii de plus fara de care iese mare scandal!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

La multi ani cu o mica intarziere pentru Filip, Vlad Andrei, Tudor Gabriel. Va doresc din suflet o viatza minunata, sanatate si multa dragoste alaturi de parinti si de toti cei dragi.

Eu sunt ravasita de vestea Alinei. Mi se pare teribil de nedreapta viatza asta. Cum e posibil sa se intample asa ceva unor parinti atat de iubitori, de responsabili ?! Sunt alaturi de tine, draga mea si va doresc sa depasiti cu bine incercarea asta grea.

M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...........

la multi ani!!! tutoror sarbatoritzilor de vikend............ma scuzati ca n-am punctat la momentul potrivit

jadi, chiar ca ai fost curajoasa sa faci dezmatz acasa........pe langa traditionalul :la multi ani, eu va urez si : fara muci!

andicu, frumoasa petrecere. astia erau printre invitati sau s-au strecurat clandestin?????????

swnflower, imi pare rau..........sanatate multa

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

din cate am inteles azi isi face alina interventia................sa-i tzinem pumnii si sa ne rugam sa treaca cu bine...si fizic si psihic......peste hopul asta!
pe mine m-a coplesit vestea asta.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

La multi ani fericiti si sanatosi pentru : Dodo, Alexia, Filip si Vlad
Alina

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou de luni si o saptamana frumoasa!

M-am tot gandit la Alina in acest weekend si am zis ca nu scriu nimic pana nu imi mai dau cu parerea: Alina draga mea, cred ca totusi ar trebui sa vii sa ne scrii aici una alta, suntem aici ca sa ne sustinem una pe alta si poate asa vom putea si noi sa iti fim de folos si sa iti alungam nalucile! Asteptam vesti de la tine, inca nu indraznesc sa te sun, nu stiu ce as putea spune si cum as putea sa te consolez dar imi caut cuvintele si maine sigur o sa te sun!

Multumesc tuturor care mi-au felicitat copilul, atat celor care mi-au scris cat si persoanelor care s-au gandit la noi dar nu au apucat sa ne felicite! Cat despre cele care au considerat ca nu meritam felicitarile, le dorim ceea ce ne doresc si ele noua .

Oanamada, cum o fi pe taramurile belgiene? Sa te duci sa il vezi pe ala mic de mictioneaza, doamne ce l-am mai cautat intr-o noapte ploiasa

Cristina, imi pare rau ca ati fost in spital si insanatosire grabnica! Antibioticele le-ati facut intravenos?

Anto, nici mie nu imi vine sa cred ca am fost in stare sa fac o petrecere acasa dar am considerat ca Dodo inca nu stie ce e aia o petrecere si am zis ca fiind acasa ne este si noua mai comod sa ii urmarim decat sa mergem la un restaurant si sa alergam dupa ei . A fost si o zi buna de activitati indoor, cand a fost mai cald i-am scos afara in spatele blocului unde avem o mica oaza si copii sunt feriti de masini si de aglomeratie. Karli poate sa va confirme ce alergari s-au facut cu bicicletele, noroc ca am avut destule pentru toti invitatii. Cat despre chilotii lui Vlad pe fundul lui Dodo, a fost alegerea lui Dodo, iubeste chilotii desi nu stie sa ii foloseasca inca .

Am vazut si eu pozele de la petrecerea Madalinei, mi-au placut si strumfii dar si mamicile care s-au zarit prin cadru. Se vede ca a fost o distractie pe cinste!

Andicu, am rasfoit si eu pozele voastre, chiar a fost un vacarm placut pe acolo. Plus ati avut o groaza de jucarii, banuiesc ca aia mici nu s-au plictisit! Iar Filip este atat de mare.

Dana, dar stiu ca ati avut o sambata plina, uite asa se mai intampla sa ai ghinioane in lant. Acum cred ca au fost pentru tot anul asa ca trebuie sa stati linistiti ca ati epuizat cuantumul de ghinioane. Cat despre Daria cea timida, nu te nelinisti, asa este si Dodo. Un pic mai timid fata de straini dar si cand se obisnuieste cu ei...

Am vazut si eu pozele nurorilor mele, frumoase fete! Iar Anya mi se pare atat de mare si de matura, unde ne sunt copilasii Alinaaaaaaa? Iar Arina promite, este atat de mare si de frumusica!

Noi am fost ieri in Herastrau la ziua unui coleg de gradi a lui Vlad, ne-a prins si ploaia si ora 9 seara dar baietii mei vad ca sunt buni de petrecareti. Desi acasa au picat rapusi iar Dodo era intr-o forma de zile mari, a adormit langa mine in pat si imi tragea mana sa il tin in brate.

Ma apuc si eu de munca, azi sunt mai inceata in gandire si trebuie sa ma concentrez ca sa imi mentin neuronul activ

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Am intrat si eu pe super fuga...

In primul rand... las la o parte orice bucurie de petrecre pentru ca sunt socata, inmarmurita de vestea le care ne-a dat-o Alina. a...Ma rog pentru tine si o sa-l rog si pe sotul meu sa o faca la slujba pentru ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute sa treci cat mai usor peste acst trist moment... Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente ...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

La multi ani pentru Filip, Vlad, gabriel, Dodo, Alexia si sa nu va suparati pe mine daca am uitat pe cineva....sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri...

Brazuca25, ddanagh, monicabo si arhdy, multumim de participare si v-as ruga sa imi trimiteti si mie zipate pe mail pozele voastre, cu rugamintea sa ma iertati ca nu le trimit pe ale mele chiar acum, le-am descarcat pe cele de pe aparatul nostru dar asteptam pe cele de la fotograful oficial ca acolo cu siguranta au iesit mai frumoase ...si le voi trimite pe toate sau o sa ma intalnesc personal sa va dau un CD....

Multumesc de altfel si de aprecierile dvs... si la serviciu ma felicita toti de super petrecere, dar cel mai important e ca s=-au simtit copii bine si ei ne-au dat ocazia sa ne intalniom si noi pe langa ei...

Ddanagh.. esti simpatica cu acele aprecieri...si voi sunteti o familie frumoasa si unita, iar fetita se vede ca e a lui tati asa ca deca vrei sa ai si tu copil trebuie sa vorbesti cu tati si cu Doamne Doamne sa vina si bebe2... pupici si pentru voi si multumim de aprecieri...

antoanela 23este un club al unei institutii si este cu circuit inchis. numai angajatii au voie sa organizeze ceva acolo... pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

fiimiu se anunta mare gagicar........duminica ne-am intalnit cu o fetitza, binentzeles ca s-a facut lipeala imediat, si cand a fost la plecare... cica sa-i zica pa la fetitza, ce credeti ca a zis fiimiu???????? pa mami, pa taty!!!!!!!!!!!! si a plecat dupa aleasa inimii........asa ca.........

Mergi la inceput

vad k n-avetzi kef de vorba azi va pup si va mai stresez si maine..............

Mergi la inceput